Įkraunama...
Įkraunama...

Atėnai, Graikija

QUOTE(Niania @ 2009 03 17, 22:29)
kad saule  sviecia, matau, bet kiek laipsniu?  g.gif  Kokis rubelius is spintos traukt? Ar reikes striukes balandzio pradzioje? Mano kompanijone isitikinusi, kad gales maudytis juroje  lotuliukas.gif  As netikiu  schmoll.gif

aha, man irgi aktualu, kur oras balandžio pradž. šiaurės Graikijoje, vasarinių drabužių tikriausiai kol kas traukti neverta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Niania @ 2009 03 17, 21:29)
kad saule  sviecia, matau, bet kiek laipsniu?  g.gif  Kokis rubelius is spintos traukt? Ar reikes striukes balandzio pradzioje? Mano kompanijone isitikinusi, kad gales maudytis juroje  lotuliukas.gif  As netikiu  schmoll.gif

Koks bus oras balandi nezino niekas smile.gif Be to, pvz -10 Lietuvoj ir -10 Graikijoj skiriasi kaip diena ir naktis, cia prie tokios temperaturos neimanoma! Dregme eina kiaurai per kaulus, brrr. Mano mama buvo praeitu metu balandi, jai salta buvo blink.gif termometras rodo +28, ji netiki doh.gif O dabar toks persiorientavimo periodas, kas su paltais, kas su marskineliais biggrin.gif Maudytis dar vesu, nebent karstose versmese arba siltam Vouliagmenio ezere ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2009 03 17, 23:32)
Koks bus oras balandi nezino niekas smile.gif Be to, pvz -10 Lietuvoj ir -10 Graikijoj skiriasi kaip diena ir naktis, cia prie tokios temperaturos neimanoma! Dregme eina kiaurai per kaulus, brrr. Mano mama buvo praeitu metu balandi, jai salta buvo blink.gif termometras rodo +28, ji netiki doh.gif O dabar toks persiorientavimo periodas, kas su paltais, kas su marskineliais biggrin.gif Maudytis dar vesu, nebent karstose versmese arba siltam Vouliagmenio ezere ax.gif

aha, su ta temperatūra tai tikrai nesuprasi, atsimenu atėnuose buvo apie +12, tai nepasakyčiau, kad labai šilta buvo, na pusėtinai taip... o va kai pas mus prieš kelias dienas +4 buvo, tai jau atsilapojus striukę ir sukaitus laksčiau... gal per daug šilumos išsiilgus buvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anafi @ 2009 02 23, 19:56)
Tikriausiai kiekvienas Graikijoje rastų širdžiai artimų dalykų.
Iki susimatymo kitose kelionėse , ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!

Koks grazus pasakojimas thumbup.gif , kaip tik ruosiuosi kelionei i graikija ir mastau apie plana, ka ir kada pamatyti g.gif , jusu pasakojimas nuostabus, tik as gal ne atidziai skaiciau, man iskilo vienas klausimas - jus keliavot tik lietuviu kompanijoje? nes is pasisakymu ir tempo jauciu kad su kokiu graiku kartu ejot ax.gif , tas ir labiausiai suzavejo, pasakojime jokio streso, letai ir kokybiskai nusviestas atenu vaizdas, oj kaip aciu jum, laukiu dar labiau wub.gif
Atsakyti