Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Justytė @ 2009 03 05, 09:51)
As manyciau, kad cia tik galimas salutinis poveikis. Tipo mazina prolaktina, o vietoj jo dideja tostesteronas

O mūsų atveju ar folio rūgštį galima vyrui duoti ? Nes žiūriu dauguma geria, gal ir mums ką pagelbėtų ?
Atsakyti
Aš savajam nupirkau POTENZINE FORTE (Speman, Tribestan jau išbandėm - nieko ypatingo) aprašymas
Parašysiu ar kas pasikeitė.
Atsakyti
QUOTE(zorzet @ 2009 03 05, 12:31)
Aš savajam nupirkau POTENZINE FORTE (Speman, Tribestan jau išbandėm - nieko ypatingo) aprašymas
Parašysiu ar kas pasikeitė.

sveikutes. Oho nepigus zaraza.... ztenka pokelio tik 10 dienu. tai visam menesiui apie 100 lt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 03 05, 11:42)
sveikutes. Oho nepigus zaraza.... ztenka pokelio tik 10 dienu. tai visam menesiui apie 100 lt. g.gif

Aš spėjau įsigyti šio vaisto ankstesnę versiją - vadinosi Bičių pienelis+Ženšenis, 40 tab. už 25 lt, dozavimas 1-2 tab per dieną aprašymas
Manau vaistinėse jo yra pakankamai, nors nauja vaisto versija, mano nuomone, yra geresnės sudėties. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 03 05, 10:02)
O mūsų atveju ar folio rūgštį galima vyrui duoti ? Nes žiūriu dauguma geria, gal ir mums ką pagelbėtų ?

Tikrai nepakenks, o kartu su b12 isvis butu super. Folio rugstis pagerina baltymu sinteze visame organizme
Atsakyti
QUOTE(Justytė @ 2009 03 05, 11:48)
Tikrai nepakenks, o kartu su b12 isvis butu super. Folio rugstis pagerina baltymu sinteze visame organizme

Dėkui, teks tada ir ja pamaitinti. O B12 man rodos įeina į New Nordic vitaminus, kuriuos geria.
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 03 05, 10:42)

O ar padejo? Pagal aprasyma jo sudetis is principo panasi i tribestano.
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk. @ 2009 03 04, 22:59)
Geria po 2 tabletes 3kartus i diena,kaip ir parasyta,bet dar parasyta kad reikia 15dienu gerti o paskui 1-1,5sav pertraukele daryt darem pagal nurodymus bet labai prastai jauciadi tai nebegers visai,o tik pries kelias dieneles 8 buteliukus nusipirkom doh.gif
O ar taviskis daro pertraukeles?po kiek jis geria?

Kaip pirma karta pradejo gerti, tai darem su pertraukom, kaip buvo parasyta, dabar geria jau trecias menuo, be jokiu pertrauku ir geria po 3 tab. i diena.

O gal taviskis nevalges jas geria? Visus vitaminus ar papildus reikia gerti po valgio. Jusu atveju as bandyciau daryti taip, jeigu maniskiui taip butu, mazinciau doze vaistu, lai bando gerti po 3 tab. i diena ir viena karta dienoje, po valgio, gal bus gerai tada. Jeigu jau neiseis jam gerti ju, tai nenusimink, juk galesi parduoti tuos vaistukus, tik tiek kad tau siuntimas daug kainuoja, bet gal grysi i LT ir parduosi, jeigu mums dar reikes, tai as galesiu nupirkti is taves.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 03 05, 11:53)
Dėkui, teks tada ir ja pamaitinti. O B12 man rodos įeina į New Nordic vitaminus, kuriuos geria.

Tai situose vitaminuose ir folio rugsties yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justytė @ 2009 03 05, 13:56)
O ar padejo? Pagal aprasyma jo sudetis is principo panasi i tribestano.

neee ...tikrai nepanasi. nors dabar naujas yra:tribestanas su zenseniu. tribestane yra ta zole tik tribulis lyg vadinasi g.gif
Atsakyti
Nu va pasidarėm brangiausio tyrimą ir žaktelėjau kaip pamačiau rezultatus:
kiekis, ml - 6
spermijų kiekis vienam ml - 15
visame ejakuliate - 90
judrumas
A- 13
B- 26
C-40
D-21
Patalogijų:
Galvutės - 67 proc.
akrosomos - nėra
kaklelio - 2,8 proc.
vystymosi - 3 proc.
uodegėlės - 16 proc.
normalių formų - 20 (norma > 14 proc.)
leukocitai - 1,6 (norma <1,0)
spermiogeninės ląstelės - 3,4 (norma <5,0)
agliutinacija - 15 (norma <5,0)
diagnozė: oligoastenoleukocitoaglitinatospermija

o čia MB tyrimas darytas prieš metus:
kiekis, ml - 8
ph (norma 7,2-8) - 8
spermijų kiekis vienam ml - 72,5
visame ejakuliate - 604
judrumas A- 20
B- 36
C-24
D-20
Patalogijijų
Galvutės - 71 proc.
akrosomos - nėra
kaklelio - 33 proc.
vystymosi - 4 proc.
uodegėlės - 12 proc.
normalių formų - 20 (norma > 14 proc.)
leukocitai - 1,8 (norma <1,0)
spermiogeninės ląstelės - 5,6 (norma <5,0)
agliutinacija - 12 (norma <5,0)
diagnozė: aglitinatoleukocitospermija

Belieka tikėtis kad toks suprastėjimas, dėl to kad MB pasigavęs virusą buvo, ir gėrė vaistus, dar ir dabar kosti. Tikriausiai paskubėjom su tyrimu reikėjo palaukt kol visiškai pasveiks ir padaryt po trijų mėn.
Atsakyti
Labas mergaitės . Atėjau pasiklausti , gal žinot kuri ar labai blogai kai leukocitai 2 , o ph 8,2 . Šiaip tai nėra dideli nukrypimai nuo normos , bet gal reikšmingi ? Visi kiti arezultatai labai geri , tik tie du neatitinka .Pas gydytoją tik kitą savaitę , sunku išlaukti , todėl ir panorau pasikonsultuoti smile.gif
Atsakyti