Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Singerita @ 2009 03 03, 13:25)
Visada judrumas tik 1 ml rašosi, apskritai visos charakteristikos būna 1 ml, į tai pagrinde žiūrima.

Niu bet singerita aš ne be reikalo maišausi, nes pas MB spermogramoj judrumas surašytas ir visame ejakuliate - bendras judrių spermatozoidų skaičius:) Tai vadinasi gali skirtis smile.gif

bet aišku, amelos atveju situacija yra tikrai gana gera - su tuo sutinku..
Atsakyti
QUOTE(mimozyte @ 2009 03 03, 13:32)
Niu bet singerita aš ne be reikalo maišausi, nes pas MB spermogramoj judrumas surašytas ir visame ejakuliate  - bendras judrių spermatozoidų skaičius:) Tai vadinasi gali skirtis smile.gif

bet aišku, amelos atveju situacija yra tikrai gana gera - su tuo sutinku..

Pas mus spermogramoje taip pat yra surasytas judriu spermiuku skaicius milijonais, tik nepamenu ar viename ml, ar visoje procijoje. Kiek zinau, ta skaiciuka isveda tada, kai mazas spermiuku judrumas. Butent pas mus taip ir yra, kad A+B tik 20proc, o bendras judriu spermiuku skaicius - 12,2mln, kas pagal laboratorija yra norma. Kaip tik eisiu siandien isgirsti ir gyd nuomone apie tai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2009 03 03, 13:14)
Na matai mes be IUI niekaip, pas mus nustatytas nesuderinamumas, tai tik su IUI galima tai apeiti

Tai jum labai gerai tinka IUI. Dar ir pagreitins spermiukus - super mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,gal kurios is jusu vyras yra geres spemana?
turiu klausimeli,ar jusu vyrukai gerai jautesi ji gerdami?nes maniskis gere anksciau viskas buvo lyg ir ok,padare pertraukele apie 1-2sav ir vel pradejo gerti,bet sake blogai jauciasi pavarges labai,raumenis skauda ir isvis kaip trenktas vaiksto(na cia jis man taip apibudino biggrin.gif )ar kam buvo taip?ir kazkaip skaiciau kad gerti savaite reikia ir paskui pertrauka daryt kazkiek,gal zinot?
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2009 03 03, 14:14)
Na matai mes be IUI niekaip, pas mus nustatytas nesuderinamumas, tai tik su IUI galima tai apeiti

O kaip jums ta nesuderinamuma nustate? g.gif Ar tik ne veltui jus uzparino, jei dare postkoitalini testa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk. @ 2009 03 03, 23:26)
Sveikos merginos,gal kurios is jusu vyras yra geres spemana?
turiu klausimeli,ar jusu vyrukai gerai jautesi ji gerdami?nes maniskis gere anksciau viskas buvo lyg ir ok,padare pertraukele apie 1-2sav ir vel pradejo gerti,bet sake blogai jauciasi pavarges labai,raumenis skauda ir isvis kaip trenktas vaiksto(na cia jis man taip apibudino biggrin.gif )ar kam buvo taip?ir kazkaip skaiciau kad gerti savaite reikia ir paskui pertrauka daryt kazkiek,gal zinot?

Maniskis ir anksciau gere ir dabar geria, jau 3 menuo eina kaip greria Spemana ir Profertili, jauciasi gerai, jokiu salutiniu pojuciu nera. Maniskiui savijauta buvo labai panasi kaip taviskiui , kuomet gere New Nordic vitaminus, jam jie netiko, taigi net nepabaige visus isgerti. Beje po kiek tableciu geria i diena?
Atsakyti
Mergaites, apsvieskit mane, aukstas vyro testosterono kiekis cia gerai ar blogai? kazkaip internete nerandu informacijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dloj @ 2009 03 04, 20:59)
Mergaites, apsvieskit mane, aukstas vyro testosterono kiekis cia gerai ar blogai? kazkaip internete nerandu informacijos  doh.gif

Su žemu tai viskas aišku, bet va kaip su per aukštu nežinau. g.gif O tai gal telpa į normas ir tik į aukštąją pusę ? g.gif Galėtumėt paskolinti truputi, mums žiauriai trūksta. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dloj @ 2009 03 04, 20:59)
Mergaites, apsvieskit mane, aukstas vyro testosterono kiekis cia gerai ar blogai? kazkaip internete nerandu informacijos  doh.gif

Labai aukstas slopina spermatogeneze. Cia truputi pasiskaityti http://www.eksmosmtc...tosteronas.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justytė: 04 kovo 2009 - 22:38
QUOTE(Svajone123 @ 2009 03 04, 12:00)
Maniskis ir anksciau gere ir dabar geria, jau 3 menuo eina kaip greria Spemana ir Profertili, jauciasi gerai, jokiu salutiniu pojuciu nera. Maniskiui savijauta buvo labai panasi kaip taviskiui , kuomet gere New Nordic vitaminus, jam jie netiko, taigi net nepabaige visus isgerti. Beje po kiek tableciu geria i diena?

Geria po 2 tabletes 3kartus i diena,kaip ir parasyta,bet dar parasyta kad reikia 15dienu gerti o paskui 1-1,5sav pertraukele daryt darem pagal nurodymus bet labai prastai jauciadi tai nebegers visai,o tik pries kelias dieneles 8 buteliukus nusipirkom doh.gif
O ar taviskis daro pertraukeles?po kiek jis geria?
Atsakyti
QUOTE(Justytė @ 2009 03 04, 22:34)
Labai aukstas slopina spermatogeneze. Cia truputi pasiskaityti http://www.eksmosmtc...tosteronas.html

Bet turbūt jį numušti žymiai lengviau nei pakelti. g.gif Šitoj nuorodoje dar perskaičiau jog T gali pakilti dėl vaistų-bromkriptino. blink.gif Tai gal jais MB pagirdyti lotuliukas.gif

O šiaip negi ir moterims nuo bromkriptino T pakyla, nes aš jį geriu, bet T didesnio man nereikia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 03 05, 09:25)
Bet turbūt jį numušti žymiai lengviau nei pakelti.  g.gif  Šitoj nuorodoje dar perskaičiau jog T gali pakilti dėl vaistų-bromkriptino.  blink.gif  Tai gal jais MB pagirdyti  lotuliukas.gif

O šiaip negi ir moterims nuo bromkriptino T pakyla, nes aš jį geriu, bet T didesnio man nereikia.  g.gif

As manyciau, kad cia tik galimas salutinis poveikis. Tipo mazina prolaktina, o vietoj jo dideja tostesteronas
Atsakyti