Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Fea @ 2009 02 27, 22:17)
na sutaupe jusu pinigelius wink.gif aisku dar reiktu zinot ar nera leukocitu wink.gif nes gal butent jie ir pablogino sperma mirksiukas.gif

Taip, sumokėjo 100lt cool.gif
Vyras vienas važiavo ir susitvarkė šį reikaliuką blush2.gif aš gal būčiau prašius pilno tyrimo cool.gif Jam sakė, kad užtenka ir tokio tyrimo smile.gif
Vyras liko labai patenkintas aptarnavimu ir klinika 4u.gif

Ačiū Fea tau labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes gal kas galit pakomentuoti ? Musu rezultatai buvo geri, bet praejus kuriam laikui pasikartojom ir va dabar kokie : A 9*10sestame 30proc, B 5*10sestam 16proc, C 2*10sestam 7proc, 14*10sestam 47proc. Neiseina to sestame parasyti kitaip smile.gif Gal kas galit pagelbet susigaudyt ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2009 03 03, 09:54)
Sveikutes gal kas galit pakomentuoti ? Musu rezultatai buvo geri, bet praejus kuriam laikui pasikartojom ir va dabar kokie : A 9*10sestame 30proc,  B 5*10sestam  16proc,  C  2*10sestam  7proc,  14*10sestam  47proc.  Neiseina to sestame parasyti kitaip smile.gif Gal kas galit pagelbet susigaudyt ?  g.gif

Dar neparašei kokia spermijų koncentracija mililitre ir kokia spermijų koncentracija ejakuliate. Sprendžiant iš to, ką parašei, tai tavo vyrui Astenospermija - sumažėjęs spermių judrumas, nes A+B spermių yra 46 proc (nors tai yra arti normos, nes turi būti 50 proc.), bet dar svarbu koncentracija ir ar nėra pakitusių formų per daug, ar bėra agliutinacijos ir leukoctų.
Atsakyti
QUOTE(mimozyte @ 2009 03 03, 11:13)
Dar neparašei kokia spermijų koncentracija mililitre ir kokia spermijų koncentracija ejakuliate. Sprendžiant iš to, ką parašei, tai tavo vyrui Astenospermija - sumažėjęs spermių judrumas, nes A+B spermių yra 46 proc (nors tai yra arti normos, nes turi būti 50 proc.), bet dar svarbu koncentracija ir ar nėra pakitusių formų per daug, ar bėra agliutinacijos ir leukoctų.

vienam mililitre 30*10sestam o visame 150*10sestam
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2009 03 03, 12:05)
vienam mililitre 30*10sestam o visame  150*10sestam

Tai vadinasi tiesiog astenospermija - judrumas sumažėjęs. Bet arti normos yra - ne taip jau ir blogai 4u.gif Judrumą gerinti galima bandyti vitaminais, bet gal vistiek naudinga apsilankyti pas andrologą, kad jis patartų kaip toliau elgtis.
Atsakyti
QUOTE(mimozyte @ 2009 03 03, 13:17)
Tai vadinasi tiesiog astenospermija - judrumas sumažėjęs. Bet arti normos yra - ne taip jau ir blogai 4u.gif Judrumą gerinti galima bandyti vitaminais, bet gal vistiek naudinga apsilankyti pas andrologą, kad jis patartų kaip toliau elgtis.

Tai as nebegaliu. kodel gine sake man kad viskas ok blink.gif mes planuoja IUI tai taip iseina kad nevertetu jos su tokia sperma daryt, ar as klystu ? jau nieko nebesuprantu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2009 03 03, 12:28)
Tai as nebegaliu. kodel gine sake man kad viskas ok  blink.gif  mes planuoja IUI tai taip iseina kad nevertetu jos su tokia sperma daryt, ar as klystu ? jau nieko nebesuprantu sad.gif

Aišku verta, pas jus viskas OK su ta sperma, net natūraliai turit šansų pastoti. Tiesiog judrumas šiek tiek sumažėjęs, bet labai mažai atsilieka nuo normos: norma 50 %, o pas jus 46 %. Nieko čia baisaus, nekvaršinkit galvos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2009 03 03, 12:28)
Tai as nebegaliu. kodel gine sake man kad viskas ok  blink.gif  mes planuoja IUI tai taip iseina kad nevertetu jos su tokia sperma daryt, ar as klystu ? jau nieko nebesuprantu sad.gif

Nu aš manau, kad su IUI tikrai neverta skubėti, juk tikrai yar šansų, kad pavyks natūraliai.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 03 03, 12:40)
Aišku verta, pas jus viskas OK su ta sperma, net natūraliai turit šansų pastoti. Tiesiog judrumas šiek tiek sumažėjęs, bet labai mažai atsilieka nuo normos: norma 50 %, o pas jus 46 %. Nieko čia baisaus, nekvaršinkit galvos.  biggrin.gif

O kad pas juos A+B tik 14 mln.,o C+D 16 mln. cia viskas ok? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimozyte @ 2009 03 03, 13:48)
Nu aš manau, kad su IUI tikrai neverta skubėti, juk tikrai yar šansų, kad pavyks natūraliai.

Na matai mes be IUI niekaip, pas mus nustatytas nesuderinamumas, tai tik su IUI galima tai apeiti
Atsakyti
QUOTE(*oksi* @ 2009 03 03, 12:53)
O kad pas juos A+B tik 14 mln.,o C+D 16 mln.  cia viskas ok? g.gif

Tai man irgi čia neaišku, nes pažiūrėk, kokią koncentraciją parašė ( vienam mililitre 30*10sestam o visame 150*10sestam).. tai pas ją judrumas surašytas tik 1 militro matomai... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimozyte @ 2009 03 03, 13:18)
Tai man irgi čia neaišku, nes pažiūrėk, kokią koncentraciją parašė ( vienam mililitre 30*10sestam o visame 150*10sestam)..  tai pas ją judrumas surašytas tik 1 militro matomai... g.gif  g.gif

Visada judrumas tik 1 ml rašosi, apskritai visos charakteristikos būna 1 ml, į tai pagrinde žiūrima.
Atsakyti