Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Reginiukas.uk. @ 2009 02 25, 01:38)
Sveikos merginos,gavom spermiuku rezultatus:nekokios naujienos Judrumas nuo 15% nukrito iki 10% bet kiekis labai didelis nu zodziu vistiek nieko gero labai liudna cray.gif  cray.gif  cray.gif
Dar gyd laiske parase kad man eikia laparaskopijos nes jau tipo ir su tokia sperma galejom pastoti per 5metus,dabar lauksiu eiles apie 2men,labai bijau tik nusisaut beliko verysad.gif

Sveikutes. Gi nenusimink taip, kiekis tai thumbup.gif . O ar nerasta agliutinacijos,nes ji kazkaip stabdo ta judruma. Mums su kiekiais irgi gerai buvo,bet agliutinacijos buvo virs 5 proc. Tai istyre paseli,rado urea, pasigydem abu antibiotikais atsistojo po 3 men. i vietas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vecikas @ 2009 02 24, 20:13)
Labutis visoms,

Prašau merginos patarimo ką mums daryti. Žodžiu planavome  2.gif  bet niekas pas mus neskubėjo nors ir kaip stengėmės, tada abu su vyru nusprendėm pasidaryti tyrimus gal kažkur problema yra  schmoll.gif  Mano tyrimai viskas ok, bet vyrui po spermos tyrimo diagnozė Oligoastenospermija  blink.gif  . Mano gine pasakė būtinai ieškoti priežasties dėl ko spermiukai mažai judrus (A+B=45%) + maža koncentracija 11mln/ml. Kai vyras nuėjo pas urolpgą jam pasakė, kad čia tragedijos nėra ir nei vienas teismas jo nuo alimentų mokėjimo neatleistų. Situacija tokia, kad bandykit pastoti natūraliu būdu (vaisingumo klinikoje rekomendavo du metus bandyti), nors tuo tarpu mano gine sakė, kad reiktų tokiu atveju galvoti apie IUI. Dabar sėdim abu susiėmę už galvų ką daryti?

musu situacija labai panasi.. siulau: zygiuoti ne pas urologa, o pas androloga..atlikt paselius..andrologas prostata patikrins dar..gert vaistus,vitaminus ir stebet situacija..2 metus nieko nedaryt - apsurdas mano manymu.
Atsakyti
merginos sakykit ar kompiuterinis tyrimas gali itakoti spermos kokybe, nes MB paskyre klubo sanario kompiuterine g.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 02 25, 12:45)
Sveikutes. Gi nenusimink taip, kiekis tai  thumbup.gif . O ar nerasta agliutinacijos,nes ji kazkaip stabdo ta judruma. Mums su kiekiais irgi gerai buvo,bet agliutinacijos buvo virs 5 proc. Tai istyre paseli,rado urea, pasigydem abu antibiotikais atsistojo po 3 men. i vietas. 4u.gif

Nea agliutinacija normoj, kiekis geras bet kad is to nauda kokia butu o cia nieko verysad.gif nezinau ir vitaminus geria ir negeria alkogholio o rezultatai s...,jau visai baigiu isproteti net nezinau ka bedaryt ,kuo ta vyra begirdyt.. verysad.gif o cia dar naujiena,norejau profertili uzsakyt tik va pas mus jo gauti neisiena,reiks siustis is amerikos per interneta verysad.gif
Aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

neseniai rasiau sitoj temoj savojo MB tyrimo rezultatus, po kurio laiko mes juos kartojom ir stai naujieji:

Kiekis 6 ml
Ph 7.7
Spermiju kiekis 37 mln
Judrumas is viso 75%
Pirmaeigis 52%
Trukciojantis 23%
Patologija galvutes 19
Kaklelio 7
Uodegeles 6
Normaliu formu 68%
Leukocitai 30-40
Eritrocitai pavieniai
Epitelio lasteles 3-5-10
Lipoidiniai grudeliai vidutiniskai
Spermiogenines lasteles 0.5 %
Spermiju agliutinacija nezymi apie 1%

Isvada
1. Oligospermija
2. Uzdegiminis procesas (isreiksta hipersegmentacija)

P.S.

Senas tyrimas parode, kad judrumas A 21, B 30, nejuda 49%, Kiekis viso 23 mln, patologija galvutes 19%, kaklelio 71%...isvada, agliutinacija, oligospermija, hipersemija.

Siaip labai dziaugiuosi thumbup.gif
Tik klausimas, ar su tokiu rezultatu galima naturaliai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2009 02 25, 13:45)
musu situacija labai panasi.. siulau: zygiuoti ne pas urologa, o pas androloga..atlikt paselius..andrologas prostata patikrins dar..gert vaistus,vitaminus ir stebet situacija..2 metus nieko nedaryt - apsurdas mano manymu.

Ačiūkas spaliuxe bandysim kazka daryti, man paciai labai keista kad daktarai siulo laukti, tik man klausimas visada kyla "o ko laukti? negi savaime viskas susitvarkys?"
Bandysim vyrui nupirkti tu vyrisku vitaminu kazkokiu profertil ir ziuresim kokie bus rezultatai. Tiesa vyras tyresi prostata viskas ok. Net nezinau ka galvoti, mane apima panika o kas jeigu nieko neiseis..... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk. @ 2009 02 26, 00:17)
o cia dar naujiena,norejau profertili uzsakyt tik va pas mus jo gauti neisiena,reiks siustis is amerikos per interneta verysad.gif

Truputi nesupratau doh.gif kaip neina gauti Profertilio doh.gif juk yra pirkti Kaune. As kaip tik is forumo vieno vyruko paprasiau, tai man nupirks ir atsius, sia savaite skambinosi i vaistine dar pasitikslino kaina, tai truputi pabranges dabar, bet jo tikrai yra pirkti Lietuvoje, tikrai is Amerikos nereikia siustis 4u.gif O pati is kur esi?
Atsakyti
QUOTE(Svajone123 @ 2009 02 26, 20:20)
Truputi nesupratau  doh.gif  kaip neina gauti Profertilio  doh.gif  juk yra pirkti Kaune. As kaip tik is forumo vieno vyruko paprasiau, tai man nupirks ir atsius, sia savaite skambinosi i vaistine dar pasitikslino kaina, tai truputi pabranges dabar, bet jo tikrai yra pirkti Lietuvoje, tikrai is Amerikos nereikia siustis  4u.gif  O pati is kur esi?

reginiukas matyt is UK. bigsmile.gif
Atsakyti
nu Jo as is uk,bet kazkokia nesmone niekur nerandu kur uzsisakyt,jo teks prasyt kad kas nupirktu ir atsiustu jau tokiu atveju.
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk. @ 2009 02 26, 22:21)
nu Jo as is uk,bet kazkokia nesmone niekur nerandu kur uzsisakyt,jo teks prasyt kad kas nupirktu ir atsiustu jau tokiu atveju.

Na žinai pas jus gal kokių šustresnių yra, nei tas Profertilis g.gif Gal sakau UK labiau pažengusi tuo klausimu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk. @ 2009 02 26, 22:21)

Nu tikrai nesamone, kad pas jus nera blush2.gif pabandyk paieskoti, gal tikrai pas jus yra geresniu, o jeigu ne tai bandyk prasyti, gal kas galetu tau nupirkti ir atsiusti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 02 25, 09:58)
Labas rytas,
Susilaikymas turetu buti apie 3 dienas.
Sperma reikia pristatyti valandos begyje, laikant ja kuno temperaturoje (pvz uzsikisti uz liemeneles ar i kelnaites  smile.gif )
Geriausia sperma yra paimta masturbacijos budu, taciau gali buti ir nebaigto lytinio akto atveju! smile.gif
Atrodo tiek.
Rezultatati buna po valandos laiko.

Aciu. O kur Vilniuje galima tai padaryti ir kokia mazdaug kaina?
Aciu 4u.gif
Atsakyti