Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

Jo, kofeinas neturi jokio tiesioginio rysio su spermos gamyba ar judrumu. Geriau jau arginina tada gerti, bet ir tai kokius 3 men, kad tikrai pasijustu. Nors maniskis sako, kad logikos yra: sako daugiau kartu iseitu per nakti ax.gif, vistiek nesimiegotu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justytė: 24 vasario 2009 - 12:43
QUOTE(Singerita @ 2009 02 23, 13:31)
Dar žiūrint kokia koncentracija (mln/ml), koks judrumas ?

viename ml 17 mln, visame ejakuliate 119mln, A- 5, B-15. Spermograma daryta pries menesi, iki IUI irgi dar menuo. Tikiuosi, kad spermiukiai pageres, MB geria tik vyriskus vitaminus ir vit E, (mano ginius sake negert jokiu profertil ir t.t. nemetyt pinigu) atsisake alkoholio, na labai retai taure vyno. Tikiuosi geresnio rezultato iki IUI. Nes siam pablogejimui turejo itakos tai, kad MB pries tyrima sirgo turejo temperaturos, savaite pries tyrima ejo i pirti, megsta alu... Tikiuosi su tokiais rezultatais IUI galima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heav__: 24 vasario 2009 - 12:50
QUOTE(heav__ @ 2009 02 24, 12:48)
viename ml 17 mln, visame ejakuliate 119mln, A- 5, B-15. Spermograma daryta pries menesi, iki IUI irgi dar menuo. Tikiuosi, kad spermiukiai pageres, MB geria tik vyriskus vitaminus ir vit E, (mano ginius sake negert jokiu profertil ir t.t. nemetyt pinigu) atsisake alkoholio, na labai retai taure vyno. Tikiuosi geresnio rezultato iki IUI. Nes siam pablogejimui turejo itakos tai, kad MB pries tyrima sirgo turejo temperaturos, savaite pries tyrima eja i pirti.. Tikiuosi su tokiais rezultatais IUI galima?

zinoma galima drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 02 24, 10:49)
zinoma galima drinks_cheers.gif

Nuraminai Fea aciuks.gif Tikiuosi kovo pabaigoje priisijungti prie jusu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(heav__ @ 2009 02 24, 12:52)
Nuraminai Fea aciuks.gif Tikiuosi kovo pabaigoje priisijungti prie jusu biggrin.gif

thumbup.gif lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 02 24, 12:22)
Dabar ka tik atidziau paziurejau i spermograma, daryta pries vakaryksti IUI. tai apakau biski bigsmile.gif
A 8%
B 34%

kiekis 41mln/ml bigsmile.gif

Kai pas mus pries tai budavo A0%,B15%, A2%,B 13% doh.gif

Maniskis geria Profertili apie menesi ir negeria alkoholio apie 6sav biggrin.gif

Tai šaunu Fea, kad pagerėjo, ir kiekis supratau pagerėjo, aišku lauksim ir teigiamo rezultato nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2009 02 24, 16:19)
Tai šaunu Fea, kad pagerėjo, ir kiekis supratau pagerėjo, aišku lauksim ir teigiamo rezultato  nestuke.gif  4u.gif

jo ,kiek kazkada turejom 12mln/ml doh.gif
Atsakyti
Merginos, turiu klausimėlį, gal kas nors žinosite...

Kažkiek radau google info, kad vyrams padidėjęs prolaktinas taip pat yra negera, bet mažai ten tos info. Norėjau paklausti, ar jis įtakoja pvz spermių judrumą?? Pvz dabar radom, kad MB dar kiek prolaktinas užkilęs, nors Testosteronas pas jį absoliučiai normoje, tai ar gali būti, kad dėl to spermių judrumas yra negeras?Ir įdomu ar įmanoma jį normalizuoti ir kaip?
Atsakyti
QUOTE(mimozyte @ 2009 02 24, 19:17)
Merginos, turiu klausimėlį, gal kas nors žinosite...

Kažkiek radau google info, kad vyrams padidėjęs prolaktinas taip pat yra negera, bet mažai ten tos info. Norėjau paklausti, ar jis įtakoja pvz spermių judrumą?? Pvz dabar radom, kad MB dar kiek prolaktinas užkilęs, nors Testosteronas pas jį absoliučiai normoje, tai ar gali būti, kad dėl to spermių judrumas yra negeras?Ir įdomu ar įmanoma jį normalizuoti ir kaip?

pas maniski buvo padidejes..itare tipo prolaktoma net-gerybinis galvos auglys. nes jis tipo ir skatina padidejima..o tas padidejimas tiesiogiai blogina spermiukus, nevaisingumo priezastis. ejom sviestis galva, magnetini rezonansa padare..nieko nerado..tada dar del visa ko - pas neurochirurga.tai pasake kad nieko nera ten pas ji,galva sveika ir tt. zodz prokaltinas DAZNAI pakyla umiai-susijaudinus ypac. tai nutarem kad pas vyra buvo momentinis uzkilimas i vsio wink.gif gal ir pas jus taip 4u.gif
Atsakyti
Labutis visoms,

Prašau merginos patarimo ką mums daryti. Žodžiu planavome 2.gif bet niekas pas mus neskubėjo nors ir kaip stengėmės, tada abu su vyru nusprendėm pasidaryti tyrimus gal kažkur problema yra schmoll.gif Mano tyrimai viskas ok, bet vyrui po spermos tyrimo diagnozė Oligoastenospermija blink.gif . Mano gine pasakė būtinai ieškoti priežasties dėl ko spermiukai mažai judrus (A+B=45%) + maža koncentracija 11mln/ml. Kai vyras nuėjo pas urolpgą jam pasakė, kad čia tragedijos nėra ir nei vienas teismas jo nuo alimentų mokėjimo neatleistų. Situacija tokia, kad bandykit pastoti natūraliu būdu (vaisingumo klinikoje rekomendavo du metus bandyti), nors tuo tarpu mano gine sakė, kad reiktų tokiu atveju galvoti apie IUI. Dabar sėdim abu susiėmę už galvų ką daryti?
Atsakyti
QUOTE(vecikas @ 2009 02 24, 20:13)
Labutis visoms,

Prašau merginos patarimo ką mums daryti. Žodžiu planavome  2.gif  bet niekas pas mus neskubėjo nors ir kaip stengėmės, tada abu su vyru nusprendėm pasidaryti tyrimus gal kažkur problema yra  schmoll.gif  Mano tyrimai viskas ok, bet vyrui po spermos tyrimo diagnozė Oligoastenospermija  blink.gif  . Mano gine pasakė būtinai ieškoti priežasties dėl ko spermiukai mažai judrus (A+B=45%) + maža koncentracija 11mln/ml. Kai vyras nuėjo pas urolpgą jam pasakė, kad čia tragedijos nėra ir nei vienas teismas jo nuo alimentų mokėjimo neatleistų. Situacija tokia, kad bandykit pastoti natūraliu būdu (vaisingumo klinikoje rekomendavo du metus bandyti), nors tuo tarpu mano gine sakė, kad reiktų tokiu atveju galvoti apie IUI. Dabar sėdim abu susiėmę už galvų ką daryti?

nu tai kad tikrai dar nera tragedija... A+B net 45% bigsmile.gif aisku..nera ir norma.. jei turit laiko - bandykit naturaliai, o jei ne - eikit i vaisingumo kl ir sakykit kad jau 2 metus nesigauna biggrin.gif jie kaip durneliai uzsicikline ant tu metu doh.gif kai zmones jauni tai suprantu kad galima laukti..ale kai jau virs 30 doh.gif zodz..mes melavom biggrin.gif nes zinojau kad tikrai nepasikeis niekas ar dabar einam ar dar po puses metu 4u.gif taip kad kreipkites pas specus...IUI darykit gal..vitaminus tuo tarpu pagert vyrui nepakenks... siaip tai viskas priklauso nuo to kiek laiko turit tam vaiku darymui smile.gif jei turit-pagerkit vitaminus kokius 3men,pakartokit tyrima..matysit kokia progresija. gal tik laikinas koks pablogejimas?
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 02 24, 19:20)
pas maniski buvo padidejes..itare tipo prolaktoma net-gerybinis galvos auglys. nes jis tipo ir skatina padidejima..o tas padidejimas tiesiogiai blogina spermiukus, nevaisingumo priezastis. ejom sviestis galva, magnetini rezonansa padare..nieko nerado..tada dar del visa ko - pas neurochirurga.tai pasake kad nieko nera ten pas ji,galva sveika ir tt. zodz prokaltinas DAZNAI pakyla umiai-susijaudinus ypac. tai nutarem kad pas vyra buvo momentinis uzkilimas i vsio wink.gif gal ir pas jus taip 4u.gif

blink.gif blink.gif Niu skaičiau, kad dažnai tai būna navikas ne piktybinis, bet kad galvoj net - nežinojau... doh.gif bigsmile.gif O TB išrašė ką nors gerti.. Skačiau, kad Bromkriptiną skiria tokiu atveju, bet man įdomu ar sudėtinga jį normalizuot ar ne?
Atsakyti