Įkraunama...
Įkraunama...

šv. Dvasios cerkvė Vilniuje

QUOTE(hi (: @ 2014 03 22, 21:35)
Užkalbėjimai, programų (karmų) valymai, magijos ir pan. ir ortodoksiškoji krikščionybė?  blink.gif
Mano supratimu čia kažkas ne taip... Netikėta, bet kažkaip  New Age mišraine pakvipo.

Šis Sakramentas daro stebuklus. Tokia mano asmeninė patirtis.
Atsakyti
Bent jau man si cekrve duoda sielai kazkokia palaima. Ji pastatyta tam tikru kampu(nuo vartu ziurint kreivai), galinga energija jauciasi. Ir asaros kartais pacios bega (bet ne is proto) , o is sielos.
I ta cerkve labai senai mano mociute vaiksciojo patoviai melstis. Gal todel man taip gera joje g.gif ? Nes nei vienoje LT baznycioje, sobore nieko panasaus nejauciu.
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2014 03 28, 10:03)

Tikėjimas nėra stebuklas, kaip ir mišios. Jos nei karmų nei likimo nei nuodėmių , nei kažkokių programų NEVALO. Mišiomis , nuoširdžia atgaila yra PRAŠOMA DIEVO ATLEISTI nuodėmes . Tai ne antivirusine programa doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

o kaip suzinoti(ko ten reikia klausti) kada vyks misios uz uzsakyta zmogu?
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2014 03 28, 10:03)

Sakramentai pas ortodoksus skirti karmų ir "programų" valymams? blink.gif

Mano nuomone ten kažkokie ezoteriniai mokymai sumiksuoti su ortodoksiškąja krikščionybe, bet nelabai ką bendro su ja turintys iš tiesų. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 07 birželio 2014 - 20:35
Siek tiek ne i tema, bet... Gal zinote, kur rasti rusu kalba maldeliu vaikams? Bet ne grynai ortodoksisku, ilgu ir t.t. Bet tokiu trumpuciu kaip eilerastuku. Kiek ieskau, visur ismeta kanonines maldas.
Atsakyti
O kuom blogai kanonine malda? Ji irgi lengvai įsimena
Atsakyti
Ji nera bloga, mano vaikas mazas ir jam lengviau eilerastuko forma isiminti. Be to, man paciai grazu.
Atsakyti
Aš budama maža, be problemų meldžiausi. Imi maldų knygelę ir meldiesi . Jei senovine slavų kalba per sunki, yra įprasta kalba. Be to, būna bažnyčiose pirkti vaikiškų knygų, pasižvalgykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeinna @ 2014 06 27, 02:05)
Siek tiek ne i tema, bet... Gal zinote, kur rasti rusu kalba maldeliu vaikams? Bet ne grynai ortodoksisku, ilgu ir t.t. Bet tokiu trumpuciu kaip eilerastuku. Kiek ieskau, visur ismeta kanonines maldas.

QUOTE(Rodnega @ 2014 06 27, 18:50)
Be to, būna bažnyčiose pirkti vaikiškų knygų, pasižvalgykit  mirksiukas.gif

Taip, galima knygučių nusipirkti.
Atsakyti
Norejau paklausti - jei esu katalike, bet noreciau cerkveje uzdegti zvakele, kaip man zegnotis iejus? galiu savaip, kaip kataliku baznycioje?
Atsakyti
QUOTE(nice1 @ 2014 07 01, 16:32)
Norejau paklausti - jei esu katalike, bet noreciau cerkveje uzdegti zvakele, kaip man zegnotis iejus? galiu savaip, kaip kataliku baznycioje?

Taip, galit kaip katalikė.
Atsakyti