Liepos 26 d., penktadienį, viena svarbiausių švenčių metuose - Vilniaus kankinių Antonijaus, Eustachijaus ir Jono palaikų grąžinimo į Vilnių diena.
Pamaldos vyks 7 ir 10 val. Bus šventinamas vanduo.
Pamaldos vyks 7 ir 10 val. Bus šventinamas vanduo.
Labai ačiū, Gytare. Tikiuosi pavyks sudalyvauti
'Соборование': rugpjūčio 2 d., penktadienį, 13 val.
Man kilo klausimas: uzsisakius misias pusei metu uz save, kas kiek laiko vienuoliai meldziasi, t.y., kasdien, karta per savaite, karta per menesi ar dar kitaip? Ar meldziamasi pamaldu metu? Ar per varda maldos tikrai pasiekia butent ta zmogu, kuris uzsisake misias? Kada gali pradeti jaustis poveikis?
Klausimas tikriausiai Gytarei
Klausimas tikriausiai Gytarei
QUOTE(cangoroo @ 2013 08 01, 22:26)
Man kilo klausimas:
1. uzsisakius misias pusei metu uz save, kas kiek laiko vienuoliai meldziasi, t.y., kasdien, karta per savaite, karta per menesi ar dar kitaip?
2. Ar meldziamasi pamaldu metu?
3. Ar per varda maldos tikrai pasiekia butent ta zmogu, kuris uzsisake misias?
4. Kada gali pradeti jaustis poveikis?
1. uzsisakius misias pusei metu uz save, kas kiek laiko vienuoliai meldziasi, t.y., kasdien, karta per savaite, karta per menesi ar dar kitaip?
2. Ar meldziamasi pamaldu metu?
3. Ar per varda maldos tikrai pasiekia butent ta zmogu, kuris uzsisake misias?
4. Kada gali pradeti jaustis poveikis?
1. Kasdien.
2. Nežinau. Paklausiu.
3. Manau, kad taip.
4. Nežinau, reikia bandyti.
Greitesnis poveikis bus (mano manymu), jei užsakysit 'moleben' arba 'sorokoust' (trijose cerkvėse tą pačią dieną).
QUOTE(Gytarė @ 2013 08 02, 08:33)
1. Kasdien.
2. Nežinau. Paklausiu.
3. Manau, kad taip.
Greitesnis poveikis bus (mano manymu), jei užsakysit 'moleben' arba 'sorokoust' (trijose cerkvėse tą pačią dieną).
2. Nežinau. Paklausiu.
3. Manau, kad taip.
Aisku, aciu, Gytare Kreipsiuosi kada nors pagalbos - pati nesugebesiu uzsisakyt trijose cerkvese vienu metu Jau ir taip teko ismokti pora sakiniu rusiskai, kad uzsisakyciau pusei metu misias
QUOTE(cangoroo @ 2013 08 02, 20:02)
Kreipsiuosi kada nors pagalbos - pati nesugebesiu uzsisakyt trijose cerkvese vienu metu
Mielai padėsiu.
Didžiausias poveikis bus tada kai patys atsigręšime į Dievą, o ne tikėsimės, kad kiti melsis už mus... aišku kartais reikia užtarimo iš kitų žmonių, bet ir pats turi būti nuoširdus ir mylintis...
Čia tas pats kad esu dviejų vaikų Tėvas ir Jonukas kažko nori, bet tingi pats ateiti pas Tėva paprašyti - būti geras JAM, tai pasiunčia brolį Petriuką, kad už jį viską padarytų...
Būdamas Tėvas kaip reaguosite?
Čia tas pats kad esu dviejų vaikų Tėvas ir Jonukas kažko nori, bet tingi pats ateiti pas Tėva paprašyti - būti geras JAM, tai pasiunčia brolį Petriuką, kad už jį viską padarytų...
Būdamas Tėvas kaip reaguosite?
QUOTE(Gytarė @ 2013 08 02, 07:33)
1. Kasdien.
2. Nežinau. Paklausiu.
3. Manau, kad taip.
2. Nežinau. Paklausiu.
3. Manau, kad taip.
Rugpjūčio 11 d., sekmadienį, 15 val. 'Молебен о здравии и от бесов'.
Tinka turintiems dvasinių problemų.
Tinka turintiems dvasinių problemų.
'Соборование': rugpjūčio 18 d., sekmadienį, 14 val.
Informacija asmeniškai Jums, Dekor: 'Соборование' vyksta arkivyskupui Inokentijui leidus.
Informacija asmeniškai Jums, Dekor: 'Соборование' vyksta arkivyskupui Inokentijui leidus.