"Соборование - это церковный обряд, совершаемый один раз в году над православным христианином в Великий пост.
Этот обряд обладает мощной силой: исцеляет, снимает проклятия, другие негативные программы.
Если проклятие сильное и/или давнишнее, то необходимо собороваться 3 года подряд. Обычно хватает одного раза, но в тяжёлых случаях (материнское проклятие) очень хорошо помогает именно трёхгодичное соборование.
А вообще, я рекомендую этот обряд всем без исключения. Мало ли чего накопилось. Один раз в году провести несколько часов в церкви для своего блага не помешает никому. Особенно тем, кто собирается снимать проклятие каким-либо способом или уже снял его.
Соборование в первом случае как бы подготавливает почву и обеспечивает положительный результат, а во втором случае - подчищает поле, ауру, закрепляет результат.
В обоих случаях соборование идет закрепляющим, основополагающим фактором."
Iš čia.
QUOTE(Gytarė @ 2013 06 20, 11:11)
"Соборование - это церковный обряд, совершаемый один раз в году над православным христианином в Великий пост.
Этот обряд обладает мощной силой: исцеляет, снимает проклятия, другие негативные программы.
Oi kaip nesinori šia tema rašyt))) -na va dabar aišku iš kur info, nes jau išsigandau kaip čia taip vienuolis okultiniu žargonu mintis savo reiškia.
Brangi , Gytare, kalba ėjo apie tai kas Provoslavų tikėjime yra Соборование, aš Tau pateikiau citatą iš Arkivyskupo patvirtinto dokumento , Tu man kažkokios Anos ,vadinančios save mage, rašliavą. Na toks argumentas niekaip netinka ,mes gi ne okultistų supratimą apie krikščioniškus sakramentus nagrinėjam. Be to ta koncepcija kurios prisilaiko ,ši garbi moteris, Provoslavų bažnyčios ivardijama satanizmu, ir net už lankymasi pas būrėjas, mages, ekstrasenses pagal bažnyčios teisę reiktų 7 metus neprileisti prie komunijos.
Net nežinau ką Tau daugiau pasakyt..
http://www.dimitrysm...15434/?stt=1152
QUOTE(dekor @ 2013 06 20, 23:50)
Net nežinau ką Tau daugiau pasakyt..
Brangus Dekor, galiu sutikti, jog Tu teisus. Bet... Jei yra kunigų, kurie tokias paslaugas teikia, ir yra žmonių, kuriems tai padeda, manau, viskas ok.
QUOTE(Gytarė @ 2013 06 21, 21:32)
Brangus Dekor, galiu sutikti, jog Tu teisus. Bet... Jei yra kunigų, kurie tokias paslaugas teikia, ir yra žmonių, kuriems tai padeda, manau, viskas ok.
Kad padeda tai na joks ne kriterijus, prisižiurėjes aš jau tokių kur padeda bet po to visas Lietuvos respublikos psichiatrijos korpusas nepadeda.
Problema ne sutikime ar kažkieno manyme kad viskas ok. problema tik dezinformacijoje- informacija paskleista jūsų- klaidinga.
QUOTE(dekor @ 2013 06 21, 23:42)
Kad padeda tai na joks ne kriterijus, prisižiurėjes aš jau tokių kur padeda bet po to visas Lietuvos respublikos psichiatrijos korpusas nepadeda.
Problema ne sutikime ar kažkieno manyme kad viskas ok. problema tik dezinformacijoje- informacija paskleista jūsų- klaidinga.
Dekor, pasikartosiu: mano draugė palaiminimą šiam dalykui gavo iš vienuolio. Ir praveda apeigas tikrai ne būrėja ar ekstrasensas.
'Соборование' vyks liepos 2 d., antradienį, 10.30. Kviečiame visus norinčius dalyvauti.
QUOTE(Gytarė @ 2013 06 02, 17:04)
Lapukai yra padėti. Yra ir pavyzdys, kaip rašyti.
Rusiškai, bet gal ir lietuviškai galima.
Rusiškai, bet gal ir lietuviškai galima.
Gytare,gal smulkiau paaiškintum,kur tie lapeliai ten,kur užrašius eiti ir kur juos dėti.
ačiū
QUOTE(SICILIJOS MAMA @ 2013 07 03, 10:09)
Gytare,gal smulkiau paaiškintum,kur tie lapeliai ten,kur užrašius eiti ir kur juos dėti.
ačiū
ačiū
Paduoti reikia ten, kur žvakes parduoda. Lapeliai šalia padėti.
'Соборование': liepos 7 d., sekmadienį, 13 val.
'Соборование': liepos 20 d., šeštadienį, 10.30.