Įkraunama...
Įkraunama...

šv. Dvasios cerkvė Vilniuje

QUOTE(Gytarė @ 2010 03 11, 11:21)
Gal Кипрская икона? g.gif

nezinau, gal smile.gif . bet vienu zodziu man patre ja nusipirkti nuo blogu akiu ir kitu magisku dalyku. Nes pries mane kazkas naudoja magija, tai viena moteriske man patre ja nusipirkti ir visada tureti salia. bet as tokios nerandu.... gal blogai ir uzsirasius pavadinima esu....
Atsakyti
QUOTE(Eivilė32 @ 2010 03 15, 09:18)
nezinau, gal smile.gif . bet vienu zodziu man patre ja nusipirkti nuo blogu akiu ir kitu magisku dalyku. Nes pries mane kazkas naudoja magija, tai viena moteriske man patre ja nusipirkti ir visada tureti salia. bet as tokios nerandu.... gal blogai ir uzsirasius pavadinima esu....

Na jei Tu bent jau pozicionuoji save kaip krikščionę tai labai paprasta- pažiurėk ką gi apaštalas Paulius pasakė apie tą "viena moteriške": "Kvailų ir moterų plepalų venk"
Tokios "moteriškės" vadinamos "provoslaviškom raganom" -jei stipriai reiškiasi -tvarkingai išlydimos iš cerkvių su prašymu daugiau negrįžti.
Nėra tokio dalyko ir negali būti kaip " ikona nuo blogų akių ir kitu magisku dalyku" čia jau Krikščionybė devalvuojama iki to pačio magizmo.
Tikėjimas yra skydas ir stipriausia jėga.

Na o jei šiaip nusprendei isigyti - tai irgi turiu nuliudint- neveiks. magizmas - dėja- apsurdiška fikcija, tiesa veikianti jei tuo tiki, kodėl taip yra kita tema.
Tai jei tuo tiki tai teks tuo pačiu ir gydytis , amžinai gydytis .. kuo toliau tuo daugiau .. tai nuo to,tai nuo kito -labai smagu.
Pasiziurek inete foto kaip atrodo šamanai- tai ne estetiniai papuošimai- tai sunkioji šarvuotė , nes Jie puikiai žino su kokiu kontingentu dirba,ir kur lenda.

Atsakyti
[quote=dekor,2010 03 16, 01:55]
Na jei Tu bent jau pozicionuoji save kaip krikščionę tai labai paprasta- pažiurėk ką gi apaštalas Paulius pasakė apie tą "viena moteriške": "Kvailų ir moterų plepalų venk" .....

aciu labai dekor uz tokia informacija....
Atsakyti
QUOTE(Eivilė32 @ 2010 03 15, 08:18)
...pries mane kazkas naudoja magija...

Pasikalbėkit su kunigu (stačiatikių ar katalikų).
Atsakyti
hmmm.. mane irgi domina vienas klausimelis apie bloga magija, nuziurejima ar siaip bloga energija... bet kiek skaitau, tai arba pas kokia bureja siulo eiti, arba misias ispirkti.. pries metus laiko buvau cerkveje sv.dvasios uzklydusi ir uzpirkau puses metu maldas uz ta zmogu. nezinau ar tai padejo, bet atsigavo, bet paskui ir vel.. vel nuejau su tuo paciu tikslu, taciau si karta kitaip, lyg ir nebe tas, taciau kito zmogaus (blogo) energija sustiprejusi, jei taip palima butu issireiksti, jau atvirai blogo linki... stai, ir netikek tokiais dalykais...
Atsakyti
Noreciau nueiti i cerkve. Gal galetu kas palydeti, nes pirma karta nejauku vienai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 10 25, 11:31)
Noreciau nueiti i cerkve. Gal galetu kas palydeti, nes pirma karta nejauku vienai  4u.gif

Galėčiau, nes ir pati senokai buvau.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 10 25, 11:43)
Galėčiau, nes ir pati senokai buvau.

Parasykit man kai vel eisit, bandysiu prisijungti smile.gif
Atsakyti
Buvau siandien sioje cerkveje smile.gif Labai patiko, uzdegiau zvakute..Norejosi buti ir buti, dar niekad jokioje baznycioje to nejutau ax.gif
Atsakyti
Gal kas ruošiasi į šią cerkvę? Ir galėtų palaikyti kompaniją dar vienai nedrąsiai? blush2.gif
Atsakyti
Kada noretum eiti?
Atsakyti
Norėčiau kitą savaitę, nes šią jau ko gero ir neišeis...

QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 03, 10:50)
Kada noretum eiti?

Atsakyti