Įkraunama...
Įkraunama...

šv. Dvasios cerkvė Vilniuje

QUOTE(Sunlinee @ 2009 08 18, 22:21)
Tai ir siulau nueiti, kas stabdo?  smile.gif

tai, kad nera. mirksiukas.gif mano miest
yra 1a, bet kiek einu, uzrakinta ..
Atsakyti
QUOTE(Ruchke @ 2009 11 13, 23:39)
na aš neatsisėdau, o tiesiog "pabėgau" palikusi drauge... ir ilgai tai atsiminiau.. biggrin.gif kaip manai kodėl taip? smile.gif

Bijai to, ko nežinai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2009 11 14, 15:49)
tai, kad nera. mirksiukas.gif  mano miest
yra 1a, bet kiek einu, uzrakinta ..

Koks miestas?
Atsakyti
siandien ten buvau su vyru ir vaiku. uzdegeme zvakutes pasimeldem (nors katalike esu , bet tenais einu). Pasiemiau svento vandens, nezinau aisku kaip melstis, bet savais zodziais mintyse visada pasimeldziu ir..... iseinu kaip po antro , treciojo.....ketvirtoje ir t.t. kryksto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sv@jonė @ 2010 02 18, 22:10)
siandien ten buvau su vyru ir vaiku. uzdegeme zvakutes pasimeldem (nors katalike esu , bet tenais einu). Pasiemiau svento vandens, nezinau aisku kaip melstis, bet savais zodziais mintyse visada pasimeldziu ir..... iseinu kaip po antro , treciojo.....ketvirtoje ir t.t.  kryksto  wub.gif

Tik jei čia tavo ir dukros nuotrauka, paklausyk protingo patarimo- neišstatyk SM maitvanagiams...O ir tas užrašas gali išsipildyti visai ne taip, kaip tu tikiesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 02 19, 00:03)
Tik jei čia tavo ir dukros nuotrauka, paklausyk protingo patarimo- neišstatyk SM maitvanagiams...O ir tas užrašas gali išsipildyti visai ne taip, kaip tu tikiesi  mirksiukas.gif

sveiki dar karteli, taip cia as su mazoji savo.. vajej o, nejaugi kazkas gali atsitikti? Nejaugi kazkas gali ant tiek pykto linketi unsure.gif Istaisiau, nieko nera... aciu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sv@jonė: 19 vasario 2010 - 20:34
QUOTE(Sv@jonė @ 2010 02 19, 20:33)

sveiki dar karteli, taip cia as su mazoji savo.. vajej o, nejaugi kazkas gali atsitikti? Nejaugi kazkas gali ant tiek pykto linketi  unsure.gif  Istaisiau, nieko nera... aciu  wub.gif

Čia Lietuva, čia pavydžių maitvanagių kraštas. Saugok save ir savo vaiką. 4u.gif
Atsakyti
aciu tau, 4u.gif
Atsakyti
Pritariu Vaižgantei 4u.gif manau,nereikia rodyti savo ir savo brangiausio turto nuotrauku.Juk nežinai,kas šiose interneto platybese linki tau gero,o kas blogo verysad.gif Kaip sakoma,saugokis-ir Dievas tave saugos smile.gif
Atsakyti
Pats kaip sakant apie tai negalvoji, net nesitiki, kad kazkas galetu linketi blogo ... unsure.gif
Atsakyti
sveikos,

gal kuri zinot ka nors apie Kapriano ikona ar malda?
Atsakyti
QUOTE(Eivilė32 @ 2010 03 10, 13:33)
sveikos,

gal kuri zinot ka nors apie Kapriano ikona ar malda?

Gal Кипрская икона? g.gif
Atsakyti