taigi nueikit ten ir pasivaiksciokit, kokios dar ekskursijos Viska galima internete surasti paziurejus baznycioj
QUOTE(Sūrelis @ 2009 03 16, 22:17)
taigi nueikit ten ir pasivaiksciokit, kokios dar ekskursijos Viska galima internete surasti paziurejus baznycioj
Na ziuresim, jei atsiras,kas suteiks daugiau info, bus gerai, jei ne, pacios pasivaiskciosim, apsiziuresim.. Be to, kai gyvai kazkas pasakoja - istorija visai kitaip atskleidziama, matai gyvus vaizdus ir tai nesulyginama su info monitoriuje.
kaip suprantu, praziopsojau ekskursija.. ar ji neivyko?
Papildyta:
PS. gal kas zinote kuriuo laiku vyksta apeigos? nes kai paskutini syki buvau 12 val., ten kazkas vyko, o vasara 12 val. nieko...
Papildyta:
PS. gal kas zinote kuriuo laiku vyksta apeigos? nes kai paskutini syki buvau 12 val., ten kazkas vyko, o vasara 12 val. nieko...
na kaip ir nebuvo ekskursijos dar
Papildyta:
Tai kada mergaites, nusprendziame ir darome ekskursija ??
Papildyta:
Tai kada mergaites, nusprendziame ir darome ekskursija ??
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 08, 22:14)
Kai žmogus užsiteršęs, nenuostabu, jeigu jis nieko nepajunta... Pamenu, kai mane Gytarė pirmą kartą nusivedė į cerkvę, tik įėjus iškart pulsas padvigubėjo...Negalėjau tąkart ilgai būti...
oho koks vienos uzsitersimas, o kitos dvasinis spindesys
Labai idomu...
man si baznycia labai labai patinka, taciau tai nereiskia, kad joje nieko nejauciantys yra uzsiterse.
manau, kad mes rezonuojame i tam tikrus energiju kompleksus - vieni mums patinka, kiti atstumia, treti erzina, o kitiems esame abejingi...
teisingo ar teisingesnio varianto cia nera. vieno sventykla jo vaikyste obelis jo mociutes sode, kitas ten nieko nepajus, o kuris is ju uzsiterses, tai ne jiems abiems ar treciam is pasalies spresti.
Abejoju, ar visi ezoterikos asai vedziojami uzristomis akimis tose paciuose taskuose pajustu kazka, prisimenu kai vaitiekunas kazkokiai burejai pasake, jog nesiojasi pinigineje nuotrauka moters ir paprase ja apibudinti, oi kaip isdejo i suns dienas ta moteri bureja, o ten buvo ... motina terese.
daug is musu kazka jaucianciu, bet tie pojuciai nera tokie aiskus, kad pagal juos sprestume apie kitus.
mikito, pritariu
QUOTE(mikito @ 2009 03 19, 11:10)
oho koks vienos uzsitersimas, o kitos dvasinis spindesys
Labai idomu...
man si baznycia labai labai patinka, taciau tai nereiskia, kad joje nieko nejauciantys yra uzsiterse.
manau, kad mes rezonuojame i tam tikrus energiju kompleksus - vieni mums patinka, kiti atstumia, treti erzina, o kitiems esame abejingi...
teisingo ar teisingesnio varianto cia nera. vieno sventykla jo vaikyste obelis jo mociutes sode, kitas ten nieko nepajus, o kuris is ju uzsiterses, tai ne jiems abiems ar treciam is pasalies spresti.
Abejoju, ar visi ezoterikos asai vedziojami uzristomis akimis tose paciuose taskuose pajustu kazka, prisimenu kai vaitiekunas kazkokiai burejai pasake, jog nesiojasi pinigineje nuotrauka moters ir paprase ja apibudinti, oi kaip isdejo i suns dienas ta moteri bureja, o ten buvo ... motina terese.
daug is musu kazka jaucianciu, bet tie pojuciai nera tokie aiskus, kad pagal juos sprestume apie kitus.
Labai idomu...
QUOTE(mikito @ 2009 02 26, 12:40)
gal yra kur tema apie ikonas, as apie jas visai nieko nezinau, kazkaip labai sudominai
Dar apie ikonas:
http://www.rusbereza...ndk/litany.html
kaip matau ekskursija nulauke kazkur
QUOTE(sonatuksss @ 2009 03 18, 23:08)
kaip suprantu, praziopsojau ekskursija.. ar ji neivyko?
Papildyta:
Papildyta:
sekmadieniais veliausia vyksta nuo 10val kakzur iki 12-13.
sestadieniais ir darbo dienom 17:00
Sveikinu visus stačiatikius su Šv.Velykomis.