tai galetumem kokia 18 h rinktis
Papildyta:
as irgi nelabai moku rusiskai
Del rusu tai paguodei..As jau buvau bepradedanti galvot, kad as cia viena nemoku
18 val. pvz.prie cerkves susitikt man visai tiktu.
Gal bus dar norinciu prisijungti?
18 val. pvz.prie cerkves susitikt man visai tiktu.
Gal bus dar norinciu prisijungti?
18 val dar vyksta apeigos. Apeigų metu ekskursijos nevedamos.
tai kaip suprantu as einu, sunlinee ir trudeme ? tai susitikame prie prie vartu , ar prie cerkves pacios ? kas dar junksis ??
o tai ziurekite jei kaip Vaižgantė sako ,kad apeigos 18.00 tai kaip darom ? kada jos baigsis ?
o tai ziurekite jei kaip Vaižgantė sako ,kad apeigos 18.00 tai kaip darom ? kada jos baigsis ?
QUOTE(Selena7 @ 2009 03 13, 12:50)
tai kaip suprantu as einu, sunlinee ir trudeme ? tai susitikame prie prie vartu , ar prie cerkves pacios ? kas dar junksis ??
Gal 18.30 ir aš nežinau, ar po apeigų tas vyras norės dar jus vedžioti... Ten geriau dieną nueiti. Mes, pamenu, buvom šeštadienį.
Aciu uz info Gal tada bandom eit koki sekmadieni? O Trudeme gal ryt gales pasiteiraut ar kas mus priims ir pavedzios
QUOTE(Sunlinee @ 2009 03 13, 14:10)
Aciu uz info Gal tada bandom eit koki sekmadieni? O Trudeme gal ryt gales pasiteiraut ar kas mus priims ir pavedzios
Stengsiuos. Ryt dirbu nuo 11 iki 14, po to dar turiu į Panoramą užlėkti. Tarpe tarp Panoramos ir darbo ir užlėksiu
tai tada planuojam tada kita sekmadieni ?
nu va vel mergaites dingo
jei neatsiras kokiu kitu planu, sekmadienis man tinka
Na tai gerai tada