Siūlau avienos ir griežčio troškinukus
reikia:
avienos,
griežčio,
morkų,
poro,
česnako,
krapų,
svogūno laiškų,
pipirų,vandens,
druskos,alyvų aliejaus.
pomidorų tyrės
Supjaustome aviena gabaliukais.
Keptuvėje su aliejumi pakepiname cesnaką,porą,tuomet sudedame avieną ją apkepiname.Sudedame sutarkuotas morkas jas apkepiname.
Visą turinį sudedame į indelius,suberiame supjaustytus griežčius,svogūno laiškus,{aš vietoj pomidorų tyrės dejau pjaustytus pomidorus ir dar įdėjau supjaustytus pankolius}
Užpilame vandenuku{naudojau buljoną,kur virė aviena}
Pasūdžiau,paprieskoniavau.
Įdėjau į orkaitę.
Skonis nuostabus
Avieną galima troškinti su šviežiais kopūstais,labai skanu su raugintais.
Bet su griežčiais labai skanu.