QUOTE(1-oji mama @ 2009 02 25, 17:00)
Butinai,jis gi labai aitrus. Gydytojo rekomendacija-1lasas i 25ml vandens.
Siaip draugai yra pasakoje,kad jie patys gryna yra vartoje,bet buvo ne kaip keleta valandu. Na bet jie ne lasa lasino.
Keista,kai as pirkau jokio informacinio lapelio nebuvo.
Mano pastebejimu-jis skystina sekreta.Gydytojas sake,kad labai gerai dezinfekuoja.
Paleistuve vercia ciaudeti,tai tikrai,bet as girdejau,kad ja reikia atsargiai,saikingai vartoti,nes veikia kvapo,t.y.uosles receptorius.
Siaip draugai yra pasakoje,kad jie patys gryna yra vartoje,bet buvo ne kaip keleta valandu. Na bet jie ne lasa lasino.
Keista,kai as pirkau jokio informacinio lapelio nebuvo.
Mano pastebejimu-jis skystina sekreta.Gydytojas sake,kad labai gerai dezinfekuoja.
Paleistuve vercia ciaudeti,tai tikrai,bet as girdejau,kad ja reikia atsargiai,saikingai vartoti,nes veikia kvapo,t.y.uosles receptorius.
Žinok pas mane lapelis buvo su labai daug informacijos nuo kokių ligų ir kaip jį vartoti atskirais atvejais.
Ten parašyta, kad sergant angina reikia užlašinti po lašą ant tonzilių arba su švirkštu įpurkšti, tai jeigu jis toks aštrus vaikas taip ir numirt gali
Atsiskiedžiau su vandeniu ir visus namus išpurškiau, kaip kad rekomenduoja Namai tikrai kvepia Ir jau visai tas aliejus nebesmirdi man
Mercurius comp Klaipėdos vaistinėj nėra ir jie apie tokį vaistą nežino