Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(1-oji mama @ 2009 02 25, 17:00)
Butinai,jis gi labai aitrus. cool.gif Gydytojo rekomendacija-1lasas i 25ml vandens. 4u.gif
Siaip draugai yra pasakoje,kad jie patys gryna yra vartoje,bet buvo ne kaip keleta valandu. rolleyes.gif Na bet jie ne lasa lasino. biggrin.gif
Keista,kai as pirkau jokio informacinio lapelio nebuvo. g.gif  4u.gif
Mano pastebejimu-jis skystina sekreta.Gydytojas sake,kad labai gerai dezinfekuoja. smile.gif

Paleistuve vercia ciaudeti,tai tikrai,bet as girdejau,kad  ja reikia atsargiai,saikingai vartoti,nes veikia kvapo,t.y.uosles tongue.gif  receptorius. 4u.gif

Žinok pas mane lapelis buvo su labai daug informacijos nuo kokių ligų ir kaip jį vartoti atskirais atvejais.
Ten parašyta, kad sergant angina reikia užlašinti po lašą ant tonzilių arba su švirkštu įpurkšti, tai jeigu jis toks aštrus vaikas taip ir numirt gali smile.gif
Atsiskiedžiau su vandeniu ir visus namus išpurškiau, kaip kad rekomenduoja wink.gif Namai tikrai kvepia smile.gif Ir jau visai tas aliejus nebesmirdi man smile.gif

Mercurius comp Klaipėdos vaistinėj nėra ir jie apie tokį vaistą nežino g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nėnė: 25 vasario 2009 - 17:20
QUOTE(Crystalline @ 2009 02 25, 14:59)
Olaiva, prie menstruacinių negalavimų neretai padeda Phosphorus 6 arba 30 potencija ( čia tradiciniai žirniukai), vėliau parašysiu schemutę. O dėl Ignacia žinau tiksliai tiek, kad ją reikia vartoti ryte, nes turi tonizuojančio poveikio. Pavartojus vakare, galima ir neužmigti ( čia  gyd. Misio pastebėjimai)

mano gyd. pastebėjimais-bent jau Ingnacia 30- vakarais, kad nuimtų stresą ir ramiau miegotų.

Papildyta:
vilnele, nuo vėjaraupių gyd. konkrečiai Hepar sulfuris rekomendavo
Atsakyti
QUOTE(nėnė @ 2009 02 25, 19:06)
Žinok pas mane lapelis buvo su labai daug informacijos nuo kokių ligų ir kaip jį vartoti atskirais atvejais.
Ten parašyta, kad sergant angina reikia užlašinti po lašą ant tonzilių arba su švirkštu įpurkšti, tai jeigu jis toks aštrus vaikas taip ir numirt gali smile.gif
Atsiskiedžiau su vandeniu ir visus namus išpurškiau, kaip kad rekomenduoja wink.gif Namai tikrai kvepia smile.gif Ir jau visai tas aliejus nebesmirdi man smile.gif

Idomiai cia su tuo naudojimu g.gif
Atsimenu Misis irgi rekomendavo tiesiog ant vatos uzlasinus padeti kambaryje.

Viena mama kitoje temoje dalinosi,kad kazkur esa parasyta,kad iki 5m, vaikams to aliejaus naudoti negalima ir kad butent jos vaikas nuo jo viduriavo ir veme. blink.gif
Atsakyti
Nu ir prirašėt šiandien.

Nėnė, Mercurius heel S (ne compositum, vakar vakare jau parašiau, kad susipainiojus buvau). Jeigu visiškai nepavyktų gauti (gal Klaipėdoj būtų), tai rašyk a.ž., atsiųsčiau paštu ax.gif

Vilnele, jeigu Shmuckler knygą pavyktų gauti (angliškai?), pavyktų ją kaip nors nuskanuot? Nes kiek pažiūrėjau, iš JAV siųstis kainuotų vos ne tiek pat, kiek pati knyga.

Ignatia šiaip yra raminančio poveikio (vienas pagrindinių), tik gal skirtingos potencijos skirtingai veikia (turiu juos, bet nelabai vartoti).

Dėl vėjaraupių: kiek žiūrėjau, pakankamai daug sudedamųjų dalių, galinčių tikti sergant vėjaraupiais yra Antigripine 3 ir Antigripine 1 (tik šitam labai žemos potencijos).
Atsakyti
4u.gif
mes neišvarėm savo kosulių taip paprastai - šiandien jau antibus pradėjom, nes pulmunologė girdėjo karkalų, tyrimai blogi, kosėja jau ilgai...dar praitą sav. tyrimai irgi prasti buvo, bet delsiau su tais antibais...galvojau gal po sukarščiavimo laikosi...Bet jau daugiau nenoriu ir bijau laukt.

Adenoidams Heel'o kataloge Lymphomyosot įrašytas - geriam šituos dabar.

Dėkui už thumbup.gif nuorodas.
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2009 02 25, 18:42)
mano gyd. pastebėjimais-bent jau Ingnacia 30- vakarais, kad nuimtų stresą ir ramiau miegotų.

O cia vaikui Ignatia 30?

Tikrai, paziurejau- kalba ejo apie Ignatia 200 tonizuojamaji poveiki ( vartoti ryte), bet cia jau suaugusiam ir auksta potencija. Po streso (neseno).
Va ka dar radau apie tonizuojamaji poveiki:

Способность Игнации производить усиленную возбудимость делает ее полезной при судорогах и не только истерического происхождения, но также и при тех, которые бывают у нежных, но не истеричных женщин и у детей. Судороги эти возбуждаются волнениями такими, как страх, испуг, как напр., когда у ребенка после наказания делаются конвульсии. В этих случаях, даже если ребенок ложится спать, то он хнычет во сне. И это также излечивается Игнацией.

Del keniu aliejaus su vandenuku kazkaip man pasirode, jog pagavus pacia slogos pradzia suveikia puikiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 25 vasario 2009 - 18:51
QUOTE(opium @ 2009 02 25, 17:42)

as Ignatia 6 nusipirkau,tai isgersiu vakare.gal ryt jau nebesijausiu taip košmariškai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nėnė @ 2009 02 25, 17:50)
Nenoriu operuot dar, tik trys metukai vaikui. bent metus dar iškentėsim. Gi pasibaigs ta prakeikta žiema ir ateis geresni laikai, kaip ir pernai buvo. Žiemą prasirgo nuolat, o pavasarį užsibaigė.

mano pernai iki pat birzelio pabaigos sirgo.. paskui trys menesiai-nieko,,o dabar verysad.gif kas menesi jei sergam, tai puiku jau.
vaiksciojom pas misiu.. tik, pas mumi tie adenoidai nemazi.. ir daznos komlikacijos nuo ju..bandysim aliejuka ta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vysniuke1: 25 vasario 2009 - 21:36
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 02 25, 17:55)
Nu ir prirašėt šiandien.

Vilnele, jeigu Shmuckler knygą pavyktų gauti (angliškai?), pavyktų ją kaip nors nuskanuot? Nes kiek pažiūrėjau, iš JAV siųstis kainuotų vos ne tiek pat, kiek pati knyga.

Dėl vėjaraupių: kiek žiūrėjau, pakankamai daug sudedamųjų dalių, galinčių tikti sergant vėjaraupiais yra Antigripine 3 ir Antigripine 1 (tik šitam labai žemos potencijos).

Kaimyne, sake, uzsakys angliskai, nes as prasiau originalo kalba, ji sedi Liuksemburge, ir atves balandzio pradzioj, jei gaus, nes tas knygynas gaus kovo pabaigoje . Vokiskai gautu lengviau, anot kaimynes, bet as norejau originalo kalba, tai laukiam. Bet nuskanuoti tai vargu ar galesiu - namie neturiu skanerio.
Galeciau paskolinti skanuotis g.gif

O kokios Antigripinu 1 ir 3 sudedamosios dalys tinka vejaraupiams? Darze siaucia vejaraupiai, ir didysis tuoj gris is seneliu ir eis darzan, tai reiskia vejaraupiai garantuoti ir dickiui, ir maziukui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnele: 25 vasario 2009 - 22:18
Del vejaraupiu ir antigripinu: yra Apis, Belladonna, Bryonia, Pulsatilla. Dar 2-am yra Mercurius solubilis. Nuoroda visai neseniai buvau sitoj temoj imetus.
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2009 02 25, 23:15)
Kaimyne, sake, uzsakys angliskai, nes as prasiau originalo kalba, ji sedi Liuksemburge, ir atves balandzio pradzioj, jei gaus, nes tas knygynas gaus kovo pabaigoje . Vokiskai gautu lengviau, anot kaimynes, bet as norejau originalo kalba, tai laukiam. Bet nuskanuoti tai vargu ar galesiu - namie neturiu skanerio.
Galeciau paskolinti skanuotis g.gif

O kokios Antigripinu 1 ir 3 sudedamosios dalys tinka vejaraupiams? Darze siaucia vejaraupiai, ir didysis tuoj gris is seneliu ir eis darzan, tai reiskia vejaraupiai garantuoti ir dickiui, ir maziukui g.gif

Na pas save radau pažymėta Pulsatila prie vėjaraupių, ji įeina ir į Antigripino 3 sudėtį. Dar pasižymėjus turiu, kad Pulsatila tinkama ir kitoms vaikystės ligoms gydyti-kiaulytei, tymams. Tinka vaikučiams kurie yra jautrūs, verkia graudžiai, tarsi prašydami pagalbos, priešingai negu Chamomila tipo vaikai-verkia piktai. Tai vat ateičiai turiu pasidėjus Pulsatilos, dėl vėjaraupių, nors mums iki darželio dar pusmetis. smile.gif

Obuoliausia, ačiū už nuorodas, labai labai vertingos 4u.gif
Atsakyti
vysniuke, ar daug puslyčių burnoj? Jei kokia 1, 2, gali būti kad jos atsirado dėl nusilpimo ilgai karščiuojant..aš irgi vieną syk galvojau stomatitas, o paskui su gyd kalbejomės, tai sako gali būti kaip pasekmė ilgai karščiuojant. Tai aš Kamistad forte patepdavau kad neskaudetų, greitai praėjo atrodo..

Sveikit 4u.gif sėkmės

Aš kurį laiką į darželį nevedu, tai kol kas nesergam, tfu tfu smile.gif

Senokai čia užsukus buvau, žiūriu, merginos naujienų jau pridėjo:)) Super thumbup.gif Pasiilgstu šios temos smile.gif Reikės skaityt Obuoliausios saitus:)
Tiesa susikėliau (tiksliau nusikopijavau ) iš Vithoulkas Materia Medica ir dar kai kurių saitų apie vaistus - aprašymus tai 300psl failas gavosi, dabar vis paskaitinėju, kai laiko turiu..Dar skambinaus į Popovo kliniką, gal sakau, kokius kursus ar paskaitas ne gyd organizuojat, tai pasiėmė mano kontaktus ir atseit, jei ką paskambins..Tai tiek..Tik ten įdomiai taip - praktiškai retai kada ragelį pakelia kai skambinies...
Papildyta:
QUOTE(Silvux @ 2009 02 25, 23:56)
vysniuke, ar daug puslyčių burnoj? Jei kokia 1, 2, gali būti kad jos atsirado dėl nusilpimo ilgai karščiuojant..aš irgi vieną syk galvojau stomatitas, o paskui su gyd kalbejomės, tai sako gali būti kaip pasekmė ilgai karščiuojant. Tai aš Kamistad forte patepdavau kad neskaudetų, greitai praėjo atrodo..

Sveikit 4u.gif sėkmės

Aš kurį laiką į darželį nevedu, tai kol kas nesergam, tfu tfu smile.gif

Senokai čia užsukus buvau, žiūriu, merginos naujienų jau pridėjo:)) Super thumbup.gif Pasiilgstu šios temos smile.gif Reikės skaityt Obuoliausios saitus:)
Tiesa susikėliau (tiksliau nusikopijavau ) iš Vithoulkas Materia Medica ir dar kai kurių saitų apie vaistus - aprašymus tai 300psl failas gavosi, dabar vis paskaitinėju, kai laiko turiu..Dar skambinaus į Popovo kliniką, gal sakau, kokius kursus ar paskaitas ne gyd organizuojat, tai pasiėmė mano kontaktus ir atseit, jei ką paskambins..Tai tiek..Tik ten įdomiai taip - praktiškai retai kada ragelį pakelia kai skambinies...

dar dėl limfinio audinio išvešėjimo ir adenoidų, tai heel kataloge Lymphomyosot rekomenduojamas.
Atsakyti