Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Obuoliausia @ 2009 02 24, 21:10)

Distanciniu būdu tokio dalyko nepatarsi ax.gif . Tai yra ne ūminis negalavimas, todėl reikalinga homeopato konsultacija (t.y. konstitucinis gydymas). Mes čia visos bendrom jėgom aiškinamės daugiau visokius peršalimų niuansus.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
nėnė, o aš su mažium tariausi: išaiškinau, kad nakčia reikės duoti žirniukų, kurie bacilas varo, kurios jį kamuoja (nu, ir atitinkamai nupasakoji pasaką).

Vyšniuke, pas gydytoją buvot? Šešios paros jau ilgai...
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 02 24, 22:10)
Šiaip, kai būna uždegimas (gerklė, ryklė, trachėja), liežuvis faktiškai visada būna labai apsinešęs, tik ten visokie niuansai tų apnašų: šonai vienaip, vidurys kitaip, etc.

kadangi pas mano vaiką esant uzdegimams ne visada būna apsinešęs, tai tokia riba ir yra kada merc. naudot. Na, čia mano vaikui taip skiriama.
Atsakyti
čia gal ne į temą,bet man jau antrą sykį,pagerus Aflubino,net pačią pirmą dieną,pradeda skrandį skaudėti ir pykinti g.gif įdomu,kas ten jame netinka g.gif
Atsakyti
http://www.hpathy.co...atment-cure.asp

http://www.familyklu...tegory.php?id=3

Antrojoj nuorodoj, panaršius yra ir rusiški vaistų aprašymai. Ir šiaip, daug įdomios informacijos. Kažkaip šitą nuorodą užkišus buvau (kai jų begalė prisisaugota doh.gif , ir visos labai reikalingos ir naudingos). Dėkui vienai forumietei, kuri kažkada su manim pasidalino ax.gif

Opium, gi visi mes skirtingi. Aš tiesiog pastebėjau, kad maniškiams liežuvis faktiškai visada būna apsinešęs esant uždegimui. Dar: kai atitaikai homeopatinius vaistus, būna toks variantas, kai liežuvis lieka visiškai be apnašų (kai pamačiau pirmą kartą, labai nustebau). Dažniausiai taip atsitinka jau "persilaužus", kai praeina pati sunkiausia fazė.

Vilnele, aš gi pavadinimą pastoviai sau painioju: Mercurius Heel S. Net nuėjau pasižiūrėti (prieš tai rašiau compositum). Jo Eurovaistinėse užtikti nepavyko. Bent Kaune, randu vaistinėse, kurios daugiau specializiuojasi homeopatiniuose.

Olaiva, negali būti Gentiana:
http://www.vithoulka...n...&Itemid=118

Kylančios rūgštys, didelis alkis, pykinimas, sunkumas ir perštėjimas skrandžio srityje. Pučia ir tempia skrandį ir pilvą. Kolikai. Jautri sritis apie bambą liečiant.

Nors ir Aconitum yra su vėmimu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 24 vasario 2009 - 22:07
QUOTE(vysniuke1 @ 2009 02 24, 21:32)
nepriskambinau..
dar seimyna isbalansavo vakare mane.. vaikui vel 38 diena buvo.. tai laksciau is paskos nosi valydama..plaudama..dabar vel tepm.auksta..duodu ur cinabsina.. sianien pirkau..kepsas ta jam nosis.. bet kai ispuciam tai grazus-nezali snargliukai..
Oboliausia, geriam mes coryzalia.. mane aplinkiniai jau nesveika laiko.. as vis su savo sirniukais lasiukais...
o blogiausia radau puslyte burnoj.. stomatitas...
jau sesta para prasideda kai vaikui laikos temp.auksta kazi ar nepakenksiu vaikui.. gal antibiotiku...  verysad.gif gun_rifle.gif  help.gif

Aš duočiau antibiotikus...Ne visada jie yra taip jau blogai. Kita vertus, juk šiais laikais turim gerąsias bakterijas. Paprastai Misis jau antrą parą karščiuojant vaikui virš 38 rekomenduoja gerti antibiotikus tik ne ilgiau kaip tris dienas. Tad aš žiūriu pagal būklę, kartais tris, kartais 5 duodu. Sveikit 4u.gif

Maniškis miega, kakta šalta...Kartais sukarkia nosyte, bet šiaip ramu, tad einu prigult šalia wink.gif Labanaktis wink.gif
Atsakyti
Obuoliausia, nu ką tu darai, jau įsilindau į tavo naujai įdėtas nuorodas. Įdomu nerealiai blink.gif . Radau homoepatinį tipą pagal gim. datą išmeta, negi tuo įmanoma tikėti? Bet tai kokį tipą išmetė mano vaikui, labai tinka.
Žodžiu ačiū, toliau sergam homeopatija. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vysniuke1 @ 2009 02 24, 22:32)
nepriskambinau..
jau sesta para prasideda kai vaikui laikos temp.auksta kazi ar nepakenksiu vaikui.. gal antibiotiku...  

Temperatūra gali laikytis ir nuo stomatito ( gali net būt panašu į anginą), bandykit burnos ertmę valyt elementariausia valgomąja soda, dar gydytojai siūlo Kamistad gelį vaikams( kur mažiems vaikams dygstant dantims rekomenduojamas), bet man atrodo, kad daugiau nuskausminimui jis veikia. 6 dienos karščiavimo jau daugoka, būtinai pasirodykit gydytojui.

Dėl darželių sutinku- ten įvairių susirgimų galimybė daug didesnė. Iki tol, kol nelankėm, net slogos nesam turėję. Na, bet toks tas darželinis amžius- praserga vaikiškom ligom, o vėliau ir pamiršti apie jas.

Obuoliausia, antroji nuoroda thumbup.gif drinks_cheers.gif. Lobis iš ten :
Terapevtičeskij ukazatel
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 25 vasario 2009 - 10:16
vilytte, prašau sukonkretink, kur ten yra pgl vaiko gimimo datą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vysniuke1 @ 2009 02 24, 23:32)
nepriskambinau..
dar seimyna isbalansavo vakare mane.. vaikui vel 38 diena buvo.. tai laksciau is paskos nosi valydama..plaudama..dabar vel tepm.auksta..duodu ur cinabsina.. sianien pirkau..kepsas ta jam nosis.. bet kai ispuciam tai grazus-nezali snargliukai..
Oboliausia, geriam mes coryzalia.. mane aplinkiniai jau nesveika laiko.. as vis su savo sirniukais lasiukais...
jau sesta para prasideda kai vaikui laikos temp.auksta kazi ar nepakenksiu vaikui.. gal antibiotiku...   verysad.gif gun_rifle.gif  help.gif

Mums akimirksniu padejo Daktarin'as. 4u.gif
Bet va nelabai pamenu ar mums sustomatitu buvo temeratura. g.gif
Isivaizduoju kaip jautiesi console.gif
Turbut tikrai jau nebesikankinkit ir pasitarkit su savo tradicine gydytoja. 4u.gif Gali buti pasislepes kur koks uzdegimas. ax.gif Neliudek labai del tu antibu,kita karta gal tikrai apsieisit be ju mirksiukas.gif

Sveikateles 4u.gif

Nezinau ar nuo vaistu,kuriuos geriam ar siaip,bet maniskes vejaraupiu berimas sparciai gyja,tiesiog nyksta netapus puslelemis rolleyes.gif smile.gif Siandien trecia diena,bet jokiu tepliojimu,dezinfekavimu nebereikia.Dekui Opium uz pasidalinta patirti,Geletai uz straipsniu vertimus 4u.gif

Obuoliausia,dekui uz nuorodas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1-oji mama: 25 vasario 2009 - 11:14
QUOTE(opium @ 2009 02 25, 12:39)
vilytte, prašau sukonkretink, kur ten yra pgl vaiko gimimo datą  rolleyes.gif

Kairėj pusės žemiau yra skyrelis : Programos
http://www.familyklu...ograms.php?id=1

O šiaip ten labai daug visko įdomaus: apie autonozodų gaminimą iš šlapimo (ir ne tik blink.gif ) ir pan., kaip Vilnelė, kad buvo rašius, kad ją folistė mokino.

Šiaip gal ten išeinama už homepatijos ribų, bet vis tiek bendram susipažinimui l. įdomu. Yra imuniteto stiprinimo schemos homepatiniais vaistukais (bendrosios tokios, be galimos žalos kaip teigiama tam psl.).
Atsakyti
QUOTE(1-oji mama @ 2009 02 25, 12:03)
Mums akimirksniu padejo Daktarin'as. 4u.gif
Bet va nelabai pamenu ar mums sustomatitu buvo temeratura. g.gif

Dėl daktarino kažkaip visad galvojau g.gif , kad tai priešgrybelinis vaistas, o pasirodo ir čia gali padėt.Mums buvo diagnozavę anginą, pati galvojau, kad stomatitas. Vėliau ta pati gydytoja tai ir patvirtino. Darže tuo momentu kažkoks stomatito protrūkis buvo, mes iš grupės bene penkti sugebėjom pasičiupti. Sirgimo eiga buvo panaši į anginos.

1-oji mama, o ką nuo vėjaraupių vartojot?
Atsakyti