QUOTE(krika @ 2009 04 06, 10:40)
na ko ir bijojau, nebūsiu savamokslė ant vaikų sveikatos.... vakar 3 kartus daviau pulstatila 6 ir šiandien atsibudo su patinusia akyte. vsio.....
Krika, man rodos yra bendros taisyklės - tinkamos daugumai, ir yra išimčių. Aš ant savo mažės irgi eksperimentavau . Jinai vizualiai pas mane niekam nealergšika, tik uodų ir moškių įkandimams, dar antibams, t.y. nuolatinės alergijos kaip ir nėra.
Bet vis atsirasdavo tokių neaiškių spuogų kaip įkasta, niekaip nesupratau kokius metus kas čia per daiktas. Ir tik ilgą laiką sekdama kas ir nuo ko, perkratydama ką valgėm, gėrėm, uostėm ir pan., pastebėjau, kad tai alergijos požymiai nuo žolinių preparatų. Plius tie alerginiai spuogai atsiranda tik maždaug po paros, kas vėlgi apsunkina priežasties nustatymą.
Prieš homeopatiją gydydavomės žolytėm, visokie sinupretai, umcalorai, citroseptas, čiobrelių preparatai atsikosėjimui. Paskui perėjom į homeopatiją, vėlgi daugelis preparatų iš tų pačių žolių. Ir kaip nebūtų keista, tada pastebėjau kad vat tos "homepatinės žolės" beria. Porą kartų pasitikrinimui "atgrįžom" prie umcaloro, ir citrosepto, ir akurat tokie patys bėrimai sekančių parą .
Dabar jau žinau, kad mano vaiko nuo potencijos, aukštenės nei 12 jau neberia, bet 3 ir 6 beria kuo puikiausiai .
Todėl po eksperimentų visus preparatus iš žolių duodu 30 potencijos, o iš visokių mineralų, metalų, druskų, gyvių ir t.t. duodu neatsižvelgdama į potenciją.
Pabandykit pasekti iš jūs, gal pamatysit kokią sistemą.