Sveikos
Ilgai nesilankiau, nes buvau pamiršus naują temą į favoritus įsitraukti , o be to, džiaugiuosi, kad ir nesirgom.
Bet štai po metų pertraukos vaikus vėl užpuolė sloga. Iš pradžių tik vienam. Kadangi neturiu vien tik nuo slogos homeopatinių, tai daviau ferrum phosphoricum d12, nes ir temperatūros truputį buvo. O šiandien ir antram sloga prasidėjo, o dabar vakare jau ir aukšta temperatūra užkilo, nelabai davėsi pamatuoti, į ausį kišamas termometras rodė 38,8. Daviau jam Aconitum C30 3 žirniukus (tuoj bus 3 metai). Savijauta, kiek matau, kažkiek pagerėjo. Bet dabar nežinau, kaip dažnai tokios potencijos žirniukus galiu duoti . Vokietijoj savigydai tokia neskiriama, tai ir info nerandu.
aš šiandien vėl buvau pas homeopatą. tai vėl man nauja informacija:
* kas matoma - spuogas, miežis, sloga ir t.t. vaistai duodami dažniausiai su 6 potencija.
* kas nematomas, t.y. (mūsų atveju) dirglumas, irzlumas, nemiegojimas naktimis - 30 potencija ir daugiau
* kas matoma - spuogas, miežis, sloga ir t.t. vaistai duodami dažniausiai su 6 potencija.
* kas nematomas, t.y. (mūsų atveju) dirglumas, irzlumas, nemiegojimas naktimis - 30 potencija ir daugiau
gydytojas sakė, kad beladonna univesralus vaistas. tai ar galiu jį duoti didžiajai nuo slogos? nes jį dabar geria ir mažoji prie slogos.
trečią parą svaigsta man galva. vakar buvau pas misių, bet neišdrįsau dar užklausti ir dėl savęs. trečia naktį keliantis iš lovos vos iš jos neišdribau o ir svaigimas ištisą parą ne iš maloniųjų savijautų. ką gerti?
trečią parą svaigsta man galva. vakar buvau pas misių, bet neišdrįsau dar užklausti ir dėl savęs. trečia naktį keliantis iš lovos vos iš jos neišdribau o ir svaigimas ištisą parą ne iš maloniųjų savijautų. ką gerti?
balta, kol nusimusa temperatura-galima ir iki 8 kartu
krika, jei belladona universalus, tai bandykit ir didziajai, gal ir tiks.
maniskei viena karta nuo slogos/kosulio tinka, kita karta gyd. rekomenduoja kitus vartot.
krika, jei belladona universalus, tai bandykit ir didziajai, gal ir tiks.
maniskei viena karta nuo slogos/kosulio tinka, kita karta gyd. rekomenduoja kitus vartot.
o nuo sulfur gali atsirasti sloga?
QUOTE(balta @ 2009 04 03, 18:54)
Sveikos
Ilgai nesilankiau, nes buvau pamiršus naują temą į favoritus įsitraukti , o be to, džiaugiuosi, kad ir nesirgom.
Bet štai po metų pertraukos vaikus vėl užpuolė sloga. Iš pradžių tik vienam. Kadangi neturiu vien tik nuo slogos homeopatinių, tai daviau ferrum phosphoricum d12, nes ir temperatūros truputį buvo. O šiandien ir antram sloga prasidėjo, o dabar vakare jau ir aukšta temperatūra užkilo, nelabai davėsi pamatuoti, į ausį kišamas termometras rodė 38,8. Daviau jam Aconitum C30 3 žirniukus (tuoj bus 3 metai). Savijauta, kiek matau, kažkiek pagerėjo. Bet dabar nežinau, kaip dažnai tokios potencijos žirniukus galiu duoti . Vokietijoj savigydai tokia neskiriama, tai ir info nerandu.
Balta, aš kaip "samouchka" duodu arba kas valandą, jeigu jaučiu, kad veikia. Arba, kai ypatingai ūmiai kyla, net ir dažniau - vos tik pradeda prastėti savijauta. Tikrai gaunasi daug sykių. Tačiau, jeigu vaistas tinkamas, pašalinio poveikio nėra buvę.
Pvz. šį sezoną surietė taip (vienintelį ), kad Phosphor homaccord buvau priversta kas pusvalandį imti ir vos ne maksimaliom dozėm. Bet po pusdienio (4-5 val.) buvau gyva. Jeigu ne toks dažnas dozavimas, įtariu, galėjo ir plaučių uždegimas pasidaryti.
Krika, mano supračiu, nuo Sulphur gal labiau bėrimai galėtų atsirasti.... O sloga skaidri ar tokia spalvota?
Dėl galvos svaigimo nežinau, nebent paieškoti internete (pvz. googlėj: "vertigo homeopathy").
Kad nebuvau tvirtai įsitikinus, ar tikrai tinka tas Aconitum C30, tai daugiau ir nesiryžau duoti. Prieš einant miegot dar Viburcol žvakutę įkišau, nes temperatūra vėl kilo. Bet nelabai padėjo. Dažnai verkė, negalėjo miegoti. Galiausiai apsisprendžiau dar Beladonna D6 pabandyti. Ir nežinau, ar ji padėjo, ar savaime, bet temperatūra nukrito, jau galėjo ramiau miegoti. Šiandien jau tik 37 su keliom dalim. Dūksta abu. Ir lauke buvom.
Bet šiandien jau mes, tėvai, baisūs ligoniai
Žinai, dabar pavasariniai vėjai siaučia. Labai aplinkui daug "aconitų" čiaudinčių vaikšto: čiaudulys, snarglys, dar link gerklės griebia (nebūtinai temperatūra), su pasidrebinimais ir šalčio pojūčiu. Nes saulės pakankamai, o vėjas dar toks apgaulingas....
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 04 04, 20:49)
Žinai, dabar pavasariniai vėjai siaučia. Labai aplinkui daug "aconitų" čiaudinčių vaikšto: čiaudulys, snarglys, dar link gerklės griebia (nebūtinai temperatūra), su pasidrebinimais ir šalčio pojūčiu. Nes saulės pakankamai, o vėjas dar toks apgaulingas....
Aha, tai jau taip ir bus
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 04 04, 20:35)
Krika, mano supračiu, nuo Sulphur gal labiau bėrimai galėtų atsirasti.... O sloga skaidri ar tokia spalvota?
Dėl galvos svaigimo nežinau, nebent paieškoti internete (pvz. googlėj: "vertigo homeopathy").
bėrimo naujo nėra, tfu tfu tfu, o sloga tokia vidinė "kiaušinio baltymo".
va kas būna kai eini pas gydytoją vaikų nemačiusi
"Kiaušinio baltymo" gal Natrium muriaticum?
norejau paklausti,sunelis(2,6m.) geria beladona mazdaug sav. laiko 7lasiukus 3kartus per diena.Turejo laringita,bronchita.Jauciasi dar truputi karkalu ir kartais paciaudo.Kaip reiketu toliau gydytis,gal galite patarti?