QUOTE(balta @ 2009 04 03, 18:54)
Sveikos
Ilgai nesilankiau, nes buvau pamiršus naują temą į favoritus įsitraukti

, o be to, džiaugiuosi, kad ir nesirgom.
Bet štai po metų pertraukos vaikus vėl užpuolė sloga. Iš pradžių tik vienam. Kadangi neturiu vien tik nuo slogos homeopatinių, tai daviau ferrum phosphoricum d12, nes ir temperatūros truputį buvo. O šiandien ir antram sloga prasidėjo, o dabar vakare jau ir aukšta temperatūra užkilo, nelabai davėsi pamatuoti, į ausį kišamas termometras rodė 38,8. Daviau jam Aconitum C30 3 žirniukus (tuoj bus 3 metai). Savijauta, kiek matau, kažkiek pagerėjo. Bet dabar nežinau,
kaip dažnai tokios potencijos žirniukus galiu duoti 
. Vokietijoj savigydai tokia neskiriama, tai ir info nerandu.
Balta, aš kaip "samouchka" duodu arba kas valandą, jeigu jaučiu, kad veikia. Arba, kai ypatingai ūmiai kyla, net ir dažniau - vos tik pradeda prastėti savijauta. Tikrai gaunasi daug sykių. Tačiau, jeigu vaistas tinkamas, pašalinio poveikio nėra buvę.
Pvz. šį sezoną surietė taip (vienintelį

), kad Phosphor homaccord buvau priversta kas pusvalandį imti ir vos ne maksimaliom dozėm. Bet po pusdienio (4-5 val.) buvau gyva. Jeigu ne toks dažnas dozavimas, įtariu, galėjo ir plaučių uždegimas pasidaryti.
Krika, mano supračiu, nuo Sulphur gal labiau bėrimai galėtų atsirasti....

O sloga skaidri ar tokia spalvota?
Dėl galvos svaigimo nežinau, nebent paieškoti internete (pvz. googlėj: "vertigo homeopathy").