klaipėdoj homeopatas mums yra sakęs, kad alergizuojančio maisto nereikia nuimti. bet vis dėlto, aš keisčiau mišinį
yra žirniukai Calcium Carbonicum
Sveikutės gal galėtumet parekomenduoti kokius gerti, kad miegelis būtų ramesnis, vaikui 2,5 metukai
QUOTE(daika @ 2009 03 30, 12:19)
Sveikutės gal galėtumet parekomenduoti kokius gerti, kad miegelis būtų ramesnis, vaikui 2,5 metukai
mes Chamomilla geriam.nes kai prisiduksta per diena,tai naktim ir keliasi,ir kalba,ir siaip sunkiai uzmiega
grįžau iš Misiaus užsikabliavus homeopatija kaip reikalas ir vien dėl to, kad negavau barti dėl vaiko nugydymo. kaip jis sakė, mamos dažniausiai pačios jaučia kas ir kaip. tik va mano atveju trūksta patyrimo su perdozavimu aišku jis man vienos knygos lentelę rodė, kur tam tikrų žirniukų perdozavimą numuša kiti žirniukai. ten lentelė per kelis diiidelės knygos puslapius. o man išeinant dar paminėjo kad Camfara (nežinau kaip rašosi, bet tai ne kamparas ) beveik visokio tipo perdozavimams tinka numušti. siaubas kaip aš neprofesionaliai čia rašau aišku "perdozavimas" homeopatijoj nevartojamas; "numušimas, išlyginimas" - nevartojamas....
pasirodo mano visama sąraše kur prirašyta miežis, nuo miežio.... viską patvirtino. ir patvirtino kad Staphysagria tiko mūsų atveju. tik ją reikėjo vartoti dažnai į dieną ir tik kokias 2 dienas. o aš girdžiau 4. va ir gavosi o dar kai Staphysagria nuėmiau, daviau Calcium Carbonikum, tai jis tik sustiprino Staphysagrios veikimą. kai pasimatė perviršijimas, turėjau duoti Camfara. dabar žinosiu.
Obuoliausia, tu man siūlei paskui duoti Sulfur 2 žirniukus 1 k. d. - 2 savaites. o Gydytojas po 7 žirniukus 5-6 k.d. todėl natūralus mano nustebimas buvo tas dozavimo klausimas. juk kiek metų, tiek žirniukų? Misis paneigė tai.
kad jūs mane būtumėt matę aš buvau kaip mokinukė pas dėstytoją - klausiu, atsako, o aš užsirašinėju
kadangi buvau su vyresniuke, galvojau norės į bėrimą pažiūrėti. bet jis tik parinko jai konstitucinį (berods taip vadinasi) vaistą. ir jei jis jai tiks, tai jis visą brudą iš jos išvalys. o gerti reikės min 1 mėnesį.
pasiklausiau ir dėl mažiukės slogos, kuri prasidėjo čiauduliu ir vandenuku bėgančia nosyte: išrašė Alium Cepa + Calcium Carbonicum
Dar Staphysagria tinka prie adenoidų, gerklės;
Lycopodium, kai tas pats miežis vyrauja dešinėj veido pusėj. ta prasme viskas kas dešinėj pusėj.
Klausiau apie hom. česnaką ir jo veikimą ligos pabaigoje. tai jis labai nusistebėjo, nes hom. česnakas (ieškojo konkrečios informacijos apie jį) vartojamas prie tam tikros ligos - sloga (ir vėl reikia žiūrėti kokia), kosulys kankinantis labiau rytais tik atsikėlus ir t.t.
po ligos sakė tinka Sulfur (taip kaip jūs čia naudojat hom. česnaką).
jei vaistas 6 potencijų - tai gydoma 2-3 dienas. jei 30 - 2-3 savaites.
ir aišku gavau barti, kad nesikreipiu bet kokiai situacijai pas jį nors ir be užsirašymo
Papildyta:
esu laiminga, tik kad neperdegčiau
pasirodo mano visama sąraše kur prirašyta miežis, nuo miežio.... viską patvirtino. ir patvirtino kad Staphysagria tiko mūsų atveju. tik ją reikėjo vartoti dažnai į dieną ir tik kokias 2 dienas. o aš girdžiau 4. va ir gavosi o dar kai Staphysagria nuėmiau, daviau Calcium Carbonikum, tai jis tik sustiprino Staphysagrios veikimą. kai pasimatė perviršijimas, turėjau duoti Camfara. dabar žinosiu.
Obuoliausia, tu man siūlei paskui duoti Sulfur 2 žirniukus 1 k. d. - 2 savaites. o Gydytojas po 7 žirniukus 5-6 k.d. todėl natūralus mano nustebimas buvo tas dozavimo klausimas. juk kiek metų, tiek žirniukų? Misis paneigė tai.
kad jūs mane būtumėt matę aš buvau kaip mokinukė pas dėstytoją - klausiu, atsako, o aš užsirašinėju
kadangi buvau su vyresniuke, galvojau norės į bėrimą pažiūrėti. bet jis tik parinko jai konstitucinį (berods taip vadinasi) vaistą. ir jei jis jai tiks, tai jis visą brudą iš jos išvalys. o gerti reikės min 1 mėnesį.
pasiklausiau ir dėl mažiukės slogos, kuri prasidėjo čiauduliu ir vandenuku bėgančia nosyte: išrašė Alium Cepa + Calcium Carbonicum
Dar Staphysagria tinka prie adenoidų, gerklės;
Lycopodium, kai tas pats miežis vyrauja dešinėj veido pusėj. ta prasme viskas kas dešinėj pusėj.
Klausiau apie hom. česnaką ir jo veikimą ligos pabaigoje. tai jis labai nusistebėjo, nes hom. česnakas (ieškojo konkrečios informacijos apie jį) vartojamas prie tam tikros ligos - sloga (ir vėl reikia žiūrėti kokia), kosulys kankinantis labiau rytais tik atsikėlus ir t.t.
po ligos sakė tinka Sulfur (taip kaip jūs čia naudojat hom. česnaką).
jei vaistas 6 potencijų - tai gydoma 2-3 dienas. jei 30 - 2-3 savaites.
ir aišku gavau barti, kad nesikreipiu bet kokiai situacijai pas jį nors ir be užsirašymo
Papildyta:
esu laiminga, tik kad neperdegčiau
Krika, kaip įdomiai. Dėl sulphur - jis gi tikrai patirties turi, aš kiek ant nuosavų "skūrų" išbandžius. O ir tos senosios Materia medica ne viską pateikia, ką profesionalus gydytojas žino.
Dėl česnako - įtariu, šitas dalykas nėra plačiai užfiksuotas.
Apie jo kitokį nei Materia Medica poveikį skaičiau čia:
http://www.homeopath...ighlight=garlic
Nes Materia Medica labai mažai duoda informacijos (keista net, nes česnakas fitoterapijoj plačiai naudojamas).
Dėkui tau, kad daliniesi.
Tau jis minėjo Camphora. Šito niekur nebuvau radus. Tiktai apie kavą ir eterinius aliejus, kad panaikina homeopatinių vaistų poveikį (nors tiesą sakant, jeigu gerai atitaikai, žirniai "pramuša" ir per kavą ).
Papildyta:
Daika, yra įvairių. Net ir kompleksinių (pvz. Passidorm, Sedalia, Sedatif, Nervoheel, Valerianaheel). Kas tikrai tiks distanciniu būdu nepasakysim tiksliai. Geriau būtų, kad pati sudedamąsias dalis pasinagrinėtum.
Dėl česnako - įtariu, šitas dalykas nėra plačiai užfiksuotas.
Apie jo kitokį nei Materia Medica poveikį skaičiau čia:
http://www.homeopath...ighlight=garlic
Nes Materia Medica labai mažai duoda informacijos (keista net, nes česnakas fitoterapijoj plačiai naudojamas).
Dėkui tau, kad daliniesi.
Tau jis minėjo Camphora. Šito niekur nebuvau radus. Tiktai apie kavą ir eterinius aliejus, kad panaikina homeopatinių vaistų poveikį (nors tiesą sakant, jeigu gerai atitaikai, žirniai "pramuša" ir per kavą ).
Papildyta:
QUOTE(daika @ 2009 03 30, 12:19)
Daika, yra įvairių. Net ir kompleksinių (pvz. Passidorm, Sedalia, Sedatif, Nervoheel, Valerianaheel). Kas tikrai tiks distanciniu būdu nepasakysim tiksliai. Geriau būtų, kad pati sudedamąsias dalis pasinagrinėtum.
QUOTE(krika @ 2009 03 30, 21:56)
grįžau iš Misiaus užsikabliavus homeopatija kaip reikalas ir vien dėl to,
krika, Misis dažnai naudoja tokią taktiką- čia proceso išjudinimui, bet ne daugiau porai dienų, nes situacija paprastai kardinaliai keičiasi. Be to, jis- klasikinės homeopatijos atstovas, o heelo kompleksų taip nepadozuosi, kaip vienkomponenčių preparatų, dėl komponentų gausos.
Dėl žirniukų dozavimo- mes savarankiškai dozuojame pagal tradicines, įprastas taisykles, todėl mažiau. Gyd. Misis tiksliai žino, ką galima dozuoti daugiau, bet jis gydytojas
Lengvo sveikimo jums
ir dar dėl heelo produkcijos. nors užklausiau aabstrakčiai apie visą homeopatiją prieinamą paprastoj vaistinėj (pvz, coryzalia, cinabsin, synupret ir t.t.). su šiais, visuomenei, konvejeriu pagamintais vaistais, ligai tiks tik kažkur 20 prc., ta prasme pataikysi. pavyzdį davė kaip su rūbais - viena išmiera - tau tinka netinka bet turi pirkti - rankovės bus ilgos, trumpos, bus aptemta, ar skęsi jame - tavo bėdos ir niekam neįdomu. va todėl reikia eiti pas homeopatą ir atsirinkti kas tau tinka. na mes čia tuom ir užsiimam Obuoliausios pagalba - neimam štampovkės
na mano didžiukei tiko cinabsinas, tai jį ir pavartosim, kad neišmesti ir mažiukei tiko synupret lašiukai
na mano didžiukei tiko cinabsinas, tai jį ir pavartosim, kad neišmesti ir mažiukei tiko synupret lašiukai
QUOTE(krika @ 2009 03 31, 09:12)
ir dar dėl heelo produkcijos. nors užklausiau aabstrakčiai apie visą homeopatiją prieinamą paprastoj vaistinėj (pvz, coryzalia, cinabsin, synupret ir t.t.). su šiais, visuomenei, konvejeriu pagamintais vaistais, ligai tiks tik kažkur 20 prc., ta prasme pataikysi. pavyzdį davė kaip su rūbais - viena išmiera - tau tinka netinka bet turi pirkti - rankovės bus ilgos, trumpos, bus aptemta, ar skęsi jame - tavo bėdos ir niekam neįdomu. va todėl reikia eiti pas homeopatą ir atsirinkti kas tau tinka. na mes čia tuom ir užsiimam Obuoliausios pagalba - neimam štampovkės
Labukas visoms,seniai berašiau.O ar synupret homeopatiniai?
Obuoliausia gal galėtum patarit kokius žirniukus pirkti nuo pasikartojančios slogos kas dvi savaites.Nes pvz didžkė ją visada pasigauna,o mažius nė karto .Prasideda didžiuliu didžiuliu užgulimu,pakvėpuoti neina,seilių nuryti neina,temperatūros dažniausiai nebūna ir niekas nebėga,pūsti neina.Nu po kiokia poros dienų kankinimosi prasispaudžia ten viskas ir pradeda pūsti, praplovus jūros vandeniu.Bet pati niekada nebėga.Coryzalia nepadeda ,važiuosiu šiandiena ryt į vaistinę,pasiskaitinėjau pasipirkti visko.Aišku gal čia jai su gerkle susiję,silpna vieta.Nes kaip minėjau mažiui taip nebūna ,tik jai.Tiesa tuo momentu ir akių baltymai parausta,matau ,kad skauda.Nu ir prirašiau ...Ačiū..
Tiesa dar užsikosti,kai ten viskas susikaupia tikriausiai ,arba ryte atsikėlus.
O kaip šitas Cinnabaris.
QUOTE(*GREISI* @ 2009 03 31, 09:24)
Labukas visoms,seniai berašiau.O ar synupret homeopatiniai?
Man atrodo, kad augaliniai
o augaliniai ir homeopatiniai ar ne tas pats?
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 03 31, 09:36)
Man atrodo, kad augaliniai
augaliniai
bet mūsų homeopatė prie labai užsikimšusios nosies ir juos rekomenduoja pavartos 1-2 d.
QUOTE(krika @ 2009 03 31, 09:39)
o augaliniai ir homeopatiniai ar ne tas pats?
nu ne ,bet mes tą synupretą irgi pageriam.