Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Mergaites, o gal zinot/isbandet ka veiksmingo nuo galvos skausmo? Paskutiniu metu kazkaip suvargom juodai, tai galvos skausmas nuolatinis palydovas.

Man toks klausimas jau kuri laika kirba, mano mazoji alergiska antibams, o pvz. Olaiva maitina leliuka kaip suprantu, bet negi nera ispotencijuotu antibu. Beje kazkur lyg ir maciau ispotencijuota penecilina. g.gif Bet gal ir maisau kazka...
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 03 27, 08:09)
skanios čiulpiamos tabletės nuo gerklės skausmo  hihihi.gif

Mano vaikai labai mėgsta tas kerpes, kur juodųjų serbentų skonio 4u.gif
Atsakyti
vilytte, o.k. lauksiu až
Atsakyti
gavau taloną jau pirmadinieniui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 03 27, 07:09)
skanios čiulpiamos tabletės nuo gerklės skausmo  hihihi.gif

tai tiek as irgi zinau smile.gif anksciau nebuvo ju visokiausiu skoniu,tai man jos tokios nelabai skanios budavo doh.gif

QUOTE(vilytte @ 2009 03 27, 08:10)
Mergaites, o gal zinot/isbandet ka veiksmingo nuo galvos skausmo? Paskutiniu metu kazkaip suvargom juodai, tai galvos skausmas nuolatinis palydovas.

Man toks klausimas jau kuri laika kirba, mano mazoji alergiska antibams, o pvz. Olaiva maitina leliuka kaip suprantu, bet negi nera ispotencijuotu antibu. Beje kazkur lyg ir maciau ispotencijuota penecilina.  g.gif Bet gal ir maisau kazka...

nuo galvos skausmo,vos tik man ja pradeda skaudeti,geriu lasiukus Heel Gelsemium hommacord.ju bet kokioj vaistinej yra mirksiukas.gif ir Ferrum phosphoricum su Magnesium phosphoricum pamaisant pageriu zirniukus.
bet jei jau isiskausta,tai gali ka nori daryt,nieks nepadeda schmoll.gif

gerai butu koks pagerintas antibijotikas,jei netycia tektu gerti doh.gif
Atsakyti
Gal patarsit, kokius vaistukus vaikui galima duoti nuo aukstos temperaturos, nes dukrai nuo paracetamolio haliucinacijos buna, nukritus tempai sad.gif
Atsakyti
"Homeopatizuoti alopatiniai preparatai galėtų būti taikomi etiologiniam vaistų sukeltų pažeidimų gydymui. Pavyzdžiui, sergant lėtiniu sinusitu, kuris buvo gydytas penicilinu, tikslinga skirti Penicillin–Injeel. Esant dažnai doksaciklinu gydomam lėtiniam bronchitui tikslinga skirti Doxacyclin–Injeel."

Atrodo, kad iš tikro yra antibiotikai homeopatijoj naudojami, tik taip ir nesupratau jų veikimo blush2.gif . Kažin ar pas mus LT gydo homeopatai jais?

"Šiuo metu pakopinė autohemoterapija atliekama pagal tokias taisykles:
1 pakopa – simptominis preparatas (pvz.,Traumeel S, Belladonna-Homaccord,
Apis-Homaccord, Galium-Heel).
2 pakopa – drenažinis preparatas (pvz.,Lymphomyosot, Galium-Heel).
3 pakopa – drenažinis preparatas (pvz.,suis organų preparatai, atitinkami kom-
pleksiniai preparatai – Hepar comp.,Mucosa comp.).
4 pakopa – nozodas (pvz., Echinacea comp. S, Grippe-nosode Injeel, Sinusi-
tis-Nosode-Injeel, Psorinoheel N ar homeopatizuotas alopatinis preparatas
kaip Penicillin-Injeel, Doxycyclin-Injeel, Cortison-Injeel)."

Tai dar ir hormonas ispotencijuotas yra? g.gif

Tiesa, cia nuoroda:
http://209.85.129.13...s...&lr=lang_lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 27 kovo 2009 - 10:46
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 27, 11:39)
Gal patarsit, kokius vaistukus vaikui galima duoti nuo aukstos temperaturos, nes dukrai nuo paracetamolio haliucinacijos buna, nukritus tempai sad.gif

aš duodu belladona ir aconitum kartu, jei vaikas dega. jei tik tempa auksta, bet gerai jaučias-tik belladona.
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2009 03 27, 10:54)
aš duodu belladona ir aconitum kartu, jei vaikas dega. jei tik  tempa auksta, bet gerai jaučias-tik belladona.

na prie aukstos tempos dazniausiai silpnai jauciasi, dega, galva priedo dar skauda, tai cia jau skaitosi nebegerai jauciasi, tikriausiai? g.gif
O sitie vaistukai tinka sienlige turinciam vaikui?
aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 27, 12:01)
na prie aukstos tempos dazniausiai silpnai jauciasi, dega, galva priedo dar skauda, tai cia jau skaitosi nebegerai jauciasi, tikriausiai?  g.gif
O sitie vaistukai tinka sienlige turinciam vaikui?
aciu uz atsakyma  4u.gif

na jau tikriausiai , kad sunkoka vaikui su skausmais.
pagal mūsų homeopatę maniškei belladonos užtektų, bet kai pasakiau, kad po kelių bandymų man atrodė, dar kartu su aconitum geriau/greičiau nusimušė, pritarė, kad galimi ir abu kartu ir elgtis pgl situaciją.

Oboliausia nnnn kartų buvo rašius esant kokiems simptomams kuris iš tų vaistų geriau tinka.
Belieka bandyt.
Atsakyti
Wiwa, pagal tai, kad stiprus karščiavimas su galvos skausmu ir kliedėjimais - turi tikti Belladonna. Duok nesvarbu kokios potencijos (žemesnę reikės dažniau dozuoti). Aišku, tokiu atveju geriau aukštesnė, bet turi suveikt ir žemesnė.
Aconitum - sausas karštis (be prakaito), troškulys.

Homeopatijoje yra toks dalykas kaip "Tautopathy" - t.y. alopatinių (cheminių) vaistų potencijavimas homeopatiškai. Tik reikia pasiskaityti apie principą. Faktiškai, turi veikti ir tuos simptomus, kokie atsiranda kaip šalutinis poveikis cheminių vaistų. www.hpathy.com kairėje pusėje yra nuoroda, ten galima pasiskaityt.

Dėl islandinės kerpenos paieškosiu vakare (man rods, ji ir homeopatinė būna).

Vilytte, įmanoma alternatyva antibams, tik reikia atitaikyti. Gi homeopatiniai vaistai veikia peršalimo virusus, kurių antibai neveikia, todėl tinkamai parinkus vaistą viskas gražiai ramiai išsivalo.
Apie potencijuotą peniciliną nežinau, nebent ką nors rasčiau.
Atsakyti
Obuoliausia, specialiai tai neieskok, tiesiog cia man taip parupo, kas per daiktas tie ispotencijuoti antibai. Mes dabar ant ju kazkaip "pakibe", nors jau taip as ju nekenciu. Pagalvojau, gal alternatyva butu?...
Atsakyti