Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

O kokia knyga apie homeopatinius vaistus lietuvių kalba geriausia?
Ačiū smile.gif
Atsakyti
Pingvinuk, kad tu knygeliu lietuviskai labai jau mazai.
Mes sioj temelej vis giriam Popovo knygele "Homeopatija ne visiems", joje labai paprastai aprasyti teoriniai pagrindai, o patys preparatai einamiausi irgi aprasyti. Pirmai pazinciai su homepatija knyga tikrai reikalinga, idomi, labai lengvai skaitosi.
Atsakyti
man atrodo, niekur aš nedingsiu, gausiu tyliai atsiprašyti ir keliauti pas Misių. vaikui bėrimas kike atslūgo, nebesiplečia. bet ten kur buvo miežis, aplink tą akį, nuo pat skruostikaulio iki akie voko yra paraudimas unsure.gif nu jop typ top, kodėl sako homeopatija nepavojinga. va blyn ir pridariau unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 03 26, 09:16)
Pingvinuk, kad tu knygeliu lietuviskai labai jau mazai.
Mes sioj temelej vis giriam Popovo knygele "Homeopatija ne visiems", joje labai paprastai aprasyti teoriniai pagrindai, o patys preparatai einamiausi irgi aprasyti. Pirmai pazinciai su homepatija knyga tikrai reikalinga, idomi, labai lengvai skaitosi.

O gal pasakysite kur nuspirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 03 26, 10:20)
O gal pasakysite kur nuspirkti  4u.gif

aš pati homeopatijos centre, kai kas pirkosi internetu, girdėjau buvo Pegaso knygyne prie Halės turgaus. kainos skirtingos. atrodo internetu pigiausiai.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 03 26, 09:45)
man atrodo, niekur aš nedingsiu, gausiu tyliai atsiprašyti ir keliauti pas Misių. vaikui bėrimas kike atslūgo, nebesiplečia. bet ten kur buvo miežis, aplink tą akį, nuo pat skruostikaulio iki akie voko yra paraudimas  unsure.gif nu jop typ top, kodėl sako homeopatija nepavojinga. va blyn ir pridariau  unsure.gif  verysad.gif

Homeopatija nepavojinga, kai žinai, kaip valdyt situaciją. Tam reikia praktikos ir patirties.Suvokimas atsiranda palaipsniui. Todėl, kai situacijos nebevaldai, geriau kreiptis į profesionalą. Jam paraudimas gali atrodyti visai kitaip, nei tau.
Tarkim, niekad neeksperimentuoju su vaiko kosuliais, nors lyg ir užtektų žinių, tiesiog einu tiesiausiu keliu, kuris iki šiol nepavedė- pas homeopatą. Su slogom žaidžiu pati smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 26 kovo 2009 - 10:18
Crystalline, gerai, kai yra kur kreiptis ekstra atveju. Bent Kaune, nežinau, kas sutiktų taip "ant smūgio"priimti ar konsultuoti telefonu... unsure.gif

Krika, pasižiūrėjau apie Staphysagria. Prie rubrikos apie akis: pasikartojantys miežiai. Šaltas miežis. Akys pabrinkę, su mėlynais ratilais. Dar duota nuoroda į PLATANUS (kažkas turi būti bendro). Kol papulsit pas gydytoją, gal dar tą pažiūrėti?
O tu jai dabar Staphysagria davei ar jau buvai nutraukus? Gal tiesiog reikėjo duoti ilgiau? g.gif

Žr. čia:
http://www.homeopath...topic.php?t=325

Dar žr. čia:
http://www.homeocons...lazion_stys.php

Dauguma atvejų išgydoma per 3-6 mėnesius. unsure.gif Nežinau, koks yra jų pobūdis pagal homeopatinį suskirstymą (t.y. gilumas pačio negalavimo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 26 kovo 2009 - 10:38
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 03 26, 10:32)
O tu jai dabar Staphysagria davei ar jau buvai nutraukus? Gal tiesiog reikėjo duoti ilgiau? g.gif

jau nuėmiau. bet gal aš per daug daviau. kelis kartus į dieną po 4 žirniukus. o tu siūlei Sulfur duoti po 2 žirniukus.
tai gal man vėl pradėti duoti? ką tik pasiskambinau į registratūrą. tai pavėlavau visą dieną ir ko gero visą savaitę, jei ne ilgiau. reik skambinti 9 ryto, kad spėtum gauti vietą unsure.gif o kada ta vieta? neaišku.....
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 03 26, 10:32)

1. tai ten tik simptomai, prei ko Stahysagria naudojama. ar man giliau reikėjo knistis ?

2. už šitą dėkui. matai, laikotarpis parašytas miežio išgydymui. bet dukrai jis tik kilo, o kadangi aš žinojau kuom tai viskas baigsis (šaltuoju miežiu) tai ir gydžiau kaip šaltą miežį, o ne paprastą. jis sunyko, neiškilo, bet tie pašalinės reakcijos? aš galvojau kad turi suintensyvėti, kad turi tas miežis dar labiau užkilti, valytis ir t.t. o jis dingo ir atsirado kažin koks bėrimas, paraudimas aplink tą akį g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 26 kovo 2009 - 11:17
Krika, o tu nesieji to akiu paraudimo su rankyciu berimu? Apie alergija as cia...
Siaip tai galima tiesiog i pavakare nueit pas gydytoja, bent jau as tai taip daryciau. Arba skambinantis per registratore, tiesiog pasipasakot, kad turit beda, ir tiesiog nezinot kaip elgtis - mums visad atrasdavo kokias 15 min. konsultacijai (tik pas mus beda budavo del 15 min. 4 valandas pirmyn - atgal vaziuot).
Opium, kitoj savaitej svieciasi i Vilniu, parasyisu i az mirksiukas.gif ?
Mergaites, as jums per tas ligas net nepadekojau uz knyga, sokoladus, obuolius. Aciu, Vilnele ir Obuoliausia.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 03 26, 12:03)
Krika, o tu nesieji to akiu paraudimo su rankyciu berimu? Apie alergija as cia...
Siaip tai galima tiesiog i pavakare nueit pas gydytoja, bent jau as tai taip daryciau. Arba skambinantis per registratore, tiesiog pasipasakot, kad turit beda, ir tiesiog nezinot kaip elgtis - mums visad atrasdavo kokias 15 min. konsultacijai (tik pas mus beda budavo del 15 min. 4 valandas pirmyn - atgal vaziuot).

sieuju.... ir kuo toliau tai vis galvoju kad tai šalutinis poveiksi. ar nešalutinis, o homeopatijoj sakoma suintesyvėjimas.
skambinausi antrą kartą registratorei doh.gif klausiau, gal būna žmonių kurie prasineša kad neatvyks blush2.gif tai jų vietą užimčiau. tai ji juoktis pradėjo lotuliukas.gif jei ryt užtaikysiu ant "talonų" dalinimo, tai bus jau kitą savaitę. kiek supratau Misis nebeapsiima intensyviai gydymais, kur talonai dalinami mėnesiui į priekį. o šiaip tai irgi siūlė, penktadienį pasirodyti, jei jau didelė bėda yra. ypač, kai gyd. penktadieniais nuo 16-18 val. konultuoja be eilės, tie kurie pakartotinai eina.
bet aš manau, mes palauksim kitos savaitės biggrin.gif
Atsakyti
Krika, jūsiškiu atveju reikia pasikonsultuoti su gydytoju: juk čia jau ne pirmas kartas. Paminėk, kaip buvo su Staphysagria. Dažnai būna gretutinių vaistų, kurie eina šalia, jeigu vienas nevisai atitinka. Jis turėtų žinoti. 4u.gif
Šiaip, Misius yra vienas iš tų, kuris bene geriausiai Lietuvoje išmano šitą gydymo meną. ax.gif Tik, per masę žmonių tiesiog fiziškai gal ne visada pajėgia aprėpti. Jeigu būtų arčiau, aš irgi pas jį lėkčiau...
Atsakyti