Daviau į pabaigą eilinio pasisirgimo... O dabar jau pora dienų va
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 03 24, 10:45)
Wiwa, kompleksiniai yra visose didesnėse vaistinėse. Atskiros medžiagos - tik specialiose (pvz. Kaune Rotušės a. ir Parapharm).
Dabar duodat labai daug įvairių kompleksų. Šiaip, patartina duoti ne daugiau 2, kad būtų lengviau atsekti, nuo ko geriau (jeigu veikia).
Serga kelinta diena? Jeigu tik antra ir tokia temperatūra, gali tikti Aconitum (skaidri sloga su čiauduliu, aukšta temperatūra, peršalus vėjyje, troškulys).
Dar gali būti Allium cepa (skaidri sloga, čiaudulys, ašarojančios akys).
Aconitum yra Homeovox sudėtyje (galit paimti vieną lapelį). Duokit šiandien kas kokią porą val. po tabletę.
Allium Cepa yra Coryzalia sudėtyje.
Akivaizdu, kad dabartinis derinys nelabai veikia.
Sąžiningai sakant, DHU (pvz. Tonzilotren, Influcid) derinių aš nesu vartojus, nes tiesiog nelabai suprantu, kokio pobūdžio peršalimams jie tinka.
Dabar duodat labai daug įvairių kompleksų. Šiaip, patartina duoti ne daugiau 2, kad būtų lengviau atsekti, nuo ko geriau (jeigu veikia).
Serga kelinta diena? Jeigu tik antra ir tokia temperatūra, gali tikti Aconitum (skaidri sloga su čiauduliu, aukšta temperatūra, peršalus vėjyje, troškulys).
Dar gali būti Allium cepa (skaidri sloga, čiaudulys, ašarojančios akys).
Aconitum yra Homeovox sudėtyje (galit paimti vieną lapelį). Duokit šiandien kas kokią porą val. po tabletę.
Allium Cepa yra Coryzalia sudėtyje.
Akivaizdu, kad dabartinis derinys nelabai veikia.
Sąžiningai sakant, DHU (pvz. Tonzilotren, Influcid) derinių aš nesu vartojus, nes tiesiog nelabai suprantu, kokio pobūdžio peršalimams jie tinka.
as Vilniuje , gal cia irgi yra kokia vaistine, reik pagooglint.
Serga jau 4 diena, vakar akivaizdziai buvo pablogejimas, nes sestadieni, sekmadieni dar visai pakenciamai buvo, tai vakar visa puokste jau islindo dabar ji su mama palikau, tai ka tik pranese, kad po pietu miego atsikelessu 38,5 temperatura
Bet tai jusu abeji siulomi preparatai iyra pagrinde nuo slogos, kaip suprantu, o jam ir kosulys ir gerkle dar, tai cia dar priedo reik kazka duoti?
O dar idomu, jeigu vis tik rasiu homeopatine vaistine Vilniuje,t ai ten gali pagal simptomus pakonsultuoti ka reiktu vartoti?
homeopatijoj nuo niežų kas nors yra?
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 24, 15:21)
O dar idomu, jeigu vis tik rasiu homeopatine vaistine Vilniuje,t ai ten gali pagal simptomus pakonsultuoti ka reiktu vartoti?
Jei rasi, informuok
Papildyta:
Per google randu tik
Vilniuje
Širdažolė, vaistažolių vaistinė
Pelesos g. 7, Vilnius
Tel.: (8 5) 2655210
Faksas: (8 5) 2384051
El. paštas: sirdazole@takas.lt
Darbo laikas:
I-V 8-20 val.
VI 9-16 val.
VII nedirba
Vaistažolės, gydomosios arbatos, homeopatija, bičių produktai, medikamentai, vaistai, maisto papildai, higienos prekės, homeopatiniai vaistai, vaistažolių mišinių gamyba, kraujo tyrimai gliukozės ir cholesterolio kiekiui nustatyti
QUOTE(krika @ 2009 03 24, 16:37)
homeopatijoj nuo niežų kas nors yra?
Krika, čia jums jau diagnozavo, ar braidot vis dar?
Mano mazei karta buvo ziauriai delnus isbere, pirmiausia pediatras diagnozavo niezus, paskui pasirodem alergologui - labai stipria dilgeline patvirtino.
Antra karta buvo kazkokie super keisti serpetojimai, ypatingai nieztintys, vel pediatre diangozavo niezus, pasirodem odos gydytojui - diagnozavo virusine dermatoze.
Man rodos, nedelskit, ir pasirodykit odos gydytojui, gydymas visu siu ligeliu kardinaliai priesingas, o jei is tikruju niezai ir prieziura visai kitokia reikalinga.
QUOTE(vilytte @ 2009 03 24, 14:54)
Krika, čia jums jau diagnozavo, ar braidot vis dar?
braidau pagal niežų lokalizaciją, tai jau šiam rytui atitinka dvi vietos. bet aišku, aš ne gydytoja.
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 03 24, 14:51)
Jei rasi, informuok
Papildyta:
Per google randu tik
Vilniuje
Pelesos g. 7, Vilnius
Papildyta:
Per google randu tik
Vilniuje
Pelesos g. 7, Vilnius
as irgi tik sita radau Nu nesamone, Kaune pilna tokio pobudzio vaistiniu, o per visa Vilniu tik viena
Obuoliausia, nėr už ką, malonu pasidalint
Noriu pasidalinti patirtimi, man puikiai padeda Coffea 30, kai labai dažnai negaliu užmigti po kokių nors dienos įvykių ar darbų, kai mintys sukasi sukasi ir negali sustoti Nors komplekas nuo nemigos moterims nelabai padėjo, ten mat mažos potencijos.
Villyte, man tai gaila, kad LT sunku rasti gydytoją homeopatą, kuris būtų savo dalyko fanas ir žinovas, kad gydytų ir sunkius atvejus kaip jūsų. Taigi anksčiau ir cholerą ir visokią velniavą homeopatai gydydavo ir išgydydavo.
Čia citata is www.naturaliterapija.lt
Prancūzų fiziologas Claude Bernard (1813-1878) suformulavo teiginį, puikiai atspindintį imuniteto esmę. "Mikrobai yra niekas, terpė - viskas . Jei žmogaus kūno terpė neužteršta, visi apsaugos mechanizmai veikia normaliai. Tuomet jokie įsibrovėliai nepajėgūs sukelti ligos, nes yra nukenksminami ir pašalinami. Kas kita, jei terpė užsiteršia.
Ar nebandėt Obuoliausios siūlyto Mucosa compositum?
Įdomu, ką Obuoliausia mąsto apie Jūsų atvejį?
Mano dičkiui buvo nesibaigiantis kosulys , kai jam buvo 2.5 metai, radom irgi mikoplazmą, bet nevartojom antibų, pediatrė siūlė, bet neprimygtinai. Nu aišku, Jūsų atvejis gal kitas, šiaip tik rašau pamąstymus....Bet kokiu atveju, linkiu JUms sėkmės.
Noriu pasidalinti patirtimi, man puikiai padeda Coffea 30, kai labai dažnai negaliu užmigti po kokių nors dienos įvykių ar darbų, kai mintys sukasi sukasi ir negali sustoti Nors komplekas nuo nemigos moterims nelabai padėjo, ten mat mažos potencijos.
Villyte, man tai gaila, kad LT sunku rasti gydytoją homeopatą, kuris būtų savo dalyko fanas ir žinovas, kad gydytų ir sunkius atvejus kaip jūsų. Taigi anksčiau ir cholerą ir visokią velniavą homeopatai gydydavo ir išgydydavo.
Čia citata is www.naturaliterapija.lt
Prancūzų fiziologas Claude Bernard (1813-1878) suformulavo teiginį, puikiai atspindintį imuniteto esmę. "Mikrobai yra niekas, terpė - viskas . Jei žmogaus kūno terpė neužteršta, visi apsaugos mechanizmai veikia normaliai. Tuomet jokie įsibrovėliai nepajėgūs sukelti ligos, nes yra nukenksminami ir pašalinami. Kas kita, jei terpė užsiteršia.
Ar nebandėt Obuoliausios siūlyto Mucosa compositum?
Įdomu, ką Obuoliausia mąsto apie Jūsų atvejį?
Mano dičkiui buvo nesibaigiantis kosulys , kai jam buvo 2.5 metai, radom irgi mikoplazmą, bet nevartojom antibų, pediatrė siūlė, bet neprimygtinai. Nu aišku, Jūsų atvejis gal kitas, šiaip tik rašau pamąstymus....Bet kokiu atveju, linkiu JUms sėkmės.
Eima, žiūrėk Kalium bichromicum, Argentum nitricum (sunkiai atkosimi žali skrepliai, galinė sienelė - yra Phosphor homaccord sudėtyje), dar gal Pulsatilla (žaliai-geltona, charakteringas Pulsatillai elgesys - verkšlenimas, gailestis sau), Cynnabaris (sunkiai išsivalo, galinė sienelė).
Olaiva, rusiškai skaitai? Vakare pasistengsiu iš Sinelnikovo kompakto iškelti aprašymų. Gal pavyks kažką išskaityti.
Krika, jeigu būtų niežai, man rodos, staigiai suprastum. Gi vaikus maudai tikrai bent kartą per savaitę. Mano mama mokytoja, rudenį klasėje turėjo tokį variantą (šeima asociali, vaikai nežinia kada skalbti, rūbai irgi vandens nematę). Nu, nelabai tikiu, kad čia būtų toks variantas. Pasižiūrėk "google vaizdai" paieškoje - pamatysi, kaip atrodo.
Vilnele, mes su Vilytte bandėm tuos kosulius "išrišti". Nugi, aš tokia pati kaip jūs, tik truputį ilgiau domiuosi. Čia reikia visą seką atsiminti, kaip prasidėjo, kaip dabar atrodo, gerėjimo/blogėjimo/paūmėjimo niuansus. Lengviausia yra išgydyti "šviežius" kosulius. O jau giliau įsisėdęs yra visai kitas reikalas. Jis gi ir turi iš gilesnių sluoksnių "išsisluoksniuoti" su homeopatiniais vaistais (pameni Popovo knygoje aprašytą principą "iš vidaus į išorę)....
Olaiva, rusiškai skaitai? Vakare pasistengsiu iš Sinelnikovo kompakto iškelti aprašymų. Gal pavyks kažką išskaityti.
Krika, jeigu būtų niežai, man rodos, staigiai suprastum. Gi vaikus maudai tikrai bent kartą per savaitę. Mano mama mokytoja, rudenį klasėje turėjo tokį variantą (šeima asociali, vaikai nežinia kada skalbti, rūbai irgi vandens nematę). Nu, nelabai tikiu, kad čia būtų toks variantas. Pasižiūrėk "google vaizdai" paieškoje - pamatysi, kaip atrodo.
Vilnele, mes su Vilytte bandėm tuos kosulius "išrišti". Nugi, aš tokia pati kaip jūs, tik truputį ilgiau domiuosi. Čia reikia visą seką atsiminti, kaip prasidėjo, kaip dabar atrodo, gerėjimo/blogėjimo/paūmėjimo niuansus. Lengviausia yra išgydyti "šviežius" kosulius. O jau giliau įsisėdęs yra visai kitas reikalas. Jis gi ir turi iš gilesnių sluoksnių "išsisluoksniuoti" su homeopatiniais vaistais (pameni Popovo knygoje aprašytą principą "iš vidaus į išorę)....
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 03 24, 16:30)
skaitau dekui
labai nesivargink ir neskubek.ketvirtadieni paziuresiu ka LORistas dar pasakys.gal dar koks biesas
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 03 24, 16:30)
gydytoja ką tik paneigė niežus. tai gal yra kokia homeopatinė teplionė? nors turiu nekenskmingų ir aš (t.y. ne hormonai), bet va zyrteką teks duoti. ar kentėti su Calcium Carbonicum?
Papildyta:
o gal mums miežis valosi per visą kūną. tai yra kas norėjo per akis išlįsti, lenda per kūną? o aš čia vėl numalšinti viską noriu. kaip viską žinoti?
QUOTE(krika @ 2009 03 24, 18:33)
gydytoja ką tik paneigė niežus. tai gal yra kokia homeopatinė teplionė? nors turiu nekenskmingų ir aš (t.y. ne hormonai), bet va zyrteką teks duoti. ar kentėti su Calcium Carbonicum?
Papildyta:
o gal mums miežis valosi per visą kūną. tai yra kas norėjo per akis išlįsti, lenda per kūną? o aš čia vėl numalšinti viską noriu. kaip viską žinoti?
Papildyta:
matau jus is klaipedos.tai gal su Misium pasikonsultuokit? nes tu spelioniu visokiausiu gali buti.visko zmogus neapsiskaitysi.o jo praktikoj tai visokiu variantu jau buve manau