Krika, aš negydau Net neturėjau tokios misijos užsibrėžusi. Nežinau, kaip tai įvardinti... Tiesiog manęs neveža pati esama sveikatos priežiūros ir gydymo sistema. That's it.
Ir visiškai nepretenduoju ir nenoriu, kad mano išsakytos mintys būtų priimamos kaip nepaneigiama aksioma. Čia tik dalinimasis idėjomis, kurios galėtų palengvinti gyvenimą.
QUOTE(Eima @ 2009 03 15, 14:03)
Mano vyriausioji dukra pasigavo virusą. Kaip visada nosis užsikimšus... Anksčiau būdavo iš kart į kosulius perėjimas, dabar jau trečią kartą to nebėr kai pradėjau bandyt žirniukus...tpu, tpu, tpu - neprisikarksėjus....
Šį kart daviau Coryzalia kas 30 min pirmą parą, vakar ir šiandien kas 1 val. Nosis nesikemša toliau, bet jaučiasi, kad vaikas šneka per nosį - nors per ją gan laisvai prakvėpuoja. Kadangi lyg ir pakimus duodu Belladonna Hom (šitas patikrintas variantas todėl iš kart duodu prie slogos - tada nenusileidžia dažniausiai). Kadangi lyg ir sustojom vietoj, pasidomėjau, kad Silicea tinka prie nosies užsikimšimo. Kaip tik turiu 30 potencijos - nors ją vartojom prie obstrukcijos gleivinės uždegimui mažinti ir jos atstatymui. Dabar bandom dar ir ją duot. Kol kas gavo 2 kartus kas 1 valandą - žiūrėsim kaip bus toliau...
Aš irgi užsirašiau česnaką, nes ir maniškei ta nosis... Važiuot ruošiuosi į Kauną antradienį, tai sakau reik ir jį nusipirkt. Tik...Vėl... Kokios potencijos
Šį kart daviau Coryzalia kas 30 min pirmą parą, vakar ir šiandien kas 1 val. Nosis nesikemša toliau, bet jaučiasi, kad vaikas šneka per nosį - nors per ją gan laisvai prakvėpuoja. Kadangi lyg ir pakimus duodu Belladonna Hom (šitas patikrintas variantas todėl iš kart duodu prie slogos - tada nenusileidžia dažniausiai). Kadangi lyg ir sustojom vietoj, pasidomėjau, kad Silicea tinka prie nosies užsikimšimo. Kaip tik turiu 30 potencijos - nors ją vartojom prie obstrukcijos gleivinės uždegimui mažinti ir jos atstatymui. Dabar bandom dar ir ją duot. Kol kas gavo 2 kartus kas 1 valandą - žiūrėsim kaip bus toliau...
Aš irgi užsirašiau česnaką, nes ir maniškei ta nosis... Važiuot ruošiuosi į Kauną antradienį, tai sakau reik ir jį nusipirkt. Tik...Vėl... Kokios potencijos
Na ką, pratęsimas... Ogi jo nėra Taigi turiu dar vieną atradimą, kad Silicea puikiai tinka prie užsikimšusios nosies. Bent jau dukrai...Net nežinau kaip nupasakot - buvo nosis užsikimšus, bet prakvėpavo. Silicea 30 suveikė per parą. Bet išliko tokie rytiniai sausi pakosčiojimai. Kadangi nusipirkau Allium sativum 6, sudaviau jo 2 vakarus po 3 žirniukus ir... Viskas. Viskas tvarkoj...
Dabar tik klausimas - o kiek gi to česnako dar vartot. Ar jį tik ūmiu periodu ar ir profilaktiškai kokias 2 savaites?
Mes irgi Silicea gydomes, kazkaip keista, bet kartu su Nux vomica "paleidzia" nosi visai gerai. Na net nepaleidzia, nes mums kai paleidzia, tai visiskai dustam, o tiesiog atidaro, ir ispuciam be bedu dideliu.
O kadangi tonziles nerealaus dydzio (vienas LORas jau liepe nedelsiant operuot, kitas sako, galit dar palaukt), Beladona 30 hom. centre skyre. Vakar gerkles pas vaika jau pamaciau daugiau, nes siaip praziodinus, tai tik tonziles matyt buvo galima. Bet mes beveik pora savaiciu ir Beladona Homacordine buvom naudoje.
Dabar belieka tik laukt kada kosulys dings.
O kadangi tonziles nerealaus dydzio (vienas LORas jau liepe nedelsiant operuot, kitas sako, galit dar palaukt), Beladona 30 hom. centre skyre. Vakar gerkles pas vaika jau pamaciau daugiau, nes siaip praziodinus, tai tik tonziles matyt buvo galima. Bet mes beveik pora savaiciu ir Beladona Homacordine buvom naudoje.
Dabar belieka tik laukt kada kosulys dings.
Su NuxVomica sakai Turėsiu omeny. Nes maniškei visada kemšasi kai tik sloga...
Nux vomica mums skyre kosuliui, bet kadangi visa kvepavimo taku gleivine yra vienoda, matyt yra poveikis ir nosiai.
Siaip mums nosi "atidaro" daug kas, vienas is tokiu nepavedanciu Antigripinas Nr.3. Mes suciulpiam, po 15 min. bandom pust, jei dar nesipucia, kartojam antra kart, o tada tik spek valyt.
Nux vomica (30) si karta veikia lygiai taip pat, tik skirtingai nuo Antigripino, kazkaip nesuskystina, bet leidzia ispusti viska klampiame stovyje - o mums tai labai tinka.
Siaip mums nosi "atidaro" daug kas, vienas is tokiu nepavedanciu Antigripinas Nr.3. Mes suciulpiam, po 15 min. bandom pust, jei dar nesipucia, kartojam antra kart, o tada tik spek valyt.
Nux vomica (30) si karta veikia lygiai taip pat, tik skirtingai nuo Antigripino, kazkaip nesuskystina, bet leidzia ispusti viska klampiame stovyje - o mums tai labai tinka.
QUOTE(krika @ 2009 03 20, 00:36)
kaip ir pasakyta, mums bėrimas išnyko per 2 savaites - pamenu, nes tai pirmas vaikas. buvo kažkur 5 mėnesių kruopa. gėrė kaip sakiau 30 potencijos.
antrai dukrytei buvo išrašyta 6. o kada kaip baigėsi bėrimas nebepamenu kaip sakant, svarbu rezultatas.
gaila kad šiuo momentu turiu Calcium Carbonicum 6. suvartočiau ir aš. Obuoliausia, o jei suaugusiam yra neiaškios kilmės bėrimas vienoj kūno vietoj? ką vartoti?
antrai dukrytei buvo išrašyta 6. o kada kaip baigėsi bėrimas nebepamenu kaip sakant, svarbu rezultatas.
gaila kad šiuo momentu turiu Calcium Carbonicum 6. suvartočiau ir aš. Obuoliausia, o jei suaugusiam yra neiaškios kilmės bėrimas vienoj kūno vietoj? ką vartoti?
Bet alergeno vistiek reikia vengti ir po bėrimo išnykimo, taip pvz. pieno baltymo, o po kiek laiko galima vėl mėginti naudoti alergizuojantį produktą
Širyt maniškio veidukas baltutis, gražutis Seksiu kaip toliau
Mane taip pat domina paprasti bėrimai ant veido, nugaros, ką tuomet galima naudoti suaugusiam
QUOTE(Puk @ 2009 03 20, 12:32)
Bet alergeno vistiek reikia vengti ir po bėrimo išnykimo, taip pvz.
Na, bent jau gyd. Misis, tai nieko neliepdavo vengti, nes kaltas ne kazkoks produktas, o organizmo reakcija i ji, pataisius ta "reakcija", produktas tiesiog nealergizuoja. Siuo atveju gydytojas saunuolis, ne taip kaip kiti "homeopatai", gydo zirniukais, ir dar valgyt neleidzia.
Bet jei yra (ar buvo) tikrai labai blogai, kartais tiesiog efektas daug greitesnis (tevams ir vaikui lengviau islaukiamas), kai alergizuojancio produkto kuriam laikui atsisakoma.
QUOTE(vilytte @ 2009 03 20, 11:50)
Na, bent jau gyd. Misis, tai nieko neliepdavo vengti, nes kaltas ne kazkoks produktas, o organizmo reakcija i ji, pataisius ta "reakcija", produktas tiesiog nealergizuoja. Siuo atveju gydytojas saunuolis, ne taip kaip kiti "homeopatai", gydo zirniukais, ir dar valgyt neleidzia.
Bet jei yra (ar buvo) tikrai labai blogai, kartais tiesiog efektas daug greitesnis (tevams ir vaikui lengviau islaukiamas), kai alergizuojancio produkto kuriam laikui atsisakoma.
Mums tą patį sakė Misis valgykit viską bet bijau kai kurios kruopos alergizuoja tai daugiau, tai mažiau, tai tas, kurios alergizuoja mažiau, galvoju duosiu po mėnesio
Mums Antigripinas 3 sukėlė pernelyg daug pašalinių reiškinių, nors tokia gera, mano akims žiūrint, jo sudėtis ( perdozavimo nebuvo, iššaukė stiprius peršalimo požymius ir neramų miegą , nutraukus vartojimą minėti simptomai iškart išnyko-čia vaikui). Sugrojo individuali reakcija ( netiko kažkuri iš preparato sudėtinių dalių). Šiaip tikrai verta turėti šį vaistą vaistinėlėje,jo poveikis platesnio spektro.
Crystalline, vis dėl to pasitvirtino, kad kartais gali iššaukti reakciją. Aš prisiskaičius Kento dėl to buvau sunerimus... Akivaizdžiai matėsi, kad paėmus žirnių atsiranda požymiai?
Kaip dabar: jau praeidinėja?
Nu bliamba nenusikeikus, mažius mano nuo vyresniosios vėl bacilą pasigavo
Gerklė paburkud ir kraujagyslės išryškėjusios ir sloga bėga... O zirzalas...
Duodu Coryzalia, Chamomilla30. Norėjau paklaust dėl Belladonnos. Turiu ir 6, ir 30. Mažiui ko gero 6 reiktų... Bet kas kiek laiko?
Ai, dar Influcidą duodu...
Gerklė paburkud ir kraujagyslės išryškėjusios ir sloga bėga... O zirzalas...
Duodu Coryzalia, Chamomilla30. Norėjau paklaust dėl Belladonnos. Turiu ir 6, ir 30. Mažiui ko gero 6 reiktų... Bet kas kiek laiko?
Ai, dar Influcidą duodu...
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 03 20, 13:45)
Crystalline, vis dėl to pasitvirtino, kad kartais gali iššaukti reakciją. Aš prisiskaičius Kento dėl to buvau sunerimus... Akivaizdžiai matėsi, kad paėmus žirnių atsiranda požymiai?
Sakyčiau, net labai akivaizdžiai, bet, kaip minėjau, tai buvo individuali reakcija. Visi reakcijos požymiai pranyko nutraukus vartojimą. Buvo atsiradęs labai stiprus kosulys, gripinė simptomatika, pasikeitę miego ypatumai. Visa tai išnyko beveik kaip ranka nuėmus, kai nebedaviau vaisto. Kitiems šeimos nariams tikrai naudočiau Antigripiną 3 , jei prireiktų. Man jo sudėtis,pasikartosiu, tokia vykusi pasirodė.