Žinok, taip... Aš saviškius išdresiravus: vakare išaiškinus, kad yra toks dalykas (ar gerklėj kažkas - "bacila sėdi", ar kosulys, ar dar kas ir įspėju, kad duosiu nakčia žirniukų). Maniškiams kažkaip sueina (duodama pasakau, kad reikia paimti žirniuką, tai apsimiegoję sučepsi). O pvz. draugės vaikas griežtai užprotestavo prieš tokį terorizmą...
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 03 19, 18:06)
Gerklėj patinę? Kiek teko pastebėti, daugeliu atvejų, kai yra patinimai su melsvumu/skausmu/polinkiu į pūliavimą (šiuo atveju gerklės tonzilės, pereina į kaklo limfmazgius) - mercurius solubilis. Jis apskritai kaip "homeopatinis antibiotikas" (šitą vaistininkė sakė, ir kažkuri jau čia minėjo).
Dar Ferrum phosphoricum (tik žemesnė potencija - 6) - viena iš biocheminių druskų, esant uždegimams.
Angliškai skaitai?
http://www.vithoulka...w/1286/lang,en/
Dar Ferrum phosphoricum (tik žemesnė potencija - 6) - viena iš biocheminių druskų, esant uždegimams.
Angliškai skaitai?
http://www.vithoulka...w/1286/lang,en/
dekui angliskai truputi šlebezavoju,kas neaišku,išsiverčiu,arba su translate verčiu.
buvau pas gydytoja.nudziugino,kad teks operuotis,nes anginos niekaip neishsigydysiu.desinej pusej truputi labiau patine,tokie balti ten dedasi,tai nukrenta,tai vel atsiranda.ir kas idomiausia,gerkles neskauda.nors angina turiu nuo vaikystes.o dabar nuo anginos ir limfmazgiai pirma karta sureagavo
vaistinej nusipirkau Angin heel,pagersiu koki menesi.ir Hepar sulfur.reiks gal dar ka pasiskaitineti,kad man ta angina iveikti tikiu,kad as ja patvarkysiu
Ghiiiiii.... Pamalonino tave. O operuotis tai greitai?
Šiaip, kartosiuos, bet tokis dalykas tikrai įmanomas pataisyti paprasčiau.
Dešinė pusė: Apis, Lycopodium, Phytolacca, Belladonna. Plius tas pats Mercurius sol. (gal net Mercurius heel -jame yra mercurius, belladonna ir phytolacca). Nu, labai linkiu išsiversti paprasčiau
Pasiskaityk apie atskirus, galgi išaiškės situacija.
Dešinė pusė: Apis, Lycopodium, Phytolacca, Belladonna. Plius tas pats Mercurius sol. (gal net Mercurius heel -jame yra mercurius, belladonna ir phytolacca). Nu, labai linkiu išsiversti paprasčiau
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 03 19, 22:07)
Ghiiiiii.... Pamalonino tave. O operuotis tai greitai?
na operuotis neskubsiu.tuo labiau,kad jei jau tiek pragyvenau su tokia gerkle.o dar maitinu ir metus laiko tikrai maitinsiu.zodziu gelbesiuosi homeopatija.
dekui tau uz parasytus preparatus.ryt apsishviesiu ir pasirinksiu,sestadieni apsiprekinsiu.
tik tuos limfmazgius skaudana bet gyjant gerklei gal ir jie praeis greiciau
o jei vaistinej uzsisakyti ir keliu isvardintu complexa,kazin geriau butu compl ar atskirai geriau susipirkti ir gerti? 6 potencijos pakaks?gal tokiu umiu atveju 30 reiktu bandyt
Labas vakarėlis reikalinga išmanančių pagalba nes aš dar žalia šioje srityje Homeopatas vaikui, kuris netoleruoja maisto ir pasireiškia bėrimai, virškinimo sutrikimai, skyrė šiuos žirniukus, norėčiau išsiaiškinti ką kiekvienas veikia
Calcium carbonicum 30 ir 6
Psorinum 30
Arsenicum 6
Chamomilla 6
Rhumex (jei gerai pavadinimą perskaičiau ) 6
Dabar liepė gerti tik Calcium Carbonicum ir Rhumex. Ar tame saraše yra bent vienas preparatas, kuris gerintų virškinimą
Calcium carbonicum 30 ir 6
Psorinum 30
Arsenicum 6
Chamomilla 6
Rhumex (jei gerai pavadinimą perskaičiau ) 6
Dabar liepė gerti tik Calcium Carbonicum ir Rhumex. Ar tame saraše yra bent vienas preparatas, kuris gerintų virškinimą
QUOTE(Olaiva @ 2009 03 19, 21:55)
dekui angliskai truputi šlebezavoju,kas neaišku,išsiverčiu,arba su translate verčiu.
buvau pas gydytoja.nudziugino,kad teks operuotis,nes anginos niekaip neishsigydysiu.desinej pusej truputi labiau patine,tokie balti ten dedasi,tai nukrenta,tai vel atsiranda.ir kas idomiausia,gerkles neskauda.nors angina turiu nuo vaikystes.o dabar nuo anginos ir limfmazgiai pirma karta sureagavo
vaistinej nusipirkau Angin heel,pagersiu koki menesi.ir Hepar sulfur.reiks gal dar ka pasiskaitineti,kad man ta angina iveikti tikiu,kad as ja patvarkysiu
žinok aš gydžiausi anginą pas homeopatą. neturėjau temperatūros, gal vos dvi dalys pakilusios. bet po gerkle jutau lyg peilį, kuris leisdavo valgyti, ryti be skausmų. bet kažkas gerklėj stovėjo. nu ir neišsigydžiau. aišku gal per trumpai, gal kad planavom antrą vaikutį, tai bijojau nėštumo metu anginos. homeopatas mane nuramino, galvojau barti gausiu - sakė, juk ne galvą nupjovė. o ir angina kartais nepasiduoda žirniukams
QUOTE(Puk @ 2009 03 19, 22:24)
Calcium Carbonicum pagalba išgydžiau bėrimą abiem dukrytėm. aišku nebuvo ten jau visai nuo galvos iki kojų nebertos. bet įtarėm pieno baltymui alergiją. vyresnioji gėrė 30 potencijos, o mažoji - 6. ir dabar aš turiu po ranka Calcium Carbonicum, jei tik mažajai žandai užkaista
Chamomila, turiu nuo dantukų ir prasto miegojimo naktimis.
bet išsiaiškinus kad žirniukai turi platų gydymą. tai gal kitas kas tau padės pasakyti konkrečiai kas nuo ko
[quote=krika,2009 03 19, 23:39]
Calcium Carbonicum pagalba išgydžiau bėrimą abiem dukrytėm. aišku nebuvo ten jau visai nuo galvos iki kojų nebertos. bet įtarėm pieno baltymui alergiją. vyresnioji gėrė 30 potencijos, o mažoji - 6. ir dabar aš turiu po ranka Calcium Carbonicum, jei tik mažajai žandai užkaista
quote]
Mes taip pat daug kam alergiški, rausta tik žandukai per kiek laiko jums pavyko išgydyti bėrimus, o calcium carbonicum gydo tik bėrimus, ar pačią alergiją
quote]
Mes taip pat daug kam alergiški, rausta tik žandukai per kiek laiko jums pavyko išgydyti bėrimus, o calcium carbonicum gydo tik bėrimus, ar pačią alergiją
Puk, Calcium carbonicum dažniausiai yra skiriama kūdikiams, kai yra virškinimo sutrikimai ir alergija.
Rumex surašau, ką perskaičiau (asmeniškai patirties su juo neturiu): netoleruoja mėsos, pilvos pūtimas. Dar gali būti kosuliai visokiausi (įtariu, šiuo atveju neaktualu).
Chamomilla - dažnai tinka kūdikiams dantų dygimo metu, kuomet sutrinka virškinimas.
Psorinum - jautrumas šalčiui, mažas reaktyvumas, kūdikių vidurių užkietėjimas (čia vos pora bruožų).
Arsenicum album - žemas gyvybinės energijos lygis, erzina maisto ir gėrimo kvapas ir vaizdas, tokšta pieno, pykinimas, vėmimas.
Kiek aš suprantu, Psorinum ir Arsenicum album yra gilesnio ir lėtesnio poveikio, daugiau didinantys reaktyvumą (kai negalavimas yra pažengęs).
Gali pasiskaityti vithoulkas psl. arba kažkur atgal yra rusiška nuoroda įmesta
Puk, homeopatinis gydymas apima visą kūną - bėrimai nuo alergijos ir virškinimo sutrikimų neatsiejami Dažniausiai efektas turi pasireikšti per 2 savaites. Gi taviškis visai kruopa - jeigu vaistai parinkti tinkamai, greitai pamatysit teigiamą rezultatą.
Rumex surašau, ką perskaičiau (asmeniškai patirties su juo neturiu): netoleruoja mėsos, pilvos pūtimas. Dar gali būti kosuliai visokiausi (įtariu, šiuo atveju neaktualu).
Chamomilla - dažnai tinka kūdikiams dantų dygimo metu, kuomet sutrinka virškinimas.
Psorinum - jautrumas šalčiui, mažas reaktyvumas, kūdikių vidurių užkietėjimas (čia vos pora bruožų).
Arsenicum album - žemas gyvybinės energijos lygis, erzina maisto ir gėrimo kvapas ir vaizdas, tokšta pieno, pykinimas, vėmimas.
Kiek aš suprantu, Psorinum ir Arsenicum album yra gilesnio ir lėtesnio poveikio, daugiau didinantys reaktyvumą (kai negalavimas yra pažengęs).
Puk, homeopatinis gydymas apima visą kūną - bėrimai nuo alergijos ir virškinimo sutrikimų neatsiejami Dažniausiai efektas turi pasireikšti per 2 savaites. Gi taviškis visai kruopa - jeigu vaistai parinkti tinkamai, greitai pamatysit teigiamą rezultatą.
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 03 19, 23:49)
Puk, Calcium carbonicum dažniausiai yra skiriama kūdikiams, kai yra virškinimo sutrikimai ir alergija.
Obuoliausia, kaip visos čia sako, tu auksas
Efektas per dvi savaites. t.y. pagerėjimas Mes geriame dar tik savaitė, bet bėrimai ir raudimas žandų tik stiprėja Na turbūt po paūmėjimo pasireikš greitas pagerėjimas
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 03 19, 22:49)
Dažniausiai efektas turi pasireikšti per 2 savaites. Gi taviškis visai kruopa - jeigu vaistai parinkti tinkamai, greitai pamatysit teigiamą rezultatą.
kaip ir pasakyta, mums bėrimas išnyko per 2 savaites - pamenu, nes tai pirmas vaikas. buvo kažkur 5 mėnesių kruopa. gėrė kaip sakiau 30 potencijos.
antrai dukrytei buvo išrašyta 6. o kada kaip baigėsi bėrimas nebepamenu kaip sakant, svarbu rezultatas.
gaila kad šiuo momentu turiu Calcium Carbonicum 6. suvartočiau ir aš. Obuoliausia, o jei suaugusiam yra neiaškios kilmės bėrimas vienoj kūno vietoj? ką vartoti?
Krika, neaiškios kilmės labai konkretus apibūdinimas Nugi, aš ne daktaras. Žinau tik truputį daugiau negu tu.
Variantų gali būti įvairių, juk neveltui prirašytos tokios talmudos. Tiesiog atsirinkinėji kada geriau/blogiau, pobūdis ir pan. Žiūrėk, paskui ir atitaikai.
Variantų gali būti įvairių, juk neveltui prirašytos tokios talmudos. Tiesiog atsirinkinėji kada geriau/blogiau, pobūdis ir pan. Žiūrėk, paskui ir atitaikai.
aš suprantu, kad tu ne daktaras, nors tu mus gydai, konsultuoji - tai ko geriau norėti
aš užklausiau apie bėrimą tik dėl to, jog galvojau Calcium Carbonicum tinka visiems, o Tu parašei skiriama tik kūdikiams.
kiek suaugęs gali išgerti žirniukų vienu metu? berods 7 maximumas?
aš užklausiau apie bėrimą tik dėl to, jog galvojau Calcium Carbonicum tinka visiems, o Tu parašei skiriama tik kūdikiams.
kiek suaugęs gali išgerti žirniukų vienu metu? berods 7 maximumas?