Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(krika @ 2009 03 18, 20:20)
ačiū už pradžią. daviau sulfur, o dabar pagal simptomus paaiškėjo kad reikia duoti staphysagria. duosiu po 4 žirniukus kiek įmanoma dažniau. aišku šiandien tik 1 kartą, o ryt tik vakare kas valandą galėsiu duoti, nes į daržą eina

nu kaip sakoma rytas už vakarą protingesnis. jei jau užknisau - garsiai rėžkit lotuliukas.gif

Obuoliausia, kodėl rusiškame psl (na tame, kur geriau jau ir nebūna) - prie staphysagrios nebuvo paminėtas miežis, ova angliškam variante su simptomais - išmetė staphysagria?

kol kas vaikui geriau nėra unsure.gif
Atsakyti
sveikos
man limfmazgiai ant kaklo padidėjo,skausmingi tokie g.gif geriu Hepar sulfur.gal dar ką patartumėt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2009 03 19, 11:40)
sveikos
man limfmazgiai ant kaklo padidėjo,skausmingi tokie g.gif  geriu Hepar sulfur.gal dar ką patartumėt? rolleyes.gif

Dukrai Lymphomyosot padėjo. Čia Heel.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 03 19, 11:55)
Dukrai Lymphomyosot padėjo. Čia Heel.

dekui wink.gif
vakare eisiu pas seimos gyd,paziuresim,ka jinai sakys. salia Parapharma,tai reiks uzbegti
man vel niekaip lupu kampai nesugyja.vienas tai is viso iplyses nezinia kiek g.gif koks hom preparatas kazin man pagelbetu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 19 kovo 2009 - 13:14
kai gydžiausi anginą ir buvo įplyšę lūpų kampučiai, man skyrė kažką su mercurijumi. turiu mercurius solubilis - gal šis? nors nesu garantuota. geriau patikrinkit mano informaciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 03 19, 09:17)
nu kaip sakoma rytas už vakarą protingesnis. jei jau užknisau - garsiai rėžkit  lotuliukas.gif

Obuoliausia, kodėl rusiškame psl (na tame, kur geriau jau ir nebūna) - prie staphysagrios nebuvo paminėtas miežis, ova angliškam variante su simptomais - išmetė staphysagria?

kol kas vaikui geriau nėra  unsure.gif

Buvo keli "didieji" gydytojai, kurie sudarė Materia Medica (pirmasis Hahnemanas, paskui Kentas, Boericke). Rusai turi savo mokyklą, todėl Materia medica gali skirtis (turėti papildomų niuansų, kurių nėra kitose). Faktiškai, yra kelios mokyklos, dar yra šiuolaikinės Materia medica (tik jos nėra laisvai prieinamos internete - dažniausiai knygos, kurioms galioja autorinės teisės).

O Oculoheel bandei? Tas šaltas miežis jam kaip pasireiškia? Gumbas ant viršutinio voko? Kuri pusė? Karštas/šaltas palietus? Skausmingas? Spalva? Galgi bendrom pastangom ką nors pavyktų rasti...

Įplyšusiems lūpų kampučiams - nebandėt vit. C (didesnę nei įprastinė dozė, pvz. 250 mg kelias dienas)? Dar gal Evija tepalas padėtų?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 19 kovo 2009 - 17:54
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 03 19, 17:43)
Buvo keli "didieji" gydytojai, kurie sudarė Materia Medica (pirmasis Hahnemanas, paskui Kentas, Boericke). Rusai turi savo mokyklą, todėl Materia medica gali skirtis (turėti papildomų niuansų, kurių nėra kitose). Faktiškai, yra kelios mokyklos, dar yra šiuolaikinės Materia medica (tik jos nėra laisvai prieinamos internete - dažniausiai knygos, kurioms galioja autorinės teisės).

O Oculoheel bandei? Tas šaltas miežis jam kaip pasireiškia? Gumbas ant viršutinio voko? Kuri pusė? Karštas/šaltas palietus? Skausmingas? Spalva? Galgi bendrom pastangom ką nors pavyktų rasti...

oho kaip įdomiai su tom mokyklom bigsmile.gif

dar nebandžiau lašiukų. einu dukrai į akį pažiūrėsiu, gal prispjauti tris kartus g.gif
Papildyta:
nu va, paraudimas praėjęs. vakar gal du kartus daviau po 4 žirniukus sulfur 6 ir vieną kartą 4 žirniukus Staphisagria 6. šiandien gavo 2 katrus po 4 žirniukus Staphysagria. bet dar ne vakaras, tad gaus daugiau.

miežis lipaant kairios akies apatinio voko. paraudimo didelio nebėra (vakar buvo ir šį rytą). jei norėtų išsivalyti, valytųsi į vidų. akį skauda.

prispjoviau į akį ir vestuviniu žiedu 3 kartus apsukau prieš akį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2009 03 19, 11:40)
sveikos
man limfmazgiai ant kaklo padidėjo,skausmingi tokie g.gif  geriu Hepar sulfur.gal dar ką patartumėt? rolleyes.gif

Gerklėj patinę? Kiek teko pastebėti, daugeliu atvejų, kai yra patinimai su melsvumu/skausmu/polinkiu į pūliavimą (šiuo atveju gerklės tonzilės, pereina į kaklo limfmazgius) - mercurius solubilis. Jis apskritai kaip "homeopatinis antibiotikas" (šitą vaistininkė sakė, ir kažkuri jau čia minėjo).
Dar Ferrum phosphoricum (tik žemesnė potencija - 6) - viena iš biocheminių druskų, esant uždegimams.

Angliškai skaitai?
http://www.vithoulka...w/1286/lang,en/
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 03 19, 18:03)

dar nebandžiau lašiukų. einu dukrai į akį pažiūrėsiu, gal prispjauti tris kartus g.gif
Papildyta:
nu va, paraudimas praėjęs. vakar gal du kartus daviau po 4 žirniukus sulfur 6 ir  vieną kartą 4 žirniukus Staphisagria 6. šiandien gavo 2 katrus po 4 žirniukus Staphysagria. bet dar ne vakaras, tad gaus daugiau.

miežis lipaant kairios akies apatinio voko. paraudimo didelio nebėra (vakar buvo ir šį rytą). jei norėtų išsivalyti, valytųsi į vidų. akį skauda.

prispjoviau į akį ir vestuviniu žiedu 3 kartus apsukau prieš akį doh.gif

Svarbu gera intencija tongue.gif
Jeigu matai, kad kažkokie poslinkiai į teigiamą pusę - tikėtina, kad veikia. Visas procesas negali baigtis taip staigiai. Svarbiausia, kad neblogėja.
Atsakyti
aišku daržo nelankytų, tai suduočiau kas valandą. o dabar tik vakarais kas 1-2 val galiu duoti. o savaitgalį išvažiuoju. tai kažin ar močiutė suduos tiek kiek reikia. nervina tokios situacijos schmoll.gif
Atsakyti
Krika, močiutės dažnai lengvai pasiduoda instruktažui mirksiukas.gif : priminimo lapeliai ant šaldytuvo, žinutės/skambučiai į telefoną. Be to, pačiam vaikui pravedus atitinkamą apmokymą, jis dažnai būna labai laimingas prainstruktuodamas močiutę... blush2.gif

Aš dar pasiūlyčiau variantą nakčia bent kartą įduoti žirnių (tik ne visi vaikai tokiam terorizmui pasiduoda doh.gif ).
Atsakyti
instruktažas jau surašytas.

o nakčia, tai čia miegančiam?
Atsakyti