Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Obuoliausia @ 2009 03 17, 19:48)
Eima, gi pati savo vaiką geriau matai... 4u.gif  ax.gif Nėra per daug.
Chamomilla "nesipeša" su kalciu, tai ir kartu galima duoti (pažiūrėjau Sinelnikovo knygoje).

Čia "Pamilk ligą savo" rašo irgi apie homeopatinius vaistukus?
Atsakyti
radau straipsnį naujos galimybės sustiprinti dažnai sergančių vaikų sveikatą ten rašo tik apie influcidą ir Salin (nosies gleivinės drekinimo priemonė).
bet aš to Salin niekur nerandu, net google visagalis neduoda nieko g.gif
Atsakyti
turbūt aš jau atsibodau lotuliukas.gif

Obuoliausia, dėkui už rusišką psl. radau ko ieškojau - dėl miežių radau kad tinka Silicea (turiu Silicea 6) ir Sulfur (turiu sulfur 6). o kaip man duoti? kartu ar atskirai?

ir dar... galvojau kitaip išsiversim, bet nuo sekmadienio mano mažylė vemia. vakar tik negražiai atpylė per visą dieną, o šiandien jau vėl vėmė labai daug. ką tokiu atveju daryti? yra labai pikta, ant rankų nori būti pastoviai....
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 03 17, 19:02)
Calcium complex po 1 žirnį 1 kartą per dieną. Bent aš taip duočiau.  ax.gif
O Chamomilla šiuo metu kaip davei?

o penkiameciui - 5 zirniukus k per diena?
Atsakyti
kojas rankas pakirto - ką nuo stomatito duoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 03 18, 15:39)
kojas rankas pakirto - ką nuo stomatito duoti  unsure.gif

Ne is hom-daktarin'as labai gerai suveikia mirksiukas.gif

O calcium complex tikslinga butu duoti ne tik kalantis dantukams,o pvz.kad stipresni dantys butu vyresn.amziaus vaikams? ax.gif

Va,Vilnele,ziuriu ir klausi del penkemecio,tai turbut irgi del kaulu ar dantuku geresnio aprupinimo kalciu? g.gif
Papildyta:
Ir dar norejau paklausti,nes neberandu doh.gif kazkas buvo rase-ka naudoti nuo viduriu uzkietejimo? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1-oji mama: 18 kovo 2009 - 14:13
http://www.supermama...?...13193&st=24

Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 03 18, 16:22)

aciu 4u.gif
Atsakyti
meskit mane iš čia lotuliukas.gif

QUOTE(1-oji mama @ 2009 03 18, 14:13)
Ne is hom-daktarin'as labai gerai suveikia mirksiukas.gif

na dar gydytoja diagnozės nepatvirtino, bet auklė pranešė kad žaizdota burnytė. tai ir blogiausio prisigalvojau....

kitas variantas... dukra vyrensioji po sysiuko darymo visada sakydavo kad jausmas lyg dar norėtų. padariau tyrimą. gydytoja patvirtino kad idealus. sako gal koks nervinis pagrindas? su sese nelabai sugyvena, tai gal čia su tuom surišta. gal kokių nekaltų žirniukų galėčiau duoti? g.gif
Atsakyti
Nervoheel po 1/2 tabl 3 kart/d.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 03 18, 16:42)

kitas variantas... dukra vyrensioji po sysiuko darymo visada sakydavo kad jausmas lyg dar norėtų.

Paskaitinėk, yra tokia temelė Mergaičių ginekologinės problemos - keliais žodžiais: mažoms mergaitėms dažnai mažiosios lytinės lūputės pradeda suauginėt, ko pasekoj iš tikro užsilieka lašiukas arba tiesiog šiaip nepatogių jutimų sukelia, kartais rausta be priežasties. Yra tokios vaikų ginekologų rekomendacijos, mergaitėms iki 7 m., t.y. ansktyvojo lyt. brendimo, užpakaliukus prižiūrėt kaip leliukams, t.y. dažnai apiplauti ir sutepti aliejuku arba šiaip drėkinančia priemone (kūdikiams skirta), kad tos lūpytės nesuauginėtų.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 03 18, 15:00)
Paskaitinėk, yra tokia temelė Mergaičių ginekologinės problemos - keliais žodžiais: mažoms mergaitėms dažnai mažiosios lytinės lūputės pradeda suauginėt, ko pasekoj iš tikro užsilieka lašiukas arba tiesiog šiaip nepatogių jutimų sukelia, kartais rausta be priežasties. Yra tokios vaikų ginekologų rekomendacijos, mergaitėms iki 7 m., t.y. ansktyvojo lyt. brendimo,  užpakaliukus prižiūrėt kaip leliukams, t.y. dažnai apiplauti ir sutepti aliejuku arba šiaip drėkinančia priemone (kūdikiams skirta), kad tos lūpytės nesuauginėtų.

blink.gif mama ne tik pediatrė, bet ir ginekologė turi būti doh.gif šito nežinojau schmoll.gif
dėkui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Eima @ 2009 03 18, 14:54)
Nervoheel po 1/2 tabl 3 kart/d.

turiu - dėkui 4u.gif
Atsakyti