turbūt nieko naujo su šiu psl nepasakysiu jums http://www.vaikas.lt...sv_am_w_s03.htm
http://www.mitela.lt...101020000_1.pdf
Nu va, grįžau iš Kauno... Apsipirkau Muziejuje už 180 Lt Visiems gyvenimo atvejams Nors tuoj paskaitysiu ir išsiaiškinsiu, kad dar kažką pamiršau
Eima, man taip pačiai buvo, kai sesei "tik pačius būtiniausius" homeopatinius vaistus norėjau supirkti. Tikiuosi, dabar ilgam užteks...
Krika, kiekvienas vaistas turi savo aprašą. Todėl neįmanoma taip trumpai surašyti (nebent vieną kokį bruožą).
Gali pasiskaityti:
www.vithoulkas.com (Online Materia medica)
www.homeopathyandmore.com (viršuje yra abėcėlė išdėstyta - pagal ją).
Porą pvz. galiu tik trumpai (po skiriamąjį bruožą), nes galima pridėstyti paklodes. O viskas šiaip yra tiksliai ir išsamiai surašyta (bet ne lietuviškai...).
Chamomilla - dygstant dantims, esant vaikų virškinimo sutrikimams (dažnai susiję su dygstančiais dantimis). Vienas žandas raudonas.
Kalium bichromicum - tiršta, žalia, "virvelinė" sloga, nemalonus kvapas. Tačiau dar yra kiti požymiai (ne tik sloga), jeigu juos atitinka - reiškia, vaistas tinkamas.
Lotyniškas česnako pavadinimas - Allium sativum.
Krika, kiekvienas vaistas turi savo aprašą. Todėl neįmanoma taip trumpai surašyti (nebent vieną kokį bruožą).
Gali pasiskaityti:
www.vithoulkas.com (Online Materia medica)
www.homeopathyandmore.com (viršuje yra abėcėlė išdėstyta - pagal ją).
Porą pvz. galiu tik trumpai (po skiriamąjį bruožą), nes galima pridėstyti paklodes. O viskas šiaip yra tiksliai ir išsamiai surašyta (bet ne lietuviškai...).
Chamomilla - dygstant dantims, esant vaikų virškinimo sutrikimams (dažnai susiję su dygstančiais dantimis). Vienas žandas raudonas.
Kalium bichromicum - tiršta, žalia, "virvelinė" sloga, nemalonus kvapas. Tačiau dar yra kiti požymiai (ne tik sloga), jeigu juos atitinka - reiškia, vaistas tinkamas.
Lotyniškas česnako pavadinimas - Allium sativum.
na angliškai su medicina aš nedraugauju
O dabar, Obuoliausia, būk gera, pakomentuok kaip Chamomilla kartu su Calcium complex vartot.... Vaikui 6 mėnesiai.
Nu, Krika, kodėl gi tokia nedraugiška . Aš rusiškai irgi skaitau, tik tingiu brauzinti kirilica (man angliškai paprasčiau).
http://www_gomeopat_...
Pažiūrėk "spravochnik preparatov" - ivedus lotyniška pavadinima, išmes visą sarašą. Aprašyta rusiškai. Nieko geriau nesu radus rusiškai.
Papildyta:
Calcium complex po 1 žirnį 1 kartą per dieną. Bent aš taip duočiau.
O Chamomilla šiuo metu kaip davei?
http://www_gomeopat_...
Pažiūrėk "spravochnik preparatov" - ivedus lotyniška pavadinima, išmes visą sarašą. Aprašyta rusiškai. Nieko geriau nesu radus rusiškai.
Papildyta:
Calcium complex po 1 žirnį 1 kartą per dieną. Bent aš taip duočiau.
O Chamomilla šiuo metu kaip davei?
2 kart per diena, nes baisiai neramus kai miega. Labai stipriai dantenos isburke
Eima, gi pati savo vaiką geriau matai... Nėra per daug.
Chamomilla "nesipeša" su kalciu, tai ir kartu galima duoti (pažiūrėjau Sinelnikovo knygoje).
Chamomilla "nesipeša" su kalciu, tai ir kartu galima duoti (pažiūrėjau Sinelnikovo knygoje).
Supratau, ačiū labai
Kiek laiko vaikams davei/duodi česnaką? Nusipirkau ir šį Maniškė ištisai užgulta nosim, o kaip sloga, taip ir užsikimšus. Nusipirkau dar jų siūlomą kompleksą nuo sinusito... Žiūrėsim... Iš tikrųjų, kai pradedi gaudytis ir padeda - tai homeopatija veža
Kiek laiko vaikams davei/duodi česnaką? Nusipirkau ir šį Maniškė ištisai užgulta nosim, o kaip sloga, taip ir užsikimšus. Nusipirkau dar jų siūlomą kompleksą nuo sinusito... Žiūrėsim... Iš tikrųjų, kai pradedi gaudytis ir padeda - tai homeopatija veža
gal galite padėti? turiu visą sąrašą žirniukų (jį vakar nurašiau), bet kol kas dar nesigaudau kas nuo ko. bėdą turime ir žiūriu vėl lenda - šaltasis miežis. vaikui 4 metai. šaltasis miežis pasireiškia tuom, kad jis nesprogsta pats ir išdidėja iki žirnio dydžio. mes gydėm gydėm, kol galiausiai operacijos būdu šalino. bet po operacijos vėl dygo. dabar jau kuris laikas apstojo, nors liko tokių taškiukų. vakar žiūriu jau ant kitos akytės tarp blakstienų paraudimas. ką duoti?