Prasirgus vaikystėje, irgi su 5 spuogais ant pilvo:D , lengva forma.
Stebėjausi, ko mes tiek ilgai nepasigaunam, nes daželyje sergamumas vėjaraupiais nemažas. Tiesa, prieš tai vartojom kartą per sav. profilaktiškai Echinacea compl. geriamus lašus ( čia iš lietuviškų gaminamų), gal turėjo įtakos dabartinei eigai
Sirgimo diena pirma, bet nebeberia pavartojus Thujos compl. gausiai, na, aišku, dar stebėt reikia. Įdomiausia, kad BDG ( bud. gyd. tarnyba) nepatvirtino galutinai diagnozės , nes sirgimo eiga netipinė, liepė stebėt ir pasirodyti savo gyd. Kur ji bus tipinė gydantis homeopatiniais Vandeningos bėrimų pūslelės tai vėjauraupinės.
QUOTE(Crystalline @ 2009 03 15, 19:59)
Laukėm vėjaraupių apsiginklavę Antigripinu 3 ir Thujos compl. ( darže visą mėn. jų karantinas).
Netradiciškai sergam: peršalimo požymių ir t nėra, berti pradėjo ne nuo plaukuotosios galvos dalies, bet nuo kojų, vėjaraupinis bėrimas labiau pavienis. Todėl nusprendžiau vaikui duoti Thujos compl. žirniukus pagal standartinę formulę tris kartus per dieną po tiek žirniukų, kiek v.metų. Tiesa, bėrimus tepam natūraliu eteriniu arbatmedžių aliejumi, efektyvus jis man pasirodė, vaikas nė trupučio nesikasė. Jei ne bėrimai, atrodytų, kad ir neserga. Žiūrėsim, kokia eiga toliau.
Thujos compl. sudėtis: Thuja D3, Condurango D3, Antimonium crudum 6,Podophylum 6 .
Netradiciškai sergam: peršalimo požymių ir t nėra, berti pradėjo ne nuo plaukuotosios galvos dalies, bet nuo kojų, vėjaraupinis bėrimas labiau pavienis. Todėl nusprendžiau vaikui duoti Thujos compl. žirniukus pagal standartinę formulę tris kartus per dieną po tiek žirniukų, kiek v.metų. Tiesa, bėrimus tepam natūraliu eteriniu arbatmedžių aliejumi, efektyvus jis man pasirodė, vaikas nė trupučio nesikasė. Jei ne bėrimai, atrodytų, kad ir neserga. Žiūrėsim, kokia eiga toliau.
Thujos compl. sudėtis: Thuja D3, Condurango D3, Antimonium crudum 6,Podophylum 6 .
tai as kazka praziopsojau - Thujos kompleksas - vejaraupiams lengvinti? Cia Rotuses vaistinej? Ir arbatmedzio aliejus idomu neitakoja tu homeopatiniu vaistu veikimo?
Tarp kitko Crystaline vandeningos pūslelės mano abiem vaikams rudenį buvo ant delnų ir padų, vietomis čiurnų, vienas vaikas turėjo aukštą t., kitas kelias dalis tik. Neniežėjo nei kiek, nors abiejų odos labai jautrios.
Diagnozė - virusas (būtent pagrindis požymis - vandeningos pūslelės), abi vėjaraupiais ankščiau persirgusios. Įdomu kurias vietas jums beria...
Diagnozė - virusas (būtent pagrindis požymis - vandeningos pūslelės), abi vėjaraupiais ankščiau persirgusios. Įdomu kurias vietas jums beria...
Nu kaip supykau ant muziejaus vaistinės... Nusiunčiau šiandien užsakymą, o ryt ruošiausi ryte važiuo į Kauną. Skambina, mes susimaišėm Allium Cepa vietoj C ar galim įdėt D? Sakau man C reik - oi tada tik ryt po pietų, šiandien nespėsim, atsiprašom susimaišėm B...Aš tai aišku jokių kitų planų ryt po piet neturėjau
QUOTE(vilytte @ 2009 03 15, 22:11)
Tarp kitko Crystaline vandeningos pūslelės mano abiem vaikams rudenį buvo ant delnų ir padų, vietomis čiurnų, vienas vaikas turėjo aukštą t., kitas kelias dalis tik. Neniežėjo nei kiek, nors abiejų odos labai jautrios.
Šiandien galutinai mums patvirtino vėjaraupių diagnozę, beria visą kūną, bet neintensyviai, o pati ligos eiga nekankinanti.
Dėl arbatmedžio aliejaus- man pasirodė jo poveikis teigiamas, tepiau gryną ant bėrimų. Niežėjo bėrimus tik po nakties, o patepus juo nebe. Man atrodo, jog daug kas priklauso nuo gamintojo ( naudojau 100 proc. natūralų eterinį arb. aliejų, bent taip ant dėžutės buvo užrašyta) ir asmeninių vaiko odos savybių. Čia galima pasiskaityti:
arbatmedžių aliejaus savybės
Thujos compl. parekomendavo homeopatinėj vaistinėj, pirkau kartu su Antigripinu 3. Kaip minėjau, jokių peršalimo simptomų mums nėra, todėl pasirodė, jog mūsų atveju geriau tiks Thujos compl. Toks jau tas homeopatinis gydymas, be galo individualus ir reikalaujantis požymių stebėjimo.
Dar info skaitančioms rusiškai:
Vėjaraupiai 1
Vėjaraupiai II
Vėjaraupiai III
Vėjaraupiai IV
Dėl homeopatinių vaistų ir arbatmedžio aliejaus vartojimo- aliejus vartojamas išoriniam trynimui, o homeopatiniai geriami. Man rodos, suderinama. Juk ir gyd. Misis kai kuriais atvejais prirašo vartoti homeopatinius, o kartu lašinti į nosį vandenuką su kėnio aliejumi.
Eima, šiaip ten paprastai dvi vaistininkės dirba, kartais tik viena. Bent jau man kiek teko būti, visada būna nuolatinė 3-4 žmonių eilutė, prie viso to žmonės iškankinti tradicinės medicinos paprastai tų vaistininkių dar ir visokių konsultacijų klausia, o jos kuo kantriausiai viską aiškina. Žodžiu, klysti žmogiška.
QUOTE(vilytte @ 2009 03 16, 15:06)
Eima, šiaip ten paprastai dvi vaistininkės dirba, kartais tik viena. Bent jau man kiek teko būti, visada būna nuolatinė 3-4 žmonių eilutė, prie viso to žmonės iškankinti tradicinės medicinos paprastai tų vaistininkių dar ir visokių konsultacijų klausia, o jos kuo kantriausiai viską aiškina. Žodžiu, klysti žmogiška.
Gal, bet aš ne be reikalo faxu siunčiu užsakymą ir parašau, kad rytoj iki pietų atsiimsim. O susimaišė ta kur daro vaistus. Sako ji pagalvojo, kad D, nes prie pavadinimo parašėt tik skaičiuką...
Matai, man dar reik susiorganizuot kas mažylį 6 mėn. padabotų
Obuoliausia, dėkui už patarimus Pirkau allium sativum 6, natrium muriaticum 30, ir dar antigripiną 3. Užsakiau telefonu, paskui mama paėmė ir atvežė man. Tai po allium sativum labai uzsitraukė sloga, nes vieną rytą jau ir geltona buvo, iki šiandien daviau česnaką, kadangi dar slogos yra(bet jau mažiau, permatoma su baltais )duodu natrium muriaticum nuo šiandien, žiūrėsim kaip seksis, o pamatau vistiek tik iš ryto, nes tada būna didžiausiai ir blogiausia sloga mano panelytei.
Dar kartelį dėkui
Dar kartelį dėkui
Eima, dar pasiskambink į Parapharm. Jie netoli palygint yra (vos užkilus Savanorių kalnu, įsukimas į Vaistinės skersgatvį už Saulės gimnazijos). Pagamina daug greičiau.
Kiek žinau, dabar Rotušės a. vietoje vaistų nebegamina, atsiveža iš savo Klinikų vaistinės. Todėl ilgiau užtrunka.
Kiek žinau, dabar Rotušės a. vietoje vaistų nebegamina, atsiveža iš savo Klinikų vaistinės. Todėl ilgiau užtrunka.
QUOTE(Eima @ 2009 03 16, 15:28)
Gal, bet aš ne be reikalo faxu siunčiu užsakymą ir parašau, kad rytoj iki pietų atsiimsim. O susimaišė ta kur daro vaistus. Sako ji pagalvojo, kad D, nes prie pavadinimo parašėt tik skaičiuką...
Eima, Vilytte rase, kad siuncia Kauno Muziejaus vaistiene i Sirdazole Vilniuje. Mes ka tik buvom pas foliste, gavom nauju kompleksu recepta ir uzsisakem telefonu Kaune, Sirdazolej bus ketvirtadieni.
sveikos
norėjau pasiklausti koks tikslus pavadinimas homeopatinio česnako?
ir dar.... ar jūs potencijas pačios sugalvojat užsisakant vaistus? kaip jūs tai padarot?
ir dar.... kažkada gydėmės pas homeopatą ir turiu daug žirniukų. bet va nežinau kas nuo ko. nes gydėm vieną sritį, o vaistus kombinavo, kaitaliojo ir t.t. gal padėsit? prirašykit kas nuo ko
kalium bihronicum
Chamomilla
Spongia 6
Silicea 6
Lycopodium 30
Bromum 6
Bronchogranas
Echinacea complexus
Staphisagria 6
mercurius solubilis 6
Avena sativa D3
Thuja 6
Pulsatilla 6
Sulfur 6
Bovista 6
ir iš kūr jūs žinot kas kada tinka? ta prasme kokio pavadinimo žirniukus pirkti?
norėjau pasiklausti koks tikslus pavadinimas homeopatinio česnako?
ir dar.... ar jūs potencijas pačios sugalvojat užsisakant vaistus? kaip jūs tai padarot?
ir dar.... kažkada gydėmės pas homeopatą ir turiu daug žirniukų. bet va nežinau kas nuo ko. nes gydėm vieną sritį, o vaistus kombinavo, kaitaliojo ir t.t. gal padėsit? prirašykit kas nuo ko
kalium bihronicum
Chamomilla
Spongia 6
Silicea 6
Lycopodium 30
Bromum 6
Bronchogranas
Echinacea complexus
Staphisagria 6
mercurius solubilis 6
Avena sativa D3
Thuja 6
Pulsatilla 6
Sulfur 6
Bovista 6
ir iš kūr jūs žinot kas kada tinka? ta prasme kokio pavadinimo žirniukus pirkti?