Krika, dėl potencijų buvo ilga diskusija su įvairiom nuomonėm. Dabar visko nesurašysiu...
Euphorbium lašais turit? Tokio neturėjus, o internete nerandu anotacijos. Šiaip, 1 metų vaikui reikia maždaug 1/3 dozės. Purškalas vaikams iki 6 m. 3-4 kartus per dieną.
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 03 08, 21:54)
Euphorbium lašais turit? Tokio neturėjus, o internete nerandu anotacijos. Šiaip, 1 metų vaikui reikia maždaug 1/3 dozės. Purškalas vaikams iki 6 m. 3-4 kartus per dieną.
galvojau gal bus veiksmingiau jei duosiu ir lašus ir purškalą
buvau homeopatinei vaistinėj, tai vaistininkė man patarė Chamomilla (turiu 6) gerti 6 savaites ir padėti. tuo metu kai gėrėm viskas buvo gerai, nes dantys nelindo. o kai baigėm, po kelių savaičių pradėjo iltinukai dygti. va ir turim - sloga baisi bėganti į gerklę, užkimimas, kosulys....
tiesa tuo metu kai Chamomilla gėrė, naktim gerai miegot pradėjo. o kai nuėmėm - tai kažkaip grįžo tas prasibudinėjimas
QUOTE(Silvux @ 2009 03 08, 23:51)
Siaip vis galvoju kaip ten su homeopatiniais calcium carbonicum ar fluoricum - siaip is esmes jei organizme per mazai kalcio tai nuo ju kaip ir tikrai neatsiras. Suprantu, kad gali veikt pati procesa dantu formavimosi ar pan, bet kalciu nepapildys.. Kaip galvojat? Seniai norejau ta klausima uzduot, tik kazkaip vis neprieidavau..
Silvux, rusiškam tinklapy Obuoliausios įmestam aiškina apie homeopatinį kalcį taip, kad organizmui trūksta kalcio paprastai ne dėl jo trūkumo maiste, o dėl to, kad organizmas nesugeba/tingi jį įsisavinti. O homeoaptinis kalcis būtent skatina organizmo funkciją jį pasisavinti. Tas pats ir su geležim. Ten nėščioms net rekomenduoja nėštumo metu, kad nebūtų problemų vartot homeopatinį kalcį + kalcio papildus (aišku, jie rekomenduoja biokalcį). Taip turbūt ir su vaikais, jei pieno produktų gauna užtektinai, užtenka hom. kalcio, jei pieno produktai vaiko nemėgstami reiktų turbūt irgi kalcio papildų ir hom kalcio.
Sveiki,
mano vyresniajam padideje adenoidai, 2 laipsnio. Dazniausiai buna issiziojes. Ar kam nors pavyko sumazinti adenoidus homeopatiniu vaistu pagalba? Ir kas padejo, ar klasikine homeopatija ar Folio metodas. Pasidalinkite prasom patirtimi.
mano vyresniajam padideje adenoidai, 2 laipsnio. Dazniausiai buna issiziojes. Ar kam nors pavyko sumazinti adenoidus homeopatiniu vaistu pagalba? Ir kas padejo, ar klasikine homeopatija ar Folio metodas. Pasidalinkite prasom patirtimi.
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 03 08, 17:40)
Eima, o Pulsatilla nebūtų tinkamiau? Vaikas irgi zirzalas, reikalauja dėmesio, pastoviai ant rankų (toks daugiau besiskundžiantis, ne agresyvus).
Calcium gal net atsiųsčiau, jeigu neišeina atskiras dalis susikomplektuoti (jeigu ką, duok žinot). Šiaip, pagal vaikų tipus yra skirstoma Ca carbonicum ar phosphoricum, o fluoricum yra apskritai, stiprinantis dantų emalį.
Calcium gal net atsiųsčiau, jeigu neišeina atskiras dalis susikomplektuoti (jeigu ką, duok žinot). Šiaip, pagal vaikų tipus yra skirstoma Ca carbonicum ar phosphoricum, o fluoricum yra apskritai, stiprinantis dantų emalį.
Žinai, Obuoliausia, pradedu žavėtis tavo žiniom
Kas perCalcium? Čia koks kompleksas vaistinėj gaminamas? Iš tikrųjų net nežinau ką daryti...
Bandau šiandien Chamomilla30 duot 5 kart/d. Žiūrėsim kaip bus... Jei dar 1 tokia naktis - mane rasit Rokiškio psichiatrinėj sekančią dieną
Papildyta:
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 03 09, 11:23)
Nu kodėl viskas Kaune? Bl... nesikeikus jau Atsiprašau
QUOTE(Eima @ 2009 03 09, 12:26)
Nu kodėl viskas Kaune? Bl... nesikeikus jau Atsiprašau
Sakau, lyg kaime gyventume Net gaminamu homeopatiniu vaistu neina nusipirkti
O Heel produlcijos visur yra
QUOTE(vilnele @ 2009 03 09, 13:16)
Sveiki,
Vilnele,
čia rusų homeopatų konsultacijos, aš daug ten praskaičiau, jie visus adenoidus siūlo gydyt calc.carbonicum, aš savo mažei jį duodu jau kuris laikas, efekto kažkokio didelio nematau, bet per tą laiką nesirgo nei karto sloga ar kosuliu (pas ją irgi adenoidai, naktimis sunkiai kvėpuoja per nosį, bet įtariu, kad alerginiai).
http://www.homeo.su/...consult_page=80
Pavartyk kelis psl. į priekį ir atgal, gal susidarysi kažkokią "praktinę" nuomonę.
Heel viskas aišku...
Va ką tik pasiskambinau į Homeopatijos centrą. Sakau ar pas jus galima įsigyti homeopatinių vaistukų. Pirmas klausimas- pas mus gydotės? Sakau - ne. Tada - mes tik savo pacientams vežame
Nesuprantu... Jei yra paklausa tokiai vaistinei, kodėl neatsiranda?
Ai, nekreipkit dėmesio... Pervargus aš
Va ką tik pasiskambinau į Homeopatijos centrą. Sakau ar pas jus galima įsigyti homeopatinių vaistukų. Pirmas klausimas- pas mus gydotės? Sakau - ne. Tada - mes tik savo pacientams vežame
Nesuprantu... Jei yra paklausa tokiai vaistinei, kodėl neatsiranda?
Ai, nekreipkit dėmesio... Pervargus aš
labas,
dukryte atsikele nakti su temperatura 38, sunkiai kvepuoja, vakar nulekem i ligonine spazmuoja bronchus, pasigarinom. lyg ir lengviau truputi pasidare. geriam ventolina. savo nuoziura duodu bronchali, engystol. siandien vel leksim pas gydytoja, temperatura laikosi, kol temperaturos nera lyg ir lengviau, numusam su ibufenu bet trumpam, ligoninej sake must temperatura nes jinai tik apsunkina kvepavima. švokščia jinai man, alsavimas dažnas. uzkimusi, mano dar neįgudusiai akiai atrodo kad užspausta iš gerklų, aukščiau nei bronchai. kosulys retas, pradeda atkosėti po truputi, bet atkosti ir vėl sekantis baigiamasis pakosėjimas sausas, šiurkštus. temperatūros kol yra truputi bijau garint. uostom eterinius aliejus pušų, eukaliptų, pagerėjimo lyg ir nėra. gal Lymphomyosot tiktų? nelabai ka rasi musu vaistinese, provincija - tai net negirdejusios vaistininkės vaistu pavadinimų. turim calci carbonic, bryonia, kali bicr. gal bryonia?
dukryte atsikele nakti su temperatura 38, sunkiai kvepuoja, vakar nulekem i ligonine spazmuoja bronchus, pasigarinom. lyg ir lengviau truputi pasidare. geriam ventolina. savo nuoziura duodu bronchali, engystol. siandien vel leksim pas gydytoja, temperatura laikosi, kol temperaturos nera lyg ir lengviau, numusam su ibufenu bet trumpam, ligoninej sake must temperatura nes jinai tik apsunkina kvepavima. švokščia jinai man, alsavimas dažnas. uzkimusi, mano dar neįgudusiai akiai atrodo kad užspausta iš gerklų, aukščiau nei bronchai. kosulys retas, pradeda atkosėti po truputi, bet atkosti ir vėl sekantis baigiamasis pakosėjimas sausas, šiurkštus. temperatūros kol yra truputi bijau garint. uostom eterinius aliejus pušų, eukaliptų, pagerėjimo lyg ir nėra. gal Lymphomyosot tiktų? nelabai ka rasi musu vaistinese, provincija - tai net negirdejusios vaistininkės vaistu pavadinimų. turim calci carbonic, bryonia, kali bicr. gal bryonia?
QUOTE(vilnele @ 2009 03 09, 11:16)
Sveiki,
O kaip manai, kodėl buvau priversta skaityti apie homeopatinius...
Siūlė iš pradžių maniškiui didžiajam operuoti. Per gerus metus laiko poslinkis ženklus yra: nebėra sinusitų, tik sloga vis tiek linkusi užsitęsti (nors pro nosį kvėpuoja, bet reikia praplauti ją ir vis kokių palaikančių žirnių kartas nuo karto duoti). Maniškiui adenoidai išvešėjo labiausiai nuo alerginės slogos, kuri vis komplikuodavosi sinusitais. Todėl operacija nelabai ką būtų pakeitusi.
O kas padėjo labiausiai... Ėjom į Emedą, paskui į Natura munda. Dabar pastarąjį pusmetį pati bandau.
Tikrai įmanoma, tik kelias pakankamai ilgas: reikia kantrybės ir vis ieškoti. Pvz. kaip konstitucinį vaistą buvo parinkę phosphor/zincum phosphoricum. O iš tikro yra labai panašus Natrium muriaticum.
Tiesa, o tą Shmuckler'io knygą gal galėtum atšviesti/atskanuoti prie progos. Likčiau labai daug skolinga.
Eima, žavėtis nereikia.... Mane tiesiog po kelių sėkmingų kartų "užvežė" galimybės. Už tai vis paskaitau, kai įkvėpimas ateina. Einamiesiems negalavimams gydyti yra grupė vaistų, kurie turi savo "paveikslus", kai kurie jų yra pakankamai charakteringi.
Dėl homeopatinio kalcio - vilytte pakankamai išsamiai paaiškino prieš kelis post'us. Nes aš vis kartojuos, todėl ne visada surašau kai kuriuos esminius momentus.