Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Olaiva @ 2009 03 05, 22:51)
o mazam leliukui nuo pilvuko putimo irgi tinka Chamomila D3? ar cia labiau dantukams,kai neramus? g.gif

Dažniausiai minima Chamomilla. Kadangi kolikai dažniausiai spazminiai, turėtų tikti Magnesium phosphoricum.

http://www.babyworld...pathy_colic.asp

Atsakyti
as dabar galvoju,ar man Nux vomica nusipirkti lasiuku g.gif man buna,kad sukyla rugstys ir labai spazmuoja skrandi,kai kazko netinkamo suvalgau.anksciau padedavo ranitidino+nošpos tabletele.o nux vomica sutrikusiam virskinimui tinka
Atsakyti
Sveikos, sakykite ar padejo kam nors Natura Munda Kaune? Vyras turi venu varikoze, ir siaip kitokiu problemeliu, tai butu gerai pasikonsultuoti, ar verta????
Ir dar hgal kas zinote, nuo keliu metu priima vaikus?
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2009 03 05, 13:14)
Papasakosiu musu istorija, kaip mes vel isvengem antibu  biggrin.gif

Maziui kelias dienas buvo labai auksta temperatura be jokiu kitu pozymiu, homeopate Folio metodu mate, kad dantys dygsta, bet po to sutino viena akis, varem i Santarus, ten okulise nieko nesugebejo pasakyti, o LOR skyriaus vedejas is akies nustate zandini sinusita. Skyre stipriausius antibus Zinata, bet mes nepatikejom tokia diagnoze, pasidarem privaciai kraujo tyrimus, ir  ka - infekcine mononukleoze - ta pati liga, kuria pries menesi persirgo brolis. Cia virusas, palieciantis limfine sistema, kepenis, ir jei skiriami antibiotikai, jie tik pablogina bukle. Tai va jau sekmingai su maziumi antra karta isvengiame lengva ranka prirasytu antibu. Tai va siulau butinai jei kada reiketu pries geriant antibus pasidaryti bent jau kraujo tyrima...

Bet dabar maziui paumejo atopinis dermatitas, labiau kasosi galva, homeopate sako, kad del to, kad virusas paliete kepenis. Bandziau duoti Psorinoheel nuo niezejimo, nelabai padeda, dabar bandysiu pagal homeopates rekomendacijas duoti Hepeel. Per tuos kasymusis ner ramybes naktimis, nei vaikui, nei mamai unsure.gif

Oho kokios ligos, šaunuoliai, kad apsiėjot be antibų, pas tave turbūt labai gera intuicija, nes jei man pasakytų, kad vaikui sinusitas, nebežinočiau ko griebtis. 4u.gif O čia vaikui mononukleozę parodė paprastas kraujo tyrimas ar CRB?
O šiaip mamytės gal kurios žino, ar provincijos miesteliuose daro CRB tyrimą, ar tik didmiesčiuose? Ateičiai būtų gerai žinoti smile.gif
Atsakyti
Gal kas žino ar yra homeopatinių vaistukų nuo pienligės vaikui? Vartojant antibiotikus išlindo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2009 03 06, 10:33)
as dabar galvoju,ar man Nux vomica nusipirkti lasiuku g.gif man buna,kad sukyla rugstys ir labai spazmuoja skrandi,kai kazko netinkamo suvalgau.anksciau padedavo ranitidino+nošpos tabletele.o nux vomica sutrikusiam virskinimui tinka

Panašius variantus padeda sureguliuoti Veratrum Homaccord (aišku, pirmiau pasiskaityk geriau sudedamųjų dalių aprašus, kad būtum tikra). Man šitas asmeniškai labai daugeliu atvejų padėjo. Tiesa sakant, vienam žmogui iš artimųjų jis vos ne nuo visų virškinimo negalavimų padeda.
Iš biocheminių druskų esant rūgštingumui - Natrium phosphoricum (potencija 6x arba tiesiog 6).

QUOTE(Rylinga @ 2009 03 06, 15:13)
Gal kas žino ar yra homeopatinių vaistukų nuo pienligės vaikui? Vartojant antibiotikus išlindo  doh.gif

Homeopatinių nepasakysiu, tik galiu patarti gerąsias bakterijas. Kurios jums geriausiai veikia?
Atsakyti
laba vakara, mergaites!

Va ir vel as pas Jus. Po ligu maratono jau savaite ensergam- darem kraujo tyrimus- paaiskejo, kad sirgom virusu, ir stipriu ir sake gydytoja kad saunu kad ir negerem antibiotiku- nes tikrai ne bakterines kilmes liga.

O as truputi ne i tema, bet lygtai kazkur buvau uzmacius viena akim, bet neradau...
Taigi po gripo ar kazkokio panasaus viruso mano maze dar pakosejo, pasnargliavo, paskui viskas baigesi, tik liko vienas bjaurus dalykas- naktim "knarkia" lyg butu pilna nosis snargliu- bandem ir plauti ir atsiurbineti- nieko neissitraukia... ir siaip slogos jau nera, diena viskas snorma- o tik atsigula- ir va tau.. Puse nakties per burna kvepuoja..
Kas tai gali buti- adenoidai? niekada niekuo tokiu nesiskundem... ar yra kazkas homeopatisko palengvinancio toki dalyka- gal siaip kokiu ideju kas tai- ar vest pas gydytoja? LOR? Ar palaukt?

Dekui is anksto!
Atsakyti
Diva, įtariu, paburkę po slogos liko adenoidai. Ji gi dar kruopa, turi susitvarkyt. Tik palengvint kaip nepasakysiu tiksliai (turiu panašų galvosūkį, tik komplikuotesnis variantas - mano dičkis turi polinkį į sinusitus).
Dabar prisiskaičius apie Allium sativum (homeopatinis česnakas) vaikams likutinę slogą bandžiau išgydyti (irgi naktim mėgino knarkt). Mažajam praėjo, o dičkiui dar yra, tik gal lengvesnė.
Tiesą sakant, pagal aprašą gal ne viskas atitiko (nes tas aprašas toks nedidelis), bet aš vertinau kaip paprastą česnaką ir jo veikimą ax.gif

http://www.vithoulka...n...&Itemid=118
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 03 06, 21:54)
Diva, įtariu, paburkę po slogos liko adenoidai. Ji gi dar kruopa, turi susitvarkyt. Tik palengvint kaip nepasakysiu tiksliai (turiu panašų galvosūkį, tik komplikuotesnis variantas - mano dičkis turi polinkį į sinusitus).
Dabar prisiskaičius apie Allium sativum (homeopatinis česnakas) vaikams likutinę slogą bandžiau išgydyti (irgi naktim mėgino knarkt). Mažajam praėjo, o dičkiui dar yra, tik gal lengvesnė.
Tiesą sakant, pagal aprašą gal ne viskas atitiko (nes tas aprašas toks nedidelis), bet aš vertinau kaip paprastą česnaką ir jo veikimą ax.gif

http://www.vithoulka...n...&Itemid=118

aciu! sunkiai as su anglu kalba ypac medicininiais terminais draugauju..

uztat lietuviskam internete radau va ka:

http://www.imuniteta...mgid=1&aid=1117
http://www.100metu.l...mo/lymphomyosot

Gal pabandyti g.gif g.gif
blogiau gi neturetu buti, ane?
Atsakyti
paaiskejo, kad viskas gerokai paprasciau- siandien mano vaikas isciaudejo didziuli kieta sudziuvusio snarglio gabala ir pradejo normaliai kvepuoti... Nezinau kaip jis ten ir kur buvo prisikabines, nes nesimate ir plovem su kriause druskos tirpalu- ir niekas neissiplove... Ir tris dienas vaikui miegot nedave.. Na bet geriau jau taip nei kokia rimtesne problema:)
Atsakyti
Norėčiau pasiklausti ko gero Obuoliausios blush2.gif

Mano mažiukui 6 mėnesių žiauriai sunkiai dygsta dantys- jau 2 turi, o dabar ir viršuj ir apačioj dygsta vienu metu. Turiu Chamomilla 30. Gydytoja sakė duot 1 žirniuką vakare ir viskas. Nu neveikia visiškai schmoll.gif Kažką anksčiau minėjai, kad pati 30 potencijos duodi ir dažniau...

Taip pat dėl Hepar Sulfuris 30... Irgi minėjai, kad duodi kažkaip daugiau kartų per dieną. Gal gali truputį smulkiau kiek dažniau ir kokiais atvejais.

Labai tau ačiū 4u.gif
Atsakyti
Eima, Calcium complex patarčiau (yra kelių rūšių kalcis - carbonicum, phosphoricum ir fluoricum). Jį saviškiams ir šiaip, karts nuo karto duodu po savaitę - profilaktiškai (ypač vasaros metu).
O sunkiai - tai kas daros? Sutinę labai ar irzlus daugiau? Dar jeigu sutinę iki mėlynumo, gal Mercurius solubilis padėtų (būna ekstremalūs atvejai, kai net supūliuoja, tokiu atveju šitas tiktų)...
Chamomilla vienas išskirtinių požymių yra vienas raudonas žandas, sutrikę viduriai.

Čia pakankamai aiškiai surašyta:
http://www.truestarh...es/2260005.html

30 potencijas duodu ūminiu atveju kas valandą (jeigu veikia, stengiuosi ne maksimalią dozę, t.y. truputį mažiau žirniukų nei metų). Jeigu lengvėja - rečiau. Nors homeopatinėje sakė porą kartų per dieną, bet kažkaip dažniausiai man toks ritmas - kas valandą - geriausiai suveikia.
Atsakyti