QUOTE(Taigi @ 2009 03 04, 15:54)
Kai ieškojau vaistukų kosuliui, užkliuvo akis už Euphrasia - akių ligoms gydyti, net ir lietuviškas pavadinimas su tuo susijęs - akišveitė
:
http://homeoint.org/...cmm/e/euphr.htm
Ačiū .
N a,aš ir buvau nupirkus Oculoheel ,bet visa bėda ,kad vaikutis neleidžia lašinti ,tai aš užlašinu tų vaistukų ant vatos ir braukiu per blakstienas ,gal sakau ir taip suveiks ?
Daugiau pripūliuoja miegant ,dieną tik akyčių apačia paraudus,ir viena kitą traiškanytę teišvaliau per šią dieną ,žiūrėsiu po nakties kas bus
Buvom pas akių gydytoją ,tai sako palašinkit antibiotikų
gal sako koks uždegimas ,gal daržely ką įsitrynė ,aišku ,dar nelašinu ,pradėjau duot Influcid ,nes pas mus tai tikrai nerasiu Pulsatilla.Be to ,jam nėra slogos ,nebent atsiras ,nes truputi išbėga skaidraus vandenuko iš nosytės ,tiksliau išpučia po pabuvimo lauke ,po verkimo ,vaikų gydytoja apžiūrėjo ,tai nieko nerado .
Papildyta:
ka esant baltoms/permatomoms išskyroms iš akių (dažniausiai ašaros). Taip pat skaidri sloga, kai daug čiaudima ir ašaroja bei paraudę akys.
Šiaip, visi vaistai, kurie yra nuo uždegimų/peršalimo, tinka ir akims. Žinant jų pagrindinius požymius, galima atskirti. Pvz. Pulsatilla (geltonos išskyros, verksmingumas, jautrumas) ir Hepar sulfuris (geltonos išskyros, įsisenėjęs procesas, šalčmiriavimas).
[/quote]
pagal požymius ,tai mums Oculoheel nelabai tiktų,nes išskyros iš akytės ne skaidrios ,nečiaudėja ir akytės neašaroja ,bet yra šiek tiek paraudusios ir blizga