Mes gerem kelis kursus Lymphomiosoto, gal ilgai, efekto jokio is vis nebuvo. Tuo tarpu lasinant pvz. tujos alieju, is vakaro sulasinus, ryte visad randam ka ispust, ir issipucia laisvai, nosyte nebuna uzburkus. Kai tik patingim ar pamirstam susilasint, ryte nieko neispuciam, taciau viskas uzsikise buna.
Manau, kad ir ta Lymphomiosota geriant kazkoks efektas turetusi matytis . Mes kai gerem, tai as isivaizdavau, kad ten jau atseit viskas viduj valosi, dabar kai pagalvoju, tai keistuole buvau, gi kazkur visas tas turinys, nuo kurio "apsivaloma" turetu detis, paprastai gleiviu pavidalu ir pozymiai to turetu matytis.
Pesimistiskai cia as, bet aisku kiekvienam savas vaistas, nenoriu nieko atkalbeti nuo to Lymphomiosoto, tik noriu pasakyt, kad stebeti reiktu, ar tikrai "kazkas vyksta".
Labas rytas,
Kaip pastebėjau Kali bich nuo tirštos žalios slogos nepadeda, tad šiandien Cinabarį pradėjau duoti...Ryte vaikui tokia užgulta nosis būna pats neišpučia, tik įpurškus jūros vandens pati su siurbekliu ištraukiu gausingus, tirštus, žalius...Gal išsikapstysim...Kolkas ir Thujos aliejus ir Kenio aliejai nepadeda...
Kaip pastebėjau Kali bich nuo tirštos žalios slogos nepadeda, tad šiandien Cinabarį pradėjau duoti...Ryte vaikui tokia užgulta nosis būna pats neišpučia, tik įpurškus jūros vandens pati su siurbekliu ištraukiu gausingus, tirštus, žalius...Gal išsikapstysim...Kolkas ir Thujos aliejus ir Kenio aliejai nepadeda...
sveikos gyvos
na man šiandien ne kas.visą naktį nemiegojau iš vakaro 2 kartus išgėriau Ignatia 6.tai kad prasidėjo pilvo sukimas,pūtimas ir užmigt niekaip neišėjo akys stačios,nors tu ką.nežinau,gal čia kokia mėnulio fazė,o gal tie vaistai taip suveikė?šiandien pilvo nebeskauda visai,tik galvą,dešinėj pusėj,siaubingai skauda
na man šiandien ne kas.visą naktį nemiegojau iš vakaro 2 kartus išgėriau Ignatia 6.tai kad prasidėjo pilvo sukimas,pūtimas ir užmigt niekaip neišėjo akys stačios,nors tu ką.nežinau,gal čia kokia mėnulio fazė,o gal tie vaistai taip suveikė?šiandien pilvo nebeskauda visai,tik galvą,dešinėj pusėj,siaubingai skauda
QUOTE(Olaiva @ 2009 02 26, 11:46)
sveikos gyvos
Visgi tonizuoja ta Ignatia, o kiek zirniuku vienu kartu buvo vartota? Gydytojas jos pavartojima vakare buvo palygines su stiprios kavos gerimu vakare; bet visada taip yra- kol pats neisbandai, tol nezinai tikslaus poveikio. Jei tokia stipri reakcija,ryte nebereiketu vartoti jos, jau Ignatia poveikis tai tikrai tesias .O del galvos skausmo gal kas parasys, gyvenime porakart yra skaudejusi, nezinociau, net ka is tradiciniu vaistu tokiu atveju pavartot.
Labas rytelis
Mums irgi tie vasaros menesiai buvo ramybe nors ir slogavo,bet i ausis neperejo.
As vakar neistverusi nebeturedama chem.vaistu ciupausi ka turejau-tai geriau pulsatilla6.Apmazino skausma,bet iki galo nepraejo.Galiausiai vyras parnese chemijos.
QUOTE(vysniuke1 @ 2009 02 25, 23:30)
mano pernai iki pat birzelio pabaigos sirgo.. paskui trys menesiai-nieko,,o dabar kas menesi jei sergam, tai puiku jau.
vaiksciojom pas misiu.. tik, pas mumi tie adenoidai nemazi.. ir daznos komlikacijos nuo ju..bandysim aliejuka ta
vaiksciojom pas misiu.. tik, pas mumi tie adenoidai nemazi.. ir daznos komlikacijos nuo ju..bandysim aliejuka ta
Mums irgi tie vasaros menesiai buvo ramybe nors ir slogavo,bet i ausis neperejo.
QUOTE(Olaiva @ 2009 02 26, 12:46)
šiandien pilvo nebeskauda visai,tik galvą,dešinėj pusėj,siaubingai skauda
As vakar neistverusi nebeturedama chem.vaistu ciupausi ka turejau-tai geriau pulsatilla6.Apmazino skausma,bet iki galo nepraejo.Galiausiai vyras parnese chemijos.
QUOTE(Crystalline @ 2009 02 26, 11:12)
Visgi tonizuoja ta Ignatia, o kiek zirniuku vienu kartu buvo vartota? Gydytojas jos pavartojima vakare buvo palygines su stiprios kavos gerimu vakare; bet visada taip yra- kol pats neisbandai, tol nezinai tikslaus poveikio. Jei tokia stipri reakcija,ryte nebereiketu vartoti jos, jau Ignatia poveikis tai tikrai tesias .O del galvos skausmo gal kas parasys, gyvenime porakart yra skaudejusi, nezinociau, net ka is tradiciniu vaistu tokiu atveju pavartot.
geriau 8 zirniukus apie 8 vakaro ir paskui 8 pries miega,apie 12
na reiskias išsiaiškinau,kad jinai tikrai nemigdo
o man galvos skausmas tai kaip koks giminaitis atsibodęs reikalas tom dienom,bet ką padarysi...
QUOTE(1-oji mama @ 2009 02 26, 11:20)
man irgi jau mintys apie chemija sukasi,bet kad nieko neturiu dabar,o i vaistine isvaziuoti neturiu galimybes,tai taip ir tupiu,zirniauju
Merginos, o nebandėt dėl visų mmm reikalų Gynacoheel. Pačiai sudėtinga, aišku, suprasti, dėl ko ir kaip viskas išsiderina viduje, tai kompleksinis gal padėtų sureguliuoti? Man po mažiaus buvo viskas išsiderinę, tai per kelis mėnesius susireguliavo pagėrus šiuos lašus.
Dėl Lymphomyosot - kiek suprantu, jis turėtų tikti daugiau limfatikų konstitucijai (toj rusiškoje nuorodoje turėtų būti surašyta - lyg ir mačiau). Nes mano vaikams neveikė. Kitas variantas yra Gallium heel. Apie juos esu rašius - jie yra sisteminiai vaistai, skirti viso organizmo valymui.
Lymphomyosot valo ir aktyvina limfinę sistemą. Gallium heel - valo ir aktyvina vidaus organų fermentų išsiskyrimą. Taip liaudiškai paaiškinant
Tokio tipo vaistų poveikis pasijaučia po 2 savaičių - mėnesio (gal net dviejų).
Pvz. nustojo prakaituoti galūnės (būdavo pastoviai drėgnos ir šaltos rankos).
Dėl Lymphomyosot - kiek suprantu, jis turėtų tikti daugiau limfatikų konstitucijai (toj rusiškoje nuorodoje turėtų būti surašyta - lyg ir mačiau). Nes mano vaikams neveikė. Kitas variantas yra Gallium heel. Apie juos esu rašius - jie yra sisteminiai vaistai, skirti viso organizmo valymui.
Lymphomyosot valo ir aktyvina limfinę sistemą. Gallium heel - valo ir aktyvina vidaus organų fermentų išsiskyrimą. Taip liaudiškai paaiškinant
Tokio tipo vaistų poveikis pasijaučia po 2 savaičių - mėnesio (gal net dviejų).
Pvz. nustojo prakaituoti galūnės (būdavo pastoviai drėgnos ir šaltos rankos).
QUOTE(Silvux @ 2009 02 26, 01:08)
vysniuke, ar daug puslyčių burnoj? Jei kokia 1, 2, gali būti kad jos atsirado dėl nusilpimo ilgai karščiuojant..aš irgi vieną syk galvojau stomatitas, o paskui su gyd kalbejomės, tai sako gali būti kaip pasekmė ilgai karščiuojant. Tai aš Kamistad forte patepdavau kad neskaudetų, greitai praėjo atrodo..
Sveikit sėkmės
Aš kurį laiką į darželį nevedu, tai kol kas nesergam, tfu tfu
Senokai čia užsukus buvau, žiūriu, merginos naujienų jau pridėjo:)) Super Pasiilgstu šios temos Reikės skaityt Obuoliausios saitus:)
Tiesa susikėliau (tiksliau nusikopijavau ) iš Vithoulkas Materia Medica ir dar kai kurių saitų apie vaistus - aprašymus tai 300psl failas gavosi, dabar vis paskaitinėju, kai laiko turiu..Dar skambinaus į Popovo kliniką, gal sakau, kokius kursus ar paskaitas ne gyd organizuojat, tai pasiėmė mano kontaktus ir atseit, jei ką paskambins..Tai tiek..Tik ten įdomiai taip - praktiškai retai kada ragelį pakelia kai skambinies...
Papildyta:
dar dėl limfinio audinio išvešėjimo ir adenoidų, tai heel kataloge Lymphomyosot rekomenduojamas.
Sveikit sėkmės
Aš kurį laiką į darželį nevedu, tai kol kas nesergam, tfu tfu
Senokai čia užsukus buvau, žiūriu, merginos naujienų jau pridėjo:)) Super Pasiilgstu šios temos Reikės skaityt Obuoliausios saitus:)
Tiesa susikėliau (tiksliau nusikopijavau ) iš Vithoulkas Materia Medica ir dar kai kurių saitų apie vaistus - aprašymus tai 300psl failas gavosi, dabar vis paskaitinėju, kai laiko turiu..Dar skambinaus į Popovo kliniką, gal sakau, kokius kursus ar paskaitas ne gyd organizuojat, tai pasiėmė mano kontaktus ir atseit, jei ką paskambins..Tai tiek..Tik ten įdomiai taip - praktiškai retai kada ragelį pakelia kai skambinies...
Papildyta:
dar dėl limfinio audinio išvešėjimo ir adenoidų, tai heel kataloge Lymphomyosot rekomenduojamas.
ir as taip pagalvojau.. kad kelios tos pusleles tebuvo..
vakar pradejau duot antibus.. tai vakare jau kaip nukrito temp.taip ir nebesukyla tik nosyte kemsas dar ir pakosti.. tai geriam stodal ir valom nosyte tik piktas vaikiukas..
QUOTE(vysniuke1 @ 2009 02 26, 14:01)
ir as taip pagalvojau.. kad kelios tos pusleles tebuvo..
vakar pradejau duot antibus.. tai vakare jau kaip nukrito temp.taip ir nebesukyla tik nosyte kemsas dar ir pakosti.. tai geriam stodal ir valom nosyte tik piktas vaikiukas..
Kuo valot nosytę ?
aūūū sveikos visos turbūt kaip ridikėliai,kad čia taip tylu
aš vakar kas 15 min žirniavau,tai nors jau trečia diena kaip galva neįsiskausta
aš vakar kas 15 min žirniavau,tai nors jau trečia diena kaip galva neįsiskausta