Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 02, 13:59)
as ruosiuos isbandyti ramuneles , tai papasakosiu ar nublunka spalva ar ne. mirksiukas.gif

esu radus kad medus gali spalva blukint,bet asmeniskai nieko nepastebejau.

Atsakyti
Aš dabar sėdžiu su įprastine svogūnas ,medus ,alyvuogių aliejus , kiaušinio trynys .ir dabar galvoju ,kad gal man labiau smirda po plovimo kiaušinis nei svogūnas? gal aš svogūno per mažai dedu? čia kažkuriam receptuky buvo parašyta ,kad net 40 ml svogūnų sulčių reikia blink.gif bet aš tai išspaudžiu tik iš nedidelės galvos ,tai man išeina gal 10-15 ml .O kiek jūs dedat tų sulčių?
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 02, 12:59)
as ruosiuos isbandyti ramuneles , tai papasakosiu ar nublunka spalva ar ne. mirksiukas.gif

Gerai,labai lauksim komentaru apie ramuneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 02, 12:41)
Aš dabar sėdžiu su įprastine svogūnas ,medus ,alyvuogių  aliejus , kiaušinio trynys .ir dabar galvoju ,kad gal man labiau smirda po plovimo kiaušinis nei svogūnas? gal aš svogūno per mažai dedu? čia kažkuriam receptuky buvo parašyta ,kad net 40 ml svogūnų sulčių reikia blink.gif bet aš tai išspaudžiu tik iš nedidelės galvos ,tai man išeina gal 10-15 ml .O kiek jūs dedat tų sulčių?

Aš irgi iš vienos vidutinio dydžio galvutės svogūno darau. Gaunasi pas mane apie valgomas šaukštas tų sulčių. Dar šaukštas medaus, šaukštas aliejaus ir gerai biggrin.gif Man tokio kiekio užtenka įtrinti, nes jeigu daugiau uždedu, tai po to bėga man ta kaukė ir nemalonu.
O kas liečia kiaušinį, tai aš vieną kartą dėjau kiaušinio trynį į svogūno kaukę, bet nepatiko man po to plaukai. Tai daugiau išvis nedarau kaukių su kiaušinio tryniu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenaa: 02 kovo 2009 - 13:46
smile.gif+2009 02 28, 19:08-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 28, 19:08)
as visas meduotas kaukes tepu ant gerokai dregnu plauku smile.gif

as taip pat mirksiukas.gif ; galiu papildyti,kad tepu jas panasiai kaip plauku dazus, t.y. skirdama ir atmesdama po sruoga. nes meduotu pirstu neimanoma iprastai perbraukti per plaukus schmoll.gif

Papildyta:
smile.gif+2009 02 28, 18:00-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 28, 18:00)
as skaiciau anglskus forumus dabar..tai ten jos visos namines kaukes aliejus tepa ant svariu jau su sampunu isplautu bet dar dregnu plauku,nes svari galvos oda,dregni plaukai su atsidariusiais zvyneliais geriausiai isisavina visa geri is kaukiu unsure.gif ka manot g.gif

taip darau ne pirmi metai mirksiukas.gif
nebent kaukes instrukcija aiskiai sako,kad tepti reikia ant sausu dar neplautu.
arba nebent buna tikrai svarus neseniai plauti ir kazkaip tuo momentu nuojauta kokia neliepia ju isplauti ir "atverti" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 02 kovo 2009 - 13:50
QUOTE(Renatina @ 2009 03 02, 15:50)
as taip pat mirksiukas.gif ; galiu papildyti,kad tepu jas panasiai kaip plauku dazus, t.y. skirdama ir atmesdama po sruoga. nes meduotu pirstu neimanoma iprastai perbraukti per plaukus schmoll.gif
Papildyta:
taip darau ne pirmi metai mirksiukas.gif
nebent kaukes instrukcija aiskiai sako,kad tepti reikia ant sausu dar neplautu.
arba nebent buna tikrai svarus neseniai plauti ir kazkaip tuo momentu nuojauta kokia neliepia ju isplauti ir "atverti" lotuliukas.gif

ai ar radau,tepant kaukes ant sausu plauku jie turi buti plauti bent pries 24 valandas,isplovus netepti jokiu cheminiu formavimo ar prieziuros priemoniu.

gal kurios naudojat alu skalauti ar pan,koks alus tinkamiausias,ar reikia pasildyti ar kokiu kitokiu budu nugazuoti,ar tinka su visu gazu biggrin.gif koks geriausias sviesus,tamsus,o gal tiktu gineso?
Atsakyti
smile.gif+2009 03 02, 15:00-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 02, 15:00)
ai ar radau,tepant kaukes ant sausu plauku jie turi buti plauti bent pries 24 valandas,isplovus netepti jokiu cheminiu formavimo ar prieziuros priemoniu.

gal kurios naudojat alu skalauti ar pan,koks alus tinkamiausias,ar reikia pasildyti ar kokiu kitokiu budu nugazuoti,ar tinka su visu gazu biggrin.gif koks geriausias sviesus,tamsus,o gal tiktu gineso?

nebandziau alaus g.gif
o tu juo nori praskalauti? ar manai,kad maitins kaip nors?

Atsakyti
smile.gif+2009 03 02, 13:37-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 02, 13:37)
esu radus kad medus gali spalva blukint,bet asmeniskai nieko nepastebejau.

Mano plaukų spalva šokoladinė ir kaskart dedu medų, tikrai neblukina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2009 03 02, 13:44)
Aš irgi iš vienos vidutinio dydžio galvutės svogūno darau. Gaunasi pas mane apie valgomas šaukštas tų sulčių. Dar šaukštas medaus, šaukštas aliejaus ir gerai  biggrin.gif  Man tokio kiekio užtenka įtrinti, nes jeigu daugiau uždedu, tai po to bėga man ta kaukė ir nemalonu.

o tu tik trini i saknis ar per visus plaukus.?
Atsakyti
smile.gif+2009 03 02, 15:00-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 02, 15:00)

pakvieciau Chanel cia - pasipasakoti apie alu.... nes ir as apie ji nezinau. uzskaiciau slenkanciu plauku temukele,kad ji prasinese einanti skalauti alu biggrin.gif

Atsakyti
taij iseijna kad reijkia tepti ant isplautu plauku .? g.gif niu reijks rytoij isbanyti, ant isplautu tepti, gal tikrai geriau bus.

o seip 3 men eijs dbr 4 men , kai tepu tas kaukes pries kiekviena plovima , ir nzn , man atrodo tokie pat plaukai., kaip ir buvo pries . g.gif tik du sykius po svoguno kaukes nerealus buvo. daujg kas sake kad grazesni, niu bet toliau ta paciau kauke dejau, ir plaukai tokie nuostabus nebebuvo, verysad.gif

atrodo kad bereijkalo dedu as jas , pradedu galvoti, niu dbr tepsiu ant plautu jei niekas nesikeis , reijskias nzn , gal neverta ju deti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 02, 15:09)
o tu tik trini i saknis ar per visus plaukus.?

Aš į šaknis įtrinu ir dar likučius ant plaukų galiukų sutepu. O visiems plaukams ir šaknims aš darau medaus ir ricinos (ar alyvuogių aliejaus) kaukę arba tiesiog aliejum ištepu ir palaikau šiltai.
Šiaip pastebėjau, kad kai pradėjau naudoti visokias namines kaukes, tai plaukai tapo minkštesni, švelnesni, labiau blizga. Na ir slenka mažiau, bet čia gal labiau įtakojo, kad mažiau stresų dabar smile.gif
Atsakyti