Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

QUOTE(Chanell @ 2009 02 28, 19:27)
Et.. man irgi reiks sia vasara prisirinkt,o dabar gal nusipirkt galima? yra gal kokia parduotuvyte zoliu? blush2.gif

na, asiukliu galiu su Vilnietem pasidalinti, o kitu zoliu perku vaistineje, varnalesu sakni taip pat. bet biski smirda jis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zalioji@ @ 2009 02 28, 21:36)
Kas buvo?  biggrin.gif

plaukai visiskai nesugere kaukes, kokie buvo pries kauke dar baisesni patapo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 02 28, 21:04)
Noriu paklausti,kai perskalaujat actu plaukucius,tai paskui perplaunat vandeniu dar ar ne? blush2.gif

as neperskalauju po to . ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2007 11 17, 20:37)
Majonezo pagal plaukų ilgį, pas mane netrumpi plaukai tai kokius 4 gerus šaukštus dedu, bet majonezas turėtų būti kuo riebesnis o ricinos aliejaus porą šaukštų įpilu, nes sausi mano plaukai. Beja galima naudoti Linų sėmenų aliejų arba alyvuogių aliejų  smile.gif
Ricinos aliejų perku vaistinėse buteliukas apie 5 lt kainuoja.

o sakykit paneles kiek kartu per savvaiite jus dedates tas kaukytes? nekenkia plaukiukam>? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte66 @ 2009 03 01, 11:57)
o sakykit paneles kiek kartu per savvaiite jus dedates tas kaukytes? nekenkia plaukiukam>? doh.gif

aisku kad nekenkia...jei tose kaukese naturalus aliejai, kiausiniai, medus...o jei+ citrina ar kita kokia rugstis, tai gal ja nereiktu piktnaudziaut 4u.gif as stengiuosi kuo dazniau- na pries kiekviena plovima nevisada iseina, bet i sav kokius 2-4 kartus pasidarau... 4u.gif siekiu to, kad galeciau pries kiekviena plovima, bet tai laiko truksta, tai dar kas sumaiso... doh.gif
Atsakyti
Aš dabar su Babuškos aliejuku, laikysiu valandą kažkur(galima 30-60min), privalumas jo tas, manau, kad galima įtrinti į galvos odą smile.gif Paskui parašysiu, ar davė naudos smile.gif
Atsakyti
Dariau aš tą kaukytę su svogūno sultimis, tai plaukučiams labai gerai, bet dėl kvapo... schmoll.gif niekada turbūt nebedarysiu, nes kvapo nebėra tik tada kai plaukučiai išdžiūna, o aš kai einu į sporto klubą, vistiek sušylu tai tas kvapas atsiranda lotuliukas.gif žodžiu jei nieko sportiškai neveikiate darykitės šią kaukę savo plaukams ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
labai gera kauke yra is majonezo. nusiperki maza pakeli majonezo ir laikai apie pusvalandi..isplauni..atgaivina tikrai plaukus.o del ramuneliu tai pasvieses kazkiek plaukai..bet jei dazyti plaukai nepatarciau nes nuims soalva ir liksi kaip isblukus.
Atsakyti
as tai jei dedu kauke ant plauku tai tik medaus sumaisytu su kiausiniu, po to plaukai labai blizga
Atsakyti
QUOTE(zandukai7 @ 2009 03 01, 15:28)
labai gera kauke yra is majonezo. nusiperki maza pakeli majonezo ir laikai apie pusvalandi..isplauni..atgaivina tikrai plaukus.o del ramuneliu tai pasvieses kazkiek plaukai..bet jei dazyti plaukai nepatarciau nes nuims soalva ir liksi kaip isblukus.

ar tikrai nubluks ..? spalva .?
maniau kad turiu ramuneliu norejau pasiaryti, bet paziurejau kad neturiu,reijk pirktis. bet kazkaip manau gal dazytu nenublukins.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zandukai7 @ 2009 03 01, 16:28)

Nemanau kad nuimtu spalva,pas mane sviesiai dazyta sruogelem,dar kaip tik norejau skalaut ramunelem,prigazdinot dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 02, 11:28)
Nemanau kad nuimtu spalva,pas mane sviesiai dazyta sruogelem,dar kaip tik norejau skalaut ramunelem,prigazdinot dabar biggrin.gif

as ruosiuos isbandyti ramuneles , tai papasakosiu ar nublunka spalva ar ne. mirksiukas.gif
Atsakyti