Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

QUOTE(Chanell @ 2009 02 28, 19:58)
jau valanda laikau,siuabas kaip noriu nuplaut,kaip lipnu. doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif
O pavirstiniskai,tai pisrstai meduoti sunkiai i saknis lindo - skaudejo. doh.gif  tai siaip taip lotuliukas.gif

as visas meduotas kaukes tepu ant gerokai dregnu plauku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOMBONKE :): 28 vasario 2009 - 18:09
QUOTE(Chanell @ 2009 02 28, 19:28)
jau valanda laikau,siuabas kaip noriu nuplaut,kaip lipnu. doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif
O pavirstiniskai,tai pisrstai meduoti sunkiai i saknis lindo - skaudejo. doh.gif  tai siaip taip lotuliukas.gif

O tu jį pašildei? Jis ištirpsta ir tada lengvai užsitepa 4u.gif
Atsakyti
Istirpinau, bet jo.. ant sausu plauku dejau, g.gif blush2.gif
eisiu dabar nuplaut,nes varva man cia per kakla sis saldumelis. doh.gif cool.gif

et unsure.gif tikiuos,kai nuplausiu,jau bus idealus plaukuciai ;D
Atsakyti
o as sian skalausiu plaukus su asiuklio nuoviru. Dabar gaminu.. Bandysiu kuo dazniau visokius nuovirus daryti - dilgeliu, asiuklio, varnalesu... nes daznai neturiu laiko kauke laikyti keleta valandu. Nors siand 6 val laikiau linu semanu alieju
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 28, 20:03)
o as sian skalausiu plaukus su asiuklio nuoviru. Dabar gaminu.. Bandysiu kuo dazniau visokius nuovirus daryti - dilgeliu, asiuklio, varnalesu... nes daznai neturiu laiko kauke laikyti keleta valandu. Nors siand 6 val laikiau linu semanu alieju

Oho kiek ilgai blink.gif
Gal ir man reikia nuovirų dadėt g.gif
Atsakyti
Nusiploviau,jau geeera ;D blush2.gif

O del nuoviru, man sunku prisovertsi nueiti nusipirkti ingredientu jam, bet reikia. g.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 02 28, 18:38)
Nusiploviau,jau geeera ;D blush2.gif

O del nuoviru, man sunku prisovertsi nueiti nusipirkti ingredientu jam, bet reikia. g.gif  drinks_cheers.gif

as tai pernai pas tevus pririnkau asiuklio ir dilgeliu. tai radau, esu labai patenkinta biggrin.gif reikes i Vln paimti maisiuka. o sia vasara varnalesu saknis rinksiu.
Atsakyti
Et.. man irgi reiks sia vasara prisirinkt,o dabar gal nusipirkt galima? yra gal kokia parduotuvyte zoliu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 02 28, 20:57)
Et.. man irgi reiks sia vasara prisirinkt,o dabar gal nusipirkt galima? yra gal kokia parduotuvyte zoliu? blush2.gif

Vaistinėse visokių žolelių yra mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 02 28, 18:00-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 28, 18:00)
as skaiciau anglskus forumus dabar..tai ten jos visos namines kaukes aliejus tepa ant svariu jau su sampunu isplautu bet dar dregnu plauku,nes svari galvos oda,dregni plaukai su atsidariusiais zvyneliais geriausiai isisavina visa geri is kaukiu unsure.gif ka manot g.gif

visalaik dedu kaukes ant sausu neplautu plauku, nes tik tada matosi efektas. Esu tepus ant slapiu isplautu - total kosmar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 28, 20:20)
visalaik dedu kaukes ant sausu neplautu plauku, nes tik tada matosi efektas. Esu tepus ant slapiu isplautu - total kosmar  doh.gif

Kas buvo? biggrin.gif
Atsakyti
Noriu paklausti,kai perskalaujat actu plaukucius,tai paskui perplaunat vandeniu dar ar ne? blush2.gif
Atsakyti