as skaiciau anglskus forumus dabar..tai ten jos visos namines kaukes aliejus tepa ant svariu jau su sampunu isplautu bet dar dregnu plauku,nes svari galvos oda,dregni plaukai su atsidariusiais zvyneliais geriausiai isisavina visa geri is kaukiu ka manot
+2009 02 28, 17:00-->
Manau, kad taip geriau
QUOTE(BOMBONKE @ 2009 02 28, 17:00)
as skaiciau anglskus forumus dabar..tai ten jos visos namines kaukes aliejus tepa ant svariu jau su sampunu isplautu bet dar dregnu plauku,nes svari galvos oda,dregni plaukai su atsidariusiais zvyneliais geriausiai isisavina visa geri is kaukiu ka manot
Manau, kad taip geriau
+2009 02 28, 19:00-->
Bet tai vel plaut poto plaukus sampunu, tai nezinau nezinau
QUOTE(BOMBONKE @ 2009 02 28, 19:00)
QUOTE(Girmantee @ 2009 02 28, 19:05)
nu kad nieko nuo to nenutinka,nes nuskalavus plaukus ant ju dar lieka kaukeje buve aliejai,nemanau kad nusausins labiau nei iprastai
Uzstaciau skalbt visus ranksluoscius,tai tik su maiseliu vaikstau,nieko? medu vos itryniau,ir tai tik pavirsiskai atrodo
QUOTE(Chanell @ 2009 02 28, 17:13)
Uzstaciau skalbt visus ranksluoscius,tai tik su maiseliu vaikstau,nieko? medu vos itryniau,ir tai tik pavirsiskai atrodo
Aš niekada nededu ranksluosčio, visada tik su maišeliu ir viskas ok
+2009 02 28, 18:30-->
Aš visada taip darau, kažkaip man atrodo efektyviau kai plaukučiai švarūs
QUOTE(BOMBONKE @ 2009 02 28, 18:30)
Aš visada taip darau, kažkaip man atrodo efektyviau kai plaukučiai švarūs
QUOTE(Chanell @ 2009 02 28, 16:09)
Piretele bus irengta po menesiuko,tad tada ir kaitinsiuos.
o db einu aliejus sildyt statut, bet man nuvarva,gal per daug dedu?
o db einu aliejus sildyt statut, bet man nuvarva,gal per daug dedu?
man irgi buna varva kartais , sedziu, o pro kepurele /ranksluosti pro ausis varva trbut per daujg uztepu kartais.
QUOTE(Chanell @ 2009 02 28, 18:43)
Rankšluostį užsidedam tam, kad duotų šiltumo pojūtį, kurio metu geriau įsisavinama kaukė
Ka pas tave reiškia paviršutiniškai
+2009 02 28, 17:00-->
vienos taip daro kitos kitaip, hmm.bet jei sampunas su silikonais , tai plevele apgaubia plauka ir nlb kas ieijs, bet jei tarkim sampunas , be silikonu naturalus, tai tada gal ir gerai.
QUOTE(BOMBONKE @ 2009 02 28, 17:00)
vienos taip daro kitos kitaip, hmm.bet jei sampunas su silikonais , tai plevele apgaubia plauka ir nlb kas ieijs, bet jei tarkim sampunas , be silikonu naturalus, tai tada gal ir gerai.
dar is tolimu saitu jei tingit ilgai sedet su ranksluosciu uztenka uzsidet maiseli ir papust karsta dziovintuvo srove.
Papildyta:
na bet tada reik isvis nenaudot sampuno su silikonu nes koks skirtumas ar tepsi ant sausu,bet seniau su tuo silikoniniu sampunu isplautu plauku ar ant dregnu tuo paciu silikoniniu sampunu isplautu dregnu bent jau plauko zvyneliai buna atsidare kad ir su tuo silikonu
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 28, 19:43)
na bet tada reik isvis nenaudot sampuno su silikonu nes koks skirtumas ar tepsi ant sausu,bet seniau su tuo silikoniniu sampunu isplautu plauku ar ant dregnu tuo paciu silikoniniu sampunu isplautu dregnu bent jau plauko zvyneliai buna atsidare kad ir su tuo silikonu
jau valanda laikau,siuabas kaip noriu nuplaut,kaip lipnu.
O pavirstiniskai,tai pisrstai meduoti sunkiai i saknis lindo - skaudejo. tai siaip taip
O pavirstiniskai,tai pisrstai meduoti sunkiai i saknis lindo - skaudejo. tai siaip taip