Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

QUOTE(As_nematoma @ 2009 04 16, 09:28)
O kiek ilgai trunka tas efektas, kad sudrėkę plaukai smirda? Jeigu kokią dieną, dar galima bandyt išvengti drėgmės, bet jeigu savaitę, tai praktiškai be šansų...  doh.gif

Mano plaukai dar ir geru 3 savaiciu sudreke smirdejo..as kadangi jautri kvapams tai gyvenime nebedarysiu:)
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 16, 10:48)
Mano plaukai dar ir geru 3 savaiciu sudreke smirdejo..as kadangi jautri kvapams tai gyvenime nebedarysiu:)

O siaube!!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 16, 10:48)

mano tai tikrai ne schmoll.gif tiek laiko tikrai nesmirdejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 04 14, 13:27)
kai pas mane riebus plaukai as brendzio  pilu truputi ,bet daznai tokios kaukes nedarau  schmoll.gif 

o cemeryciu vanduo tai jau kas kita ,as jo isvis nepilu i kaukes . kartais naudoju bet tik atskirai  bigsmile.gif

Vienu tepi ir laikai siltai ar kaip darai?
Atsakyti
nauja tema thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(pupyte666 @ 2009 04 16, 15:16)
Vienu tepi ir laikai siltai ar kaip darai?

apie cemeryciu klausi ? jei taip tai isitrinu galva ir tiek niekuom nelaikau uzsidejus ,o jei apie kauke tai jau taip laikau maziausiai apie pora valandu biggrin.gif
Papildyta:
sendiena dariausi tai kiausinio trinys ,medus ,tr citrinos lasiuku ,ir zuvu tauku dejau(brendzio nedejau ) ,palaikiau 2 val mazdaug .nu nieko tokie plaukai tik man kai issiplaunu galva labai susivele jie buna mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Afroditte @ 2009 04 15, 15:05)
o su mielem nesu bandzius  bigsmile.gif reiks isbandyti...kazin sausos mieles tinka??  g.gif ar reik tu pakeliniu  rolleyes.gif ...

bandziau su grietinele  ax.gif  patiko plaukams...nieko ispudingo labai,bet pamaitino gerai  4u.gif
uztai visa diena plaukai capucinu kvepejo  biggrin.gif

mane mieles ir domina bigsmile.gif (jos skatina augima ) tik nezinau kaip man su jom elgtis g.gif

gal BOMBONKE smile.gif gali kanors patarti biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armani: 16 balandžio 2009 - 14:30
QUOTE(Armani @ 2009 04 16, 15:05)
mano tai tikrai ne  schmoll.gif  tiek laiko tikrai nesmirdejo  lotuliukas.gif

tai va, as ir rasiau kad mano plaukas labai kvapelius visus sugeria greitai, tai ilgai persekiojo mane svoguninis shleifas biggrin.gif doh.gif biggrin.gif nors gal paskui jau tas kvapas labiau man i smegenis buvo isiskirtes, nei i plaukus biggrin.gif zinokit sypsena kyla prisiminus
Atsakyti
Isbandziau siandien kepyro ir mieliu kauke. Taciau man mieles kazkodel nesuputojo kefyre (gal kad namie salta, kefyras buvo is saldytuvo, o as laiko laukti neturejau...). Po vieno karto jokio ypatingo efekto nepastebejau (o jo ir nesitikejau), reiks pakartoti dar keliskart. Kauke greitai paruosiama, nereikia ilgai laikyti. Tik kitakart reiks kefyja siltai palaikyti pries dedant kauke.
Jokio blogo kefyro kvapo nejauciu ax.gif
Plaukus po visko isskalavau ramuneliu nuoviru.
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 04 16, 16:26)
gal BOMBONKE smile.gif gali kanors patarti  biggrin.gif  ?

apie ka?apie grietinele ar apie mieles?apie grietinele yra mano bloge receptu,o mieliu nezinau nebandziau..speju kad poveikis turetu but panasus i priemones su alum biggrin.gif as naudociau nesausas mieles,sako anos buna labiau gyvos biggrin.gif
o norint kad suputotu reik kefyra vos vos sildyt sumaisyt su mielem ir idet i silta orkaite smile.gif dar manau tiktu pries dedant mieles i kefyra jas istrinti su trupuciu medaus,tada jos suskystes ir geriau isimaisys i kefyra,o ir seip medus plaukam gerai.dar nenusibodau? doh.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 04 16, 17:38-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 04 16, 17:38)
apie ka?apie grietinele ar apie mieles?apie grietinele yra mano bloge receptu,o mieliu nezinau nebandziau..speju kad poveikis turetu but panasus i priemones su alum biggrin.gif as naudociau nesausas mieles,sako anos buna labiau gyvos biggrin.gif
o norint kad suputotu reik kefyra vos vos sildyt sumaisyt su mielem ir idet i silta orkaite smile.gif dar manau tiktu pries dedant mieles i kefyra jas istrinti su trupuciu medaus,tada jos suskystes ir geriau isimaisys i kefyra,o ir seip medus plaukam gerai.dar nenusibodau? doh.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

BOMBONKE wub.gif as tavo vietoje pamastyciau apie kokios knygeles isleidima, pvz "laimingu plauku konspektai" smile.gif smile.gif su receptukais kuriuos zinai:0 manau SM forume taptum populiaresne net uz James`a Oliveri smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 16, 18:52)
BOMBONKE wub.gif as tavo vietoje pamastyciau apie kokios knygeles isleidima, pvz "laimingu plauku konspektai" smile.gif  smile.gif  su receptukais kuriuos zinai:0 manau SM forume taptum populiaresne net uz James`a Oliveri smile.gif  4u.gif

eik jau biggrin.gif blush2.gif uztenka man jusu ir nuosavo blogo biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti