Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

QUOTE(Armani @ 2009 04 14, 13:07)

ir dar noriu paklausti gal zinot koki poveiki daro plaukams greifurtas ??
mastau kad reiktu kauke pasidaryti su greifurtu  lotuliukas.gif

Kaip ir citrina,mazina riebalavimasi,bet gali po ilgesnio naudojimo spalva" nuimti",skaiciau cia taip kazkur mirksiukas.gif
Atsakyti
man atrodo, kad citrusiniai vaisiai sausina plauka g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 04 14, 17:55)
man atrodo, kad citrusiniai vaisiai sausina plauka g.gif

citrina daugiau riebiems plaukams arba vienkartiniam naudojimui kai reikia tiesiog isvalyt plauka,o apelsinas sausiem plaukam smile.gif apelsino tinka ir sultys ivairioms kaukem ir skalavimo skysciui o taip pat ir visas apelsinas su zievele,sublenderiuotas su kitais produktais smile.gif p apie greifrutus nieko nesu radus schmoll.gif
Atsakyti
delfi.lt radau tokia kauke plaukams, reiks isbandyti smile.gif

Gabalėlį mielių užpilkite ¼ stiklinės kefyro (riebiems plaukams – lieso kefyro, sausiems - riebaus). Išmaišykite, palikti šiltoje vietoje, leiskite suputoti. Laikykite ant plaukų 30 minučių, nuplaukite šampūnu.

Patarimas: kad plaukuose neliktų specifinio rūgpienio kvapo, į truputėlį pašildytą kefyrą įliekite kelis lašus (5-10) mėgstamo eterinio aliejaus.
Atsakyti
QUOTE(lauraa @ 2009 04 15, 11:53)
delfi.lt radau tokia kauke plaukams, reiks isbandyti smile.gif

Gabalėlį mielių užpilkite ¼ stiklinės kefyro (riebiems plaukams – lieso kefyro, sausiems - riebaus). Išmaišykite, palikti šiltoje vietoje, leiskite suputoti. Laikykite ant plaukų 30 minučių, nuplaukite šampūnu.

Patarimas: kad plaukuose neliktų specifinio rūgpienio kvapo, į truputėlį pašildytą kefyrą įliekite kelis lašus (5-10) mėgstamo eterinio aliejaus.

mmh...visai faina kaukyte 4u.gif vilioja isbandyt biggrin.gif o tu bandysi? parasyk atsliepimus jei ka 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 04 14, 17:06-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 04 14, 17:06)
citrina daugiau riebiems plaukams arba vienkartiniam naudojimui kai reikia tiesiog isvalyt plauka,o apelsinas sausiem plaukam smile.gif apelsino tinka ir sultys ivairioms kaukem ir skalavimo skysciui o taip pat ir visas apelsinas su zievele,sublenderiuotas su kitais produktais smile.gif p apie greifrutus nieko nesu radus schmoll.gif

O ką apelsinas plaukam suteikia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraa @ 2009 04 15, 10:53)

o su mielem nesu bandzius bigsmile.gif reiks isbandyti...kazin sausos mieles tinka?? g.gif ar reik tu pakeliniu rolleyes.gif ...

bandziau su grietinele ax.gif patiko plaukams...nieko ispudingo labai,bet pamaitino gerai 4u.gif
uztai visa diena plaukai capucinu kvepejo biggrin.gif
Atsakyti
as esu bandzius kazkada su kefyru,tai vien del kvapo nebedariau,nes poto kad ir isisplauni galva isrugom smyrdi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarazka @ 2009 04 15, 14:12)
O ką apelsinas plaukam suteikia?  smile.gif

daugumoj raso kad suteikia blizgesio,apvalo plauka,pati esu bandzius tik kauke kur kartu su kt reikaliukais sublenderevau puse apelsino su zievele,tikrai plaukai labai blizgejo,tiesa zevele naudinga nes joje yra naturalus vaisiaus aliejai ir pan.bet praskalaut reikejo nemazai.
Atsakyti
Aš norėčiau pasidaryti svogūnų kaukę, bet paskaičiau čia atsiliepimus kad smirda... O kai išiplauni galvą, lieka blogas kvapas ar smirda tik kol užtepta ant galvos? nes jeigu lieka kvapas plaukuose tai kažkaip nesinori... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 04 16, 08:49)
Aš norėčiau pasidaryti svogūnų kaukę, bet paskaičiau čia atsiliepimus kad smirda... O kai išiplauni galvą, lieka blogas kvapas ar smirda tik kol užtepta ant galvos? nes jeigu lieka kvapas plaukuose tai kažkaip nesinori...  ax.gif

kai isdziuna plaukai,to kvapo nelieka,bet jei nos siek tiek jie sudreksta(sportuojant ar siaip nuo vandens)iskart vaikstai kaip cipolinas biggrin.gif labai smirda tada.bent jau man taip buvo.daugaiu nedristu daryt tokiu kaukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2009 04 16, 09:19)
kai isdziuna plaukai,to kvapo nelieka,bet jei nos siek tiek jie sudreksta(sportuojant ar siaip nuo vandens)iskart vaikstai kaip cipolinas biggrin.gif labai smirda tada.bent jau man taip buvo.daugaiu nedristu daryt tokiu kaukiu biggrin.gif

O kiek ilgai trunka tas efektas, kad sudrėkę plaukai smirda? Jeigu kokią dieną, dar galima bandyt išvengti drėgmės, bet jeigu savaitę, tai praktiškai be šansų... doh.gif
Atsakyti