QUOTE(pupyte666 @ 2009 04 10, 18:59)
O kas tas čemeryčių vanduo???? Gal as tundra, bet neisivaizduoju,kas cia per daiktas... Ir kur jo galima gauti?
vaistineje turi buti. nuo uteliu lyg jis .
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 10, 20:23)
vaistineje turi buti. nuo uteliu lyg jis .
Ai, tai uteles isnaikina ir dar plaukus gelbeja? Man atrodo, kaip tik tokie daiktai turetu nieko gero neduoti groziui
QUOTE(pupyte666 @ 2009 04 10, 20:26)
Ai, tai uteles isnaikina ir dar plaukus gelbeja? Man atrodo, kaip tik tokie daiktai turetu nieko gero neduoti groziui
aha jos nuo uteliu jis geras dalykas as nusipirkau tai man nuo jo sumazejo pleiskanu ,ir zinau kad jis skatina dar plauku auginima
Papildyta:
QUOTE(mimoza:) @ 2009 04 01, 14:03)
kreipiuos i mergaites, kurios darot svogunu kauke
ar jauciate rezultatus ir kokius? ir kiek laiko jau tuo uzsiimate?
pries kokius 8 metus, itrindavau saknis svogunu sultimis, tai per menesi nustojo visiskai slinkti ir labai blizgejo. reikia ir vel pradeti, nes plaukai tragiski bet ta smarve ir terliojimasis
ar jauciate rezultatus ir kokius? ir kiek laiko jau tuo uzsiimate?
pries kokius 8 metus, itrindavau saknis svogunu sultimis, tai per menesi nustojo visiskai slinkti ir labai blizgejo. reikia ir vel pradeti, nes plaukai tragiski bet ta smarve ir terliojimasis
as dabar uzsiemu su svogunu i savaite tai tikrai ,man jis isnaikino pleiskanas tikrai ,ir plaukai kaskokie pasidare storesni ar kietesni nezinau o ispaudziu be problemu su sulciaspaude ,na smirda truputi ,bet nieko nepadarysi ,kiek isbandziau visokiu dalyku ,svogunas man geriausias (galima ir pakenteti del to kvapo
o dar viena darau tai citrina ,medus ,brendis ,kiausinio trinys,ir ricinos aliejaus truputi (o karta ipiliau zuvu tauku lasiuka irgi gerai buvo )
tai vasitas dvi darau ir pleiskanu neturiu ,bet padejo tai jauciu svogunas man nuo ju
QUOTE(pupyte666 @ 2009 04 10, 21:26)
as jau antra savaite naudoju. ir tikrai nematau jokio negiamo poveikio .
sveikos, merginos, aciu uz kaukiu receptukus isbandziau alyvuogiu aliejaus, medaus ir kiausinio trynio kauke (citrinos sulciu nepyliau, nes mano plaukai tamsus), palaikiau ja siek tiek daugiau nei valanda ir isploviau su paprastu wash & go sampunu. Nors plaukai is pradziu buvo kietoki (priesingai nei po pirktiniu kaukiu), bet isdziuve tapo purus, minksti ir blizga jau antra diena, seses zodziais tariant, kaip aliejumi istepti tikriausiai si kauke man labai tiko, reiks kartoti
QUOTE(Karjeriste @ 2009 04 12, 18:44)
as jau antra savaite naudoju. ir tikrai nematau jokio negiamo poveikio .
ir nematysi ,nes jis tik i gera plaukams
QUOTE(Armani @ 2009 04 14, 12:38)
ir nematysi ,nes jis tik i gera plaukams
nemanau, kad cemeryciu vanduo tik i gera plaukams - jame gi alkoholio yra, kuris tikrai pliusu nepriduoda
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 14, 12:49)
nemanau, kad cemeryciu vanduo tik i gera plaukams - jame gi alkoholio yra, kuris tikrai pliusu nepriduoda
tai nereikia persistenkti jo naudoti
as pvz darausi namines kaukes ir ten taip pat ieina alkoholis ,bet reik viska naudoti su saiku ! o ir pirktinese kaukese jo ten pakankamai yra
Papildyta:
QUOTE(mimoza:) @ 2009 04 12, 19:20)
as vakar pora valandu laikiau saknis itrinusi svogunu sultimis uch kokia smarve ale ko del grozio nepadarysi pagalvojau, kad iki karstu oru reikia pasirupinti plaukuciais, nes kai suprakaituos galva, tai zmones per pora metru nuo manes atsoks nes kvapelis nekoks kai plaukai sudreksta
mane sake vyras isvarys is namu nes viskas smirda svogunu
Papildyta:
merginos o jus i kokia kauke pilat alu
vakar nusipirkau sampuna alaus ir mieliu ten kaskoki is margaritos serijos ,pasirode visai nieko
kiek zinau alus skatina plauku augima ? ar as kaska maisau butu gerai kokia kaukyte pasidaryti su alumi gal kuri kaska esate isbandzius ?
ir dar noriu paklausti gal zinot koki poveiki daro plaukams greifurtas ??
mastau kad reiktu kauke pasidaryti su greifurtu
QUOTE(Armani @ 2009 04 14, 13:07)
tai nereikia persistenkti jo naudoti
as pvz darausi namines kaukes ir ten taip pat ieina alkoholis ,bet reik viska naudoti su saiku ! o ir pirktinese kaukese jo ten pakankamai yra
alkoholi tik sausina plauka. i namines kaukes jo taip pat nepatartina deti, o jeigu dar tuo paciu metu ir cemeryciu vandeni naudojat, tai jau siek tiek plaukams per daug
Papildyta:
QUOTE(Armani @ 2009 04 14, 13:07)
kiek zinau alus skatina plauku augima ? ar as kaska maisau butu gerai kokia kaukyte pasidaryti su alumi gal kuri kaska esate isbandzius ?
ir dar noriu paklausti gal zinot koki poveiki daro plaukams greifurtas ??
mastau kad reiktu kauke pasidaryti su greifurtu
ne alus skatina plauku augima, o jame esancios mieles siaip merginos skalauja su juo plaukus po plovimo, i kaukes nededa
o greipfrutas suteikia plaukams spindesio, tik jo, kaip ir citrinos, reiketu nepadauginti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 14, 13:17)
alkoholi tik sausina plauka. i namines kaukes jo taip pat nepatartina deti, o jeigu dar tuo paciu metu ir cemeryciu vandeni naudojat, tai jau siek tiek plaukams per daug
kai pas mane riebus plaukai as brendzio pilu truputi ,bet daznai tokios kaukes nedarau
o cemeryciu vanduo tai jau kas kita ,as jo isvis nepilu i kaukes . kartais naudoju bet tik atskirai