Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

QUOTE(Rutalt @ 2009 04 02, 17:00)
O kvapas labai isigeres buvo i plauka?pas mane tai jokio kvepelio ridiko kaip nebuta 4u.gif

plaukuose tai neliko ,bet namai visą dieną smirdėjo ,langų negalėjau uždaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 04 02, 23:19)
nebandziau dar ne...dabar tik po kirpyklos...nedarysiu nieko greitu laiku  smile.gif
bet drauge bande..sake labai liuks suejo plaukams tas kokteilis  4u.gif ... aliejaus manau net nereik..nu bet kai dedam tai ka turim juk ,is to noro gauti gera rezultata  biggrin.gif

supratau 4u.gif
galima bus ir grietinele kada isbandyti mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 04 02, 16:37)
bandysiu tokia kai jau imsiuos: grietinele,medus,sviestmedzio aliejus...nesu darius su grietinele,drauge patare ..ziuresim  bigsmile.gif

skamba skaniai.as dar kiauso tryni ismusciau bigsmile.gif

QUOTE(As_nematoma @ 2009 04 02, 16:44)
Mergaitės, o kur jūs perkat tuos visokius įdomius aliejus? Šeivamedžio, kokosų ir dar visokių keistų augalų smile.gif

o apie seivamedzio nieko nesu girdejus,gal sviestmedzio?

QUOTE(Afroditte @ 2009 04 02, 23:58)
man po tu naturaliuju proceduru gal tik po trecio plovimo plaukas blizgesi atgauna 

o man nuo naminiu atvirsciai,blizga,purus tampa.o va nuo pirktiniu blizgesi praranda po kurio laiko.matyt man geriausiai tinka kaitaliojimas biggrin.gif

su grietinele ir esu kaukiu radus,pasiziurekit bloge pas mane lyg ir buvo..bet jei apgavau tai blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 04 03, 13:12-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 04 03, 13:12)
skamba skaniai.as dar kiauso tryni ismusciau bigsmile.gif

o tiksliai..kaip be sito biggrin.gif
Atsakyti
angliskai shea buter koks ta augalas lietuviskai?
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2009 04 03, 20:59)
angliskai shea buter koks ta augalas lietuviskai?

Shea angliskai taukmedis g.gif tai dar kitaip sviestamedis vadinamas (man atrodo) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 03, 23:10)
Shea  angliskai taukmedis g.gif  tai dar kitaip sviestamedis vadinamas (man atrodo) rolleyes.gif

didelis tau aciu, gavau induka sio sviesto ir kokosu aliejaus tai sakiau dabar jau mozosiu visur kur tik galiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2009 04 03, 21:13)
didelis tau aciu, gavau induka sio sviesto ir kokosu aliejaus tai sakiau dabar jau mozosiu visur kur tik galiu tongue.gif

Ner uz ka 4u.gif man shea butter kvapas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
as atradau kokosu alieju is naujo wub.gif tik ne ant plauku o kaip kuno krema..issimaudai ir nenusluostyta oda sutepi..as net netirpdau,imu is stiklainiuko ir tepu,susyla rankose.paskui oda kokia svelni smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 04 03, 22:55-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 04 03, 22:55)
as atradau kokosu alieju is naujo wub.gif

odai jis labai,vienas is geriausiu priemoniu...as dar avokado aliejum tepuose,bet butinai dregna oda,dar vonioj stovint ax.gif
o siaip kokoso alieju kada bandyk i pacia vonia isimest..nu kai guli..efektas thumbup.gif ...as dar po sito mirkimosi aliejuje,nusitrinu su kavos tirsciais oda,tai nueina visas brudas giliausias 4u.gif ...
Atsakyti
man kiausinis su majonezu puikiai veikia, plaukai blizga
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 04 04, 11:24)
odai jis labai,vienas is geriausiu priemoniu...as dar avokado aliejum tepuose,bet butinai dregna oda,dar vonioj stovint  ax.gif
o siaip kokoso alieju kada bandyk i pacia vonia isimest..nu kai guli..efektas  thumbup.gif ...as dar po sito mirkimosi aliejuje,nusitrinu su kavos tirsciais oda,tai nueina visas brudas giliausias  4u.gif ...

skamba thumbup.gif reiks pabandyt
Atsakyti