Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

QUOTE(mimoza:) @ 2009 04 01, 13:03)
kreipiuos i mergaites, kurios darot svogunu kauke 4u.gif
ar jauciate rezultatus ir kokius? ir kiek laiko jau tuo uzsiimate?
pries kokius 8 metus, itrindavau saknis svogunu sultimis, tai per menesi nustojo visiskai slinkti ir labai blizgejo. reikia ir vel pradeti, nes plaukai tragiski doh.gif  bet ta smarve ir terliojimasis doh.gif

as dariau , kazkur 10 sykiu is eijles . man neslinko plaukai, taij negaliu pasakyti ar stabdo slinkima ,.man patiko, ir tiko plaukams , bet visa gera menesi laikesi kvapas , ir ka atradauj, kad zibalu perskalavus plaukus , bent man numusa svoguno kvapa. tik dbr jau lyg suslapus neuzuodziu svoguno kvapo.
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 04 01, 14:03)
Ne paprasta spaudziau biggrin.gif na nedidelis tas ridikelis buvo,bet kaip jau ir sakiau-ka radau saldytuve vertingesnio ta ir idejau biggrin.gif.Jokio galvos grauzimo schmoll.gif nedidelis mano tas ridikas buco,uztai mazai tu sulciu,bet manau uzteko smile.gif

aišku ,aš tai su juoduoju smardinaus ax.gif
Atsakyti
niu va po pertraujkos uzsidejau ir as sian kauke , ant isplautu plauku .palepinsiu plaukucius . dariau paprata tokia medus+kokosu al+simondsiju al+alyvuogiu al biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 02, 12:38)
niu va po pertraujkos uzsidejau ir as sian kauke , ant isplautu plauku .palepinsiu plaukucius . dariau paprata tokia  medus+kokosu al+simondsiju al+alyvuogiu al biggrin.gif

as ir buvau pertrauka padarius,bet jau reik vel uzsiimt,nes nuo pirktiniu plaukai grazus svelnus,bet jau taip pustis pradejo,nebesutvarkomi ir nebesugaudomi,bandysiu naminiu pavartot kad apsunktu truputi smile.gif
Atsakyti
as ir pertrauka darau nuo naminiu...dabar kaip tik spalvyte atsigaivinau kirpytkloje,tai gaila aliejais tept ax.gif nueda labai spalva ax.gif ...pasidziaugti noriu biggrin.gif
o ir alieju ziuriu reik uzsipirkti jau...
bandysiu tokia kai jau imsiuos: grietinele,medus,sviestmedzio aliejus...nesu darius su grietinele,drauge patare ..ziuresim bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kur jūs perkat tuos visokius įdomius aliejus? Šeivamedžio, kokosų ir dar visokių keistų augalų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 04 02, 09:01)
aišku ,aš tai su juoduoju smardinaus ax.gif

O kvapas labai isigeres buvo i plauka?pas mane tai jokio kvepelio ridiko kaip nebuta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 04 02, 14:44)
Mergaitės, o kur jūs perkat tuos visokius įdomius aliejus? Šeivamedžio, kokosų ir dar visokių keistų augalų smile.gif

specialiose parduotuvese,dazniausiai tai buna alieju,prieskoniu parduotuves...
Atsakyti
Man toks klausimas iskilo , kiek kartu per savaite galima det namines kaukes? ar gali but per daznai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2009 04 02, 21:37)
Man toks klausimas iskilo , kiek kartu per savaite  galima det namines kaukes? ar gali but per daznai? 4u.gif

manau reik stebet savo plauka..jei matai kad jau "nutuko" kaip as sakau...tai pertrauka daryt laikas...zodziu kai nebeblizga,isplovus vaizdas irgi nekoks..."apsunke" tokie tampa...
man po tu naturaliuju proceduru gal tik po trecio plovimo plaukas blizgesi atgauna ax.gif nusisveicia matyt nuo tu laju visu biggrin.gif
as isigudrinau pries dazyma savaite kokia padet kaukes..tada ir apsauga stipresne nuo dazu gaunasi ir taip gali dziaugtis blizgiais plaukuciais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afroditte: 02 balandžio 2009 - 22:00
QUOTE(Afroditte @ 2009 04 02, 15:37)
as ir pertrauka darau nuo naminiu...dabar kaip tik spalvyte atsigaivinau kirpytkloje,tai gaila aliejais tept  ax.gif nueda labai spalva ax.gif ...pasidziaugti noriu  biggrin.gif
o ir alieju ziuriu reik uzsipirkti jau...
bandysiu tokia kai jau imsiuos: grietinele,medus,sviestmedzio aliejus...nesu darius su grietinele,drauge patare ..ziuresim  bigsmile.gif

su grietinele? Bombonke buvo rasiusi apie jogurtus, apie piena ir apie pieno miltelius.
o riebalas tos grietineles bus ok?
jis truputi kitoks,nei aliejuku musu pamegtu (na,gerokai kitoks,gyvulinis biggrin.gif )
gal jau isbandei? - labai smalsu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Afroditte @ 2009 04 02, 22:58)
manau reik stebet savo plauka..jei matai kad jau "nutuko" kaip as sakau...tai pertrauka daryt laikas...zodziu kai nebeblizga,isplovus vaizdas irgi nekoks..."apsunke" tokie tampa...
man po tu naturaliuju proceduru gal tik po trecio plovimo plaukas blizgesi atgauna  ax.gif nusisveicia matyt nuo tu laju visu  biggrin.gif
as isigudrinau pries dazyma savaite kokia padet kaukes..tada ir apsauga stipresne nuo dazu gaunasi ir taip gali dziaugtis blizgiais plaukuciais  thumbup.gif

pasirasau po viskuo drinks_cheers.gif , darau taip pat. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 04 02, 22:04)

o riebalas tos grietineles bus ok?

nebandziau dar ne...dabar tik po kirpyklos...nedarysiu nieko greitu laiku smile.gif
bet drauge bande..sake labai liuks suejo plaukams tas kokteilis 4u.gif ... aliejaus manau net nereik..nu bet kai dedam tai ka turim juk ,is to noro gauti gera rezultata biggrin.gif
Atsakyti