QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 04 01, 11:26)
o tu iš juodo ridiko spaudei? negraužė galvos ? tai gal mano didesnis ridikas ,nes iš pusės ridiko man išėjo kokie 50 ml sulčių ,gal dar daugiau ,nesuprantu gal tavo ridikas labai mažas buvo?
aš tai dabar bijau dėt ridiko sultis ,nes nežinau ar sutapimas ,bet man po to plaukai tiesiog krito ,ir kai papasakojau tokiai bobulencijai žolininkei ,tai ji man sako ,mesk greičiau tą ridiką lauk jei nenori nuplikt
nors tikrai esi girdėjus ,kad kaip tik jis gerai plaukų šaknis įtrint.tik ta bobutė ,iš kurios MB turguj pirko tą ridiką ,irgi nieko nežinojo ,kad jis plaukams tinkamas
O dar vieną ridiką turiu ,bet būt gerai ,kad kas parašytų receptą kaukės su juoduoju ridiku ,kur jau tiskliai žino ,na iš kokios močiutės ,tetos ar pan ,gal kam konkrečiai padėjo?
zinok dar gali but kad jis tau tiesiog netinka.man taip buvo su alijosium,pirktines sultys dar dar,o sviezia pabandziau tai 2 dienas man kazkas galva kandziojo
kadangi uteliuku lyg ir neturiu,tai speju kad nuo alijosiaus.
taigi kartais net ir geriausia priemone gali tiesiog netikti,ir nieko cia nepadarysi,reik ieskot naujos
QUOTE(*** @ 2009 03 31, 11:59)
***man teko su bombonke pries du metus vienam baliui gert ir galiu pasakyt,kad realiai ji yra meme,pele po sluota ir visiska kaimiete***
sutinku ir pasirasau po viskuo
(ir isvis bet ka pasirasysiu ba kitaip sake ateje tvartuka padegs ( ),taigi kas jauciat alergija memems,kaimui,runkeliams,kauptukams ir tt dekit ant manes riebu ignora.vardan sveikatos.
p.s jei kada nors isdrysi prisipazint kas esi,kvieciu i kaima.pasedesim,pakalbesim,sviezio karvukes pieno isgersim ;)