Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

smile.gif+2009 03 29, 23:38-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 29, 23:38)
as nat dregnu isplautu su sampunu.bet kitos tepa ant sausu.ziurek kaip tau geriau mirksiukas.gif

o tai jei ant slapiu,poto dar perplauni sampunu,ar jau tik perplauni vandeniu ir viskas?
Atsakyti
as kaukes tepu ant sausu, nes ant slapiu man nieko neisigeria i plauka.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 03 30, 00:41)
o tai jei ant slapiu,poto dar perplauni sampunu,ar jau tik perplauni vandeniu ir viskas?

visaip darau.mano plaukai kazkokie keisti,jei nuskalavus namine kauke uztepu ir palaikau ilgiau pirktine viskas nusiplauna be sampuno..bet tau bijau toki patarima duot nes kiek maciau labai mazai kam taip issiplauna.zodziu bandyk gal ant sausu kaip gutte86 daro,o kai turesi laiko gali pabandyt taip kaip as
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 30, 00:48)
as kaukes tepu ant  sausu, nes ant slapiu man nieko neisigeria i plauka..  unsure.gif

aga cia jau reik atsirink pagal save,nes vieno ir teisingo manau ner visiem..kiekvieno galva vis kitokia biggrin.gif
Atsakyti
sedziu su kazkokiu aliejumi ( solk kazkoks), buvo siltas, tad tik su maiseliu, nerandu ranksluosciu,visi dziusta doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

oj, as cia visokiu idomymiu prisisikaicius esu, tai va, siuo metu sedziu su maiseliu ant plauku ir kauke (alyvuogiu aliejus, truputis citrinos rugsties ir kiausinio trynys...). plaukai buvo labai pazesiti, dar gal siek tiek like tu pazesitu galu, bet kai pradejau darytis aliejaus kaukes, plaukai zymiai atsigavo, nebereikia taip daznai kirpti, nes galai ne taip sakojasi, del ko labai dziaugiuosi, nes auginu savo kasas.. smile.gif o va siandien sitokia kauke sumasciau pasidaryti, tai ziuresiu kaip bus... nes kai sildziau viska, pastebejau, kad truputeli ir baltymu pateko su tryniu... tikiuos plaukami dar siurkstesni nepasidarys nuo trynio.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurytuke @ 2009 03 30, 16:15)
Sveikutes,

oj, as cia visokiu idomymiu prisisikaicius esu, tai va, siuo metu sedziu su maiseliu ant plauku ir kauke (alyvuogiu aliejus, truputis citrinos rugsties ir kiausinio trynys...).  plaukai buvo labai pazesiti, dar gal siek tiek like tu pazesitu galu, bet kai pradejau darytis aliejaus kaukes, plaukai zymiai atsigavo, nebereikia taip daznai kirpti, nes galai ne taip sakojasi, del ko labai dziaugiuosi, nes auginu savo kasas.. smile.gif o va siandien sitokia kauke sumasciau pasidaryti, tai ziuresiu kaip bus... nes kai sildziau viska, pastebejau, kad truputeli ir baltymu pateko su tryniu... tikiuos plaukami dar siurkstesni nepasidarys nuo trynio.. smile.gif

Neturetu trynis pakenkti, as kartais tyngiu atskirt tryni nuo baltymo tai visa kiausini imusus, man tas pats poveikis, ir issiplauna lengvai:)
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 28, 14:55)
sveikos mergaites,vat sedziu dabar su maisu ant galvos biggrin.gif  pasidariau kauke:medus,ricinos aliejus,ridiko sultys,imbiero saknies sultys ir vietoj citrinos truputis greipfurto sulciu smile.gif ziuresim kas man cia gausis ax.gif

Kaip spaudi ridikų, imbiero šaknies sultis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 03 31, 18:39)
Kaip spaudi ridikų, imbiero šaknies sultis?  g.gif

Juos pirma sutarkavau per smulkia tarkute,poto paemus visa ta tyre suspaudziau ir isbego sultys,bet ir tai nedaug ju ten buvo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutalt: 31 kovo 2009 - 17:51
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 28, 13:55)
sveikos mergaites,vat sedziu dabar su maisu ant galvos biggrin.gif  pasidariau kauke:medus,ricinos aliejus,ridiko sultys,imbiero saknies sultys ir vietoj citrinos truputis greipfurto sulciu smile.gif ziuresim kas man cia gausis ax.gif

na ir kaip? kiek ridiko sulčių pylei? aš tai beprotės buvau išsitepus vien juodo ridiko sultim ,tai man graužė galvą ,ir paskui plaukai tiesiog biro iš galvos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 31, 18:52)
na ir kaip? kiek ridiko sulčių pylei? aš tai beprotės buvau išsitepus vien juodo ridiko sultim ,tai man graužė galvą ,ir paskui plaukai tiesiog biro iš galvos blink.gif

is vieno tokio normalaus ridiko isejo apie viena pilna arbatini sauksteli sulciu smile.gif o nuo imbiero saknies poto plaukai kvepejo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutalt: 31 kovo 2009 - 17:54
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 31, 17:54)
is vieno tokio normalaus ridiko isejo apie viena pilna arbatini sauksteli sulciu smile.gif o nuo imbiero saknies poto plaukai kvepejo wub.gif

o ka duoda imbiero saknis..? g.gif bigsmile.gif saldike yra maciau .smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 31, 23:13)
o ka duoda imbiero saknis..?  g.gif  bigsmile.gif saldike yra maciau .smile.gif

Zinau kad Keune purskale skatinanciame plauku augima yra citrinos ir imbiero, tai tikriausiai stimuliuoa augima smile.gif bek tarkuot ta sakni! biggrin.gif
Atsakyti