Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

QUOTE(Eve-line @ 2009 03 27, 20:39)
mergaites, nepamirskit, kad ta kauke: medus, citrina, aliejus, kiausas ir brendis, negalima piktnaudziauti. ja galima daryti tik karta per 10dienu.  cool.gif

as dabar tokia pasidariau tik be aliejaus bigsmile.gif o kodel negalima jos daznai daryti ?
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 03 29, 11:30)
as dabar tokia pasidariau tik be aliejaus  bigsmile.gif  o kodel negalima jos daznai daryti ?

neprisimenu kodel, gal degina/sausina plauka? Man kirpeja sake labai seniai... Ji pati rekomendavo sia kauke, bet ispejo, kad daryti ja galima tik karta per 10 dienu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 29, 10:34)
neprisimenu kodel, gal degina/sausina plauka? Man kirpeja sake labai seniai... Ji pati rekomendavo sia kauke, bet ispejo, kad daryti ja galima tik karta per 10 dienu...  rolleyes.gif

o kiek laikot laiko ja g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 03 29, 11:41)
o kiek laikot laiko ja  g.gif  ?

man kirpeja sake laikyti minimum 3val.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 29, 10:44)
man kirpeja sake laikyti minimum 3val.

aisku.aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 27, 22:44)
Ka duoda brendis? g.gif

Jis tiesiog padeda kitoms naudingoms med=iagoms pereiti, įsigerti į plauką.Kaip "pernešėjas' biggrin.gif .Man pvz. didelis skirtumas, su brendžiu ar be. Su brendžiu žymiai geriau plaukučiams, glotnesni, gražesni patampa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2009 03 29, 09:52)
Jis tiesiog padeda kitoms naudingoms med=iagoms pereiti, įsigerti į plauką.Kaip "pernešėjas' biggrin.gif .Man pvz. didelis skirtumas, su brendžiu ar be. Su brendžiu žymiai geriau plaukučiams, glotnesni, gražesni patampa wub.gif

Labai aciu uz paaiskinima 4u.gif bet jei plaukai sausi, ar reiketu jo pilti i kauke (ar tada tik labai maza kieki?) Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 27, 22:39)
mergaites, nepamirskit, kad ta kauke: medus, citrina, aliejus, kiausas ir brendis, negalima piktnaudziauti. ja galima daryti tik karta per 10dienu.  cool.gif

help.gif help.gif turbut jau 100kartu buvo mineta. bet koki efekta duoda kiausinio trynys ir medus? blush2.gif
Papildyta:
P.S siandien paklausiau patarimu ir pabandziau kauke "kiausinis +makadamiju aliejus +medus ", naudojau nauja sampuna ir kauke poto tai sunku pasakyt poveiki, bet tikrai geriau nei visi majonezai ar zibalai lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 29, 14:42)
Labai aciu uz paaiskinima 4u.gif  bet jei plaukai sausi, ar reiketu jo pilti i kauke (ar tada tik labai maza kieki?) Aciu  4u.gif

Nelabai supratyau klausimo, jei dėl tų naminių tai bent aš visada įsipilu šlakelį, tada medus lengviau suskystėja, ir tikrai jaučiu geresni poveikį nei be brendžio.Plius tokiu atveju visada būtina pilti aliejaus, jis neduos plaikui išsausėt.

O jei dėl pirktinių kaukių, tai ne schmoll.gif , niekada nereik det brendžio, ten ir taip visokio alkoholio pilna.
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2009 03 29, 17:52)
Nelabai supratyau klausimo, jei dėl tų naminių tai bent aš visada įsipilu šlakelį, tada medus lengviau suskystėja, ir tikrai jaučiu geresni poveikį nei be brendžio.Plius tokiu atveju visada būtina pilti aliejaus, jis neduos plaikui išsausėt.

O jei dėl pirktinių kaukių, tai ne  schmoll.gif , niekada nereik det brendžio, ten ir taip visokio alkoholio pilna.

Aciu, viska man isaiskinot 4u.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 28, 15:14-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 28, 15:14)
blush2.gif

aga vaistinej buna,bet dazniausiai sveiko maisto pardej perku.su naturaliu neklausk,daugiau pati nebandysiu ir niekam nieko nepasakosiu schmoll.gif uzkankino jis mane doh.gif  lotuliukas.gif
sudetis..visokia,tiesiog imaisau i tradicines kaukes kur darom su kaiusu aliejum ir pan..neturiu kazko ypatingo.
nu kad nulaikau.uzdedu maisiuka,ranksluosti.tepu proto ribose.ant akiu nevarva,o jei prie sprando kazkiek ir isigeria i ranksluosti tai bala nemate.o kokias tu naudoji kad tokios skystos?

o ant sausu plauku tepi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 03 30, 00:11)
o ant sausu plauku tepi? smile.gif

as nat dregnu isplautu su sampunu.bet kitos tepa ant sausu.ziurek kaip tau geriau mirksiukas.gif
Atsakyti