Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

smile.gif+2009 03 28, 14:07-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 28, 14:07)
jei sausi plaukai bandyk apelsinu sultis naudot. mirksiukas.gif

Nera labai sausi,prie saknu greit riebaluojasi,bet ai... kas krito i aki pamacius ta ir idejau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 28, 14:07)
Kiek kartu i savaite (ar menesi) dedates kaukes? g.gif

kai netingiu ir turiu laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 28, 11:09)
as kauke dedu kazkur karta per pora savaiciu, ir dar porakart i savaite tepu aliejus ant plauku

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 28, 15:12)
cia labai gerai, nes i tave galima kreiptis visais kaukiu klausimais  thumbup.gif
kokia paskutine kauke bandei?  mirksiukas.gif

fuuu biggrin.gif maniau jau laikas uzsiciaupt. biggrin.gif

as tik pasidalinau info,nemazai nete esu radus kad citrina daugiau riebiems plaukams,dar galima naudot kaip giliai valancia priemone,o sausiem ir pan reik naudot svieziai spaustas apelsinu sultis smile.gif netgi skalaut vandenuka galima pasidaryt-truputi apelsinu sulciu,truputi medaus ir perliet.tik nepasidarykit saldienes,vos vos dekit medaus lotuliukas.gif

grynai namine dejau jau labai seniai unsure.gif nes sugalvojau kazkada alijosine uzsidet,paprastai darau su pirktinem sultim,o tada su naturaliu lapu,ir matyt uzdauginau,tai dvi dienas galvos oda kazkas kandziojo,o plaukai igavo tokia smarve kad svogunai nublanksta doh.gif lotuliukas.gif tai kuris laikas tepu pirktines i kurias imaisau aliejaus,pieno milteliu ir pan,laikau pora val,tai efektas liuks ir jau numuse tuos bjaurastis alijosiu,neuzilgo grysiu vel pie grynai naminiu smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 28, 14:23-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 28, 14:23)
fuuu biggrin.gif maniau jau laikas uzsiciaupt. biggrin.gif

as tik pasidalinau info,nemazai nete esu radus kad citrina daugiau riebiems plaukams,dar galima naudot kaip giliai valancia priemone,o sausiem ir pan reik naudot svieziai spaustas apelsinu sultis smile.gif netgi skalaut vandenuka galima pasidaryt-truputi apelsinu sulciu,truputi medaus ir perliet.tik nepasidarykit saldienes,vos vos dekit medaus lotuliukas.gif

grynai namine dejau jau labai seniai unsure.gif nes sugalvojau kazkada alijosine uzsidet,paprastai darau su pirktinem sultim,o tada su naturaliu lapu,ir matyt uzdauginau,tai dvi dienas galvos oda kazkas kandziojo,o plaukai igavo tokia smarve kad svogunai nublanksta doh.gif  lotuliukas.gif tai kuris laikas tepu pirktines i kurias imaisau aliejaus,pieno milteliu ir pan,laikau pora val,tai efektas liuks ir jau numuse tuos bjaurastis alijosiu,neuzilgo grysiu vel pie grynai naminiu smile.gif

tu sios temos geroji dvasia blush2.gif thumbup.gif
o alijosiaus sultis vaistinej perki? kokia kaukes sudetis? pas mano kaimynu ant palanges auga alijosius, galvojau nukasti pora lapu lotuliukas.gif
o kaip tu nulaikai ant galvos pirktine kauke - jos dazniausiai skystokos buna? g.gif
Atsakyti
o kaip sakote,dabar kaip isplausiu det dar pirktine kaune ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 28, 14:44)

nuo plauku priklauso. kai kurios merginos po to nededa, nes plaukams tiesiog nereikia. as asmeniskai visada dedu, nes man plaukai kitaip nepaklusnus
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 28, 11:44)

As dar kondicionieriu trumpai palaikau, kad lengviau issisukuotu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 28, 15:26)
tu sios temos geroji dvasia  blush2.gif  thumbup.gif
o alijosiaus sultis vaistinej perki? kokia kaukes sudetis? pas mano kaimynu ant palanges auga alijosius, galvojau nukasti pora lapu  lotuliukas.gif
o kaip tu nulaikai ant galvos pirktine kauke - jos dazniausiai skystokos buna?  g.gif

blush2.gif

aga vaistinej buna,bet dazniausiai sveiko maisto pardej perku.su naturaliu neklausk,daugiau pati nebandysiu ir niekam nieko nepasakosiu schmoll.gif uzkankino jis mane doh.gif lotuliukas.gif
sudetis..visokia,tiesiog imaisau i tradicines kaukes kur darom su kaiusu aliejum ir pan..neturiu kazko ypatingo.
nu kad nulaikau.uzdedu maisiuka,ranksluosti.tepu proto ribose.ant akiu nevarva,o jei prie sprando kazkiek ir isigeria i ranksluosti tai bala nemate.o kokias tu naudoji kad tokios skystos?
Atsakyti
smile.gif+2009 03 28, 15:14-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 28, 15:14)
blush2.gif

aga vaistinej buna,bet dazniausiai sveiko maisto pardej perku.su naturaliu neklausk,daugiau pati nebandysiu ir niekam nieko nepasakosiu schmoll.gif uzkankino jis mane doh.gif  lotuliukas.gif
sudetis..visokia,tiesiog imaisau i tradicines kaukes kur darom su kaiusu aliejum ir pan..neturiu kazko ypatingo.
nu kad nulaikau.uzdedu maisiuka,ranksluosti.tepu proto ribose.ant akiu nevarva,o jei prie sprando kazkiek ir isigeria i ranksluosti tai bala nemate.o kokias tu naudoji kad tokios skystos?

man sunku su tom pirktinem kaukem kol randu tinkama ... doh.gif siuo metu naudoju is eurokoso tokia su maziau chemijos su vynuogiu kauliuku kazkokiu ten ekstraktu ar pan. ir dar ieskausi kokio nors nenuplaunamo purskiklio kad issiplovus galva butu galima pasipurkst
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 28, 14:44)

As dedu, man tada plaukai grazesni ir pkalusnesni smile.gif
Atsakyti
Tai va pasigirsiu blush2.gif biggrin.gif po mano jau minetos kaukes,plaukai taip blizga,net po pirmo karto,ko anksciau nebuvo.Reikes dazniau darytis ,bet jau tas varvejimas medaus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 27, 20:34)
As irgi darau su medum, kiausiniu ir aliejum bet man kaip tik labai lengvi ir svelnus.. g.gif  beje ar tepi ir saknis? as tepu per visa plauka bet saknu nelieciu schmoll.gif  arba aliejaus gal per daug buna? g.gif

jo tepu visus plaukus ir saknis,reiks nebetept,man irgi plaukai buna svelnus,bet maziau garbanoti,bet ir greiciau riebaluojasi
Atsakyti