Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

hhmm g.gif ar bandet katra ta prichiuda - placentos ampules? 4u.gif
isigijau ju visa deeeze, 12 vnt., bandysiu greta naminiu kaukiu ir jas kai kada pasiterlioti.... veikia kzkp jos, ar ten tik musu,naturaliu kaukiu megeju, poziuriu eiline pirktine priemone belekokia?.. unsure.gif

Atsakyti
o man atrodo kad nuo naminiu kaukiu ,plaukai greiciau riebaluojas
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 03 26, 18:20)
o  man atrodo kad nuo naminiu kaukiu ,plaukai greiciau riebaluojas

Ziurint ka i ta kauke maisai g.gif as ir dedu kaukes tam kad nebutu tokie sausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 03 26, 21:20)

nepasakyciau schmoll.gif
nebent nepavyksta gerai isskalauti,tada apsunke tokie trup.buna..... o siaip puikiausi rezultatai - derinti su pirktine kaukyte mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 26, 11:40)
hmm.. tikrai zibalas sausina plaukus ..? g.gif negerai tada..

Saknim tai tiko, bet irgi ant buteliuko parasyta kad neperelaikyti, na 10-15 min pries plovima jei neklystu, o ant viso plauko kai tepiau tai sausino plauka..
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 03 26, 21:20)

Ir man zinok, bet as tuo net dziaugiuos biski nes siaip lb sausi plaukai:) na isplaunu ir isskalauju normaliai, grazus plaukciai buna, lengvi, bet va jau yra poreikis plauti kas 3 dienas, o seniau tai po 4-5 rami budavau nes visiskai nesukrisdavo ir nesiriebaluodavo jie man..
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 03 26, 21:32)
hhmm g.gif  ar bandet katra ta prichiuda - placentos ampules? 4u.gif
isigijau ju visa deeeze, 12 vnt., bandysiu greta naminiu kaukiu ir jas kai kada pasiterlioti.... veikia kzkp jos, ar ten tik musu,naturaliu kaukiu megeju, poziuriu eiline pirktine priemone belekokia?..  unsure.gif

turiu..nezinau kaip kokybe lt pardavinejamu,bet as cia ir pirkiau apypiges tokias rolleyes.gif na man veikia..plauku sukose lieka kokie 5,vonioj isvis nerandu nei vieno..bet as slinkimu labai nesiskundziau,tai nezinau kaip veiktu kitom..augti ir auga kaip ir turi but po 1-1,5 cm per men nieko cia neisspausi..vienintelis tikrai matomas dalykas tai pastorejus pati uodega,logiska kad maziau plauku iskrentant daugiau ju lieka uodegoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 26, 22:58)
Saknim tai tiko, bet irgi ant buteliuko parasyta kad neperelaikyti, na 10-15 min pries plovima jei neklystu, o ant viso plauko kai tepiau tai sausino plauka..
Papildyta:
.

aa as taij netepu, tik skalauju juo . mm., niu gal nesausins lb .
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 27, 11:34)
aa as taij netepu, tik skalauju juo . mm., niu gal nesausins lb .

Skalauji zibalu? o tai nelieka plaukai riebus po to?
Atsakyti
Kiek žinau po žibalo labai riebaluoti plaukai palieka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 26, 20:31)
Ziurint ka i ta kauke maisai g.gif  as ir dedu kaukes tam kad nebutu tokie sausi ax.gif

dedu medu ir alieju,kartais kiausini ir svoguna,isskalaujau gerai,bet jau kita diena plaukai kaip priploti ,noris plauti
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 03 27, 18:31)
dedu medu ir alieju,kartais kiausini ir svoguna,isskalaujau gerai,bet jau kita diena plaukai kaip priploti ,noris plauti

As irgi darau su medum, kiausiniu ir aliejum bet man kaip tik labai lengvi ir svelnus.. g.gif beje ar tepi ir saknis? as tepu per visa plauka bet saknu nelieciu schmoll.gif arba aliejaus gal per daug buna? g.gif
Atsakyti
Pasidariau vakar medus-aliejus-trynys-brendis-citrina.Nu liuks plaukam, šiaip niekad citrinos nedėjau, ale buvo po ranka, tai išspaudžiau.Nelabai yr skirtumo su citrina ar be.Tik vapastebėjau, jei po naminės kaukės, netepu pirktinių balzamų, kaukių, tai jau labai išryškėja skilinėjantys, šakojantys galai doh.gif .Nu po balzamų tai jų tikrai taip nesimato biggrin.gif
Atsakyti