Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 25, 20:15)
as labai pan kaip tu surinkus info esu  blush2.gif  tik palyginus su tavo gausa, mano sarasiukas skurdus  blush2.gif  4u.gif
aciu kad idejai

parodyk savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 26, 10:12)
manau tiesiog neatradai savo kaukes dar..man zibalas irgi labai sausina plauka, jis labiau tinka tepti tik ant saknu, kaip ir ricinos aliejus..del majonezo kokybes irgi galima padiskutuoti, kaip ji siais laikais gamina ir ar yra ten daug naudingu medziagu..siulyciau pabandyti kaip pagrinda imti kiausini, ten ipilti alyvuogiu aliejaus, medaus, o su zibalu ir ricina tepti tik saknis, o su kiausinio misinio - visa plauka..

hmm.. tikrai zibalas sausina plaukus ..? g.gif negerai tada..
Atsakyti
smile.gif+2009 03 26, 10:18-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 26, 10:18)
parodyk savo mirksiukas.gif

oi ne, mano sarasiuke 90% is SM... blush2.gif ir is tavo idetu receptu daugiausia... blush2.gif as paprastai i worda nukopinau ir kartais atsidarau kai noriu kokia kauke nauja isbandyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 26, 13:13)
oi ne, mano sarasiuke 90% is SM... blush2.gif ir is tavo idetu receptu daugiausia... blush2.gif  as paprastai i worda nukopinau ir kartais atsidarau kai noriu kokia kauke nauja isbandyt  blush2.gif

gerai biggrin.gif imk ir mano,gi ten jokie ne mano,ten googles ismintis,tik mano surasta lotuliukas.gif

as tai sedziu su eksperimentu ant galvos-kerastases oleo relax[ar pan biggrin.gif ] buteliukas su semenu aliejum sumiksuotas,ziuresiu kas gausis,nors kolkas nesipjauna biggrin.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
mano plaukai pastarosiom dienom labai sausi...dedu ir kaukes tas namines, atrodo turetu blizget bet ne velnio...seima sako kad tuoj plika liksiu jei toliau taip issidirbinesiu... ax.gif bet kad as neperlenkiu lazdos man regis- i sav 2, na kartais 3 kartus ka nors uzsidedu...kazkokie jie be gyvybes.... g.gif
Atsakyti

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 26, 14:07)
mirksiukas.gif
mano plaukai pastarosiom dienom labai sausi...dedu ir kaukes tas namines, atrodo turetu blizget bet ne velnio...seima sako kad tuoj plika liksiu jei toliau taip issidirbinesiu... ax.gif  bet kad as neperlenkiu lazdos man regis- i sav 2, na kartais 3 kartus ka nors uzsidedu...kazkokie jie be gyvybes.... g.gif

gal dazai ar tiesini labai?

o tu vien tik naturalias kaukes al dedi?nes man po kurio laiko ir poveikis pradejo dingt,tai as pasinaudojau kazkurios patarimu ir dabar maisau pirktines su nat produktais ir palaukau kokias 1-2 val.rezultatais nesiskundziu smile.gif

gal pabandyk pakaitaliot ka nors,nes bent jau mano plaukai labai pripranta prie visko..
Atsakyti
smile.gif+2009 03 26, 12:13-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 26, 12:13)
gal dazai ar tiesini labai?

o tu vien tik naturalias kaukes al dedi?nes man po kurio laiko ir poveikis pradejo dingt,tai as pasinaudojau kazkurios patarimu ir dabar maisau pirktines su nat produktais ir palaukau kokias 1-2 val.rezultatais nesiskundziu smile.gif

gal pabandyk pakaitaliot ka nors,nes bent jau mano plaukai labai pripranta prie visko..

dazau kas 2 men, dabar kaip tik tiek ir nedazyti....netiesinu, ir taip tiesus kai siulai, nenaudoju dziovintuvo, na kartais bet tik ekstra atveju ir tai su salta srove..aga, dedu tik naturalias.. blush2.gif
as taip pat mastau pereiti prie pirktiniu kaukiu, pakaitaliot truputi... 4u.gif nes tiek pastangu atrodo dedi dedi, o norimo rezultato nesimato... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 26, 14:18)
dazau kas 2 men, dabar kaip tik tiek ir nedazyti....netiesinu, ir taip tiesus kai siulai,  nenaudoju dziovintuvo, na kartais bet tik ekstra atveju ir tai su salta srove..aga, dedu tik naturalias.. blush2.gif
as taip pat mastau pereiti prie pirktiniu kaukiu, pakaitaliot truputi... 4u.gif nes tiek pastangu atrodo dedi dedi, o norimo rezultato nesimato... doh.gif  blush2.gif

pabandyk derint pirktines su nat,pvz i pirktine kauke imaisyk nat aliejaus truputi ir palaikyk siltai po maisiuku kokia val.
man rodos dar problema del to kad plauku spalva pasiplove uztai ir ner to efekto..nes kiek pamenu pas tave plaukai grazus ir sveiki,pabandyk nusidazyt kokiais silpnesniais dazais,atsigaus spalva,tai ir blizgesys labiau isryskes po lepinimu..
arba aliejuka nauja nusipirk,man buna kad isnaudojus buteliuka i gala nebetoks jau jis ir puikus buna,apsiprantam matyt..
Atsakyti
smile.gif+2009 03 26, 12:23-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 26, 12:23)
pabandyk derint pirktines su nat,pvz i pirktine kauke imaisyk nat aliejaus truputi ir palaikyk siltai po maisiuku kokia val.
man rodos dar problema del to kad plauku spalva pasiplove uztai ir ner to efekto..nes kiek pamenu pas tave plaukai grazus ir sveiki,pabandyk nusidazyt kokiais silpnesniais dazais,atsigaus spalva,tai ir blizgesys labiau isryskes po lepinimu..
arba aliejuka nauja nusipirk,man buna kad isnaudojus buteliuka i gala nebetoks jau jis ir puikus buna,apsiprantam matyt..

oj BONBONKE jau kaip aciu tau, tik tu viena su manim pasisneki lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif apie dazyma labai galvoju db...aisku noriu grazios spalvos ir pan, nes naturalus tokia pelenu sp...bet kai pagalvoji kad taip dazyt ir dazyt n metu tai kankyne tikra tiem plaukam..norisi kuo maziau kenkt...bandysiu kaip tu sakai...kaip tik turiu laiko dar.. blush2.gif einu wub.gif
p.s. tiesa ta, kad pirktine tik 1 kauke turiu...joico....tai i ja ilasinsiu migdolu al..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 26 kovo 2009 - 12:34
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 26, 14:32)
oj BONBONKE jau kaip aciu tau, tik tu viena su manim pasisneki  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif apie dazyma labai galvoju db...aisku noriu grazios spalvos ir pan, nes naturalus tokia pelenu sp...bet kai pagalvoji kad taip dazyt ir dazyt n metu tai kankyne tikra tiem plaukam..norisi kuo maziau kenkt...bandysiu kaip tu sakai...kaip tik turiu laiko dar.. blush2.gif einu  wub.gif
p.s. tiesa ta, kad pirktine tik 1 kauke turiu...joico....tai i ja ilasinsiu migdolu al..

nu pabandyk dar koki menesi pazaist derindama nat produktus su pirktinem,jei nori nusipirk aliejuka koki nauja ir ziurek mirksiukas.gif arba praskalauk kokiu spalva ryskinanciu sampunu..mazu pratemsi kuri laika ir be dazymo smile.gif

nu pabandyk..tik aliejau nepadaugink ir pradziai laikyk kokia valanduke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOMBONKE :): 26 kovo 2009 - 12:36
nedejau aliejaus...galvojau vel reiks plaut su sampunu...tu neperplauni?
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 26, 14:54)
nedejau aliejaus...galvojau vel reiks plaut su sampunu...tu neperplauni?

ne mano plaukai stebuklingi matyt,man nuo ju viska pirktine kauke nuplauna biggrin.gif
Atsakyti