Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

QUOTE(chenet0604 @ 2009 03 23, 09:49)
ai beje dar viena atveji prisiminiau  doh.gif
pries kokius metus nutariau isbandyt majonezo kauke,isitepiau visa galva  cool.gif majonezas riebus buvo,o gal ir ne del jo riebumo,zodziu as ji vos vos isiploviau  unsure.gif  karsta.gif plaukai ilgai dar buvo tokie riebaluoti,tai nezinau kazkaip bijau vel su juo rizikuoti irnesakyk.gif

Sveika 4u.gif as irgi seniai seniai buvau uzsidejus majonezo kauke tai vos galejau kvapa istvert doh.gif doh.gif irgi labai sunkiai issiplove, plaukai dar ir iki kito plovimo smirdejo, bet uztai kokie svelnuciai buvo bigsmile.gif bet nedristu dar karta detis (nors reiketu..) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 23, 14:47)
Sveika 4u.gif  as irgi seniai seniai buvau uzsidejus majonezo kauke tai vos galejau kvapa istvert doh.gif  doh.gif  irgi labai sunkiai issiplove, plaukai dar ir iki kito plovimo smirdejo, bet uztai kokie svelnuciai buvo bigsmile.gif  bet nedristu dar karta detis (nors reiketu..)  unsure.gif

nu jei tik del svelnumo tai manau ir kitokiu priemoniu rastum,nereik saves prievartaut smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 23, 11:20-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 23, 11:20)
nu jei tik del svelnumo tai manau ir kitokiu priemoniu rastum,nereik saves prievartaut smile.gif

drinks_cheers.gif Aisku naturialios daug geriau, majonezas dar ir pariebina plaukus unsure.gif bet tikrai antra karta nekrausiu jo ant galvos schmoll.gif
Atsakyti
As ir tokia kaukyte pasidariau, nezinau ar jau toki mineta, nes tiesiog pati dariau. Pasiemaiu is mociutes alijosiau ir tokia kaukyte pasidariau: paemiau kiausinio tryni, idejau sauksta naminio medaus ir isspaudiziau alijosiaus sultis ir viska gerai ismaisiau. Palaikiau vos valanda, nes bekt pradejo. Bet kai issiskalavau plaukucius, tai net nepzinsi, glotnus, svelnus, blizgantys buvo, likau patenknta ax.gif nes taip palaukai atrodo nepavydetinai, pasisiause, atrodo baisei nutriuse, nors kerpu kas menesi,vis tiek savaite dvi i galiukai issisakoja, tai net neismanau ka daryti, nei kaukes, nei serumai galiukams nepadeda, o dabar taip pasidare, kad vos patrauki ir luzineja g.gif atrodo tuoj be plauku liksiu verysad.gif
Papildyta:
Gal kas bandet ricinos alieju plaukams? Skaiciau, kad labai stiprina palukus. Kazi kaip jis, kip naudoti? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 21, 11:40)
http://www.aliejus.com/  sitose... cia naturalus salto spaudimo nerafinuoti aliejai parduodami..kainos  thumbup.gif linu semenu 100 ml. tik 2.50  smile.gif

o o kaip fainai. Gaila kaune nemaciau tokios parduotuves g.gif
Atsakyti
sveikutes gal galit pasakyti kokiu kaukyciu is meducio? mat labai daug turiu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte66 @ 2009 03 24, 16:05)
sveikutes gal galit pasakyti kokiu kaukyciu is meducio? mat labai daug turiu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

o ne tu klausei kitoj temoj apie namines priemones apie medaus kaukes? esu idejusi ten daug receptu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte66 @ 2009 03 24, 17:05)
sveikutes gal galit pasakyti kokiu kaukyciu is meducio? mat labai daug turiu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

meducio tai nzn, bet medus kaip viena is sudedamuju daliu dedamas i kiausinio tryni, kartu su alyvuogiu aliejum bei citrina, bei kitais priedais, kurie tau sauna i galva;) pvz alijosium ar kitais aliejais,siaip sioje temeleje yra labai daug variantu, pasiskaitinek
Atsakyti
sveikos,turiu prasyma,gal kasnors man galetu parasyti namine kauke plaukams sausiems ir pazeistiems mat po sruogeliu balinimo plaukai i siaudus panasi,aciu is anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
kam idomu galit pasiskaitinet,tik cia sau info deduos tai neviskas isversta,yra ir su medum kazkiek 4u.gif

VA CIA
Atsakyti
smile.gif+2009 03 25, 11:49-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 25, 11:49)
kam idomu galit pasiskaitinet,tik cia sau info deduos tai neviskas isversta,yra ir su medum kazkiek 4u.gif

VA CIA

as labai pan kaip tu surinkus info esu blush2.gif tik palyginus su tavo gausa, mano sarasiukas skurdus blush2.gif 4u.gif
aciu kad idejai
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija69 @ 2009 03 23, 21:33)
Palaikiau vos valanda, nes bekt pradejo. Bet kai issiskalavau plaukucius, tai net nepzinsi, glotnus, svelnus, blizgantys buvo, likau patenknta ax.gif  nes taip palaukai atrodo nepavydetinai, pasisiause, atrodo baisei nutriuse,

man iskilo toks klausimas : kiek bandziau naudot :alyvuogiu alieju, kosmetini zibala, majoneza , ricinos alieju ir tt, plaukai poto atrodo klaikiai ,jokio purumo, stovi bet kaip lyg kokie stagarai , netgi i sruogas susoke,, palaikius ricinos alieju pernakti net galiukai perskyla, schmoll.gif niekaip nesuprantu kame reikalas, vakar ploviau net tris kartus sampunu , poto pirktine kauke dejau , bet vaizdelis vistiek tragiskas, nors siandien isplovus galva dar karta vaizdas tampa daaaaug normalesnis,.bet ar gali but , kad vis delto ju neiskalauju? g.gif jau praradau vilti doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2009 03 25, 21:00)
man iskilo toks klausimas : kiek bandziau naudot  :alyvuogiu alieju, kosmetini zibala, majoneza , ricinos alieju ir tt,  plaukai poto atrodo klaikiai ,jokio  purumo, stovi bet kaip lyg kokie stagarai , netgi i sruogas susoke,,  palaikius ricinos alieju pernakti net galiukai perskyla,  schmoll.gif  niekaip nesuprantu  kame reikalas,  vakar ploviau net tris kartus sampunu  , poto pirktine kauke dejau , bet vaizdelis vistiek tragiskas, nors  siandien isplovus galva dar karta vaizdas tampa daaaaug normalesnis,.bet ar gali but , kad vis delto  ju neiskalauju? g.gif  jau praradau vilti doh.gif  doh.gif

manau tiesiog neatradai savo kaukes dar..man zibalas irgi labai sausina plauka, jis labiau tinka tepti tik ant saknu, kaip ir ricinos aliejus..del majonezo kokybes irgi galima padiskutuoti, kaip ji siais laikais gamina ir ar yra ten daug naudingu medziagu..siulyciau pabandyti kaip pagrinda imti kiausini, ten ipilti alyvuogiu aliejaus, medaus, o su zibalu ir ricina tepti tik saknis, o su kiausinio misinio - visa plauka..
Atsakyti