Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

QUOTE(black_devil999 @ 2009 03 22, 11:06)
sveikos paneles.. kaip jus naudojat linu semenu alieju?? nes as per nakti palaikiau.. tai galva neissiplove.. ;/

nezinau kodel vienoms neissiplauna...nes nera buve taip... unsure.gif po siltesniu vandeniu reikia biskiuka nei iprastai...man geriausiai isplauna po tokiu kaukiu Live cleane (Fresh water) sampunas smile.gif

as sianakt gulejau issimazojusi medvilnes aliejumi biggrin.gif ...dedu pliusa sitam thumbup.gif ..plaukai patys kaip medvilne biggrin.gif minksti minksti...
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 22, 10:34)
sezamu ir man patinka - apsunkina plauka ir tada jis graziau krenta  smile.gif  o ir primaitintas atrodo  smile.gif

maniskiai nuo jo ir blizga labai thumbup.gif

QUOTE(Chanell @ 2009 03 22, 12:34)
n reikia stiprinti pries palukuciu priauginima, o sezamu.. kokia kaina? bigsmile.gif  sudomino,puiku,kad apsunkina plauka,tada bent graziia gula wub.gif

o kuo priauginimas gali pakenkt plaukam?

QUOTE(pandutė @ 2009 03 22, 12:35)
o pas tave kokosu toks kietas baltas?
kaip tu ji naudoji?o su sezamu aliejum dar dedi ka nors,medu,avoguna ar kiausini?

taip kokosu naturali forma yra kietas ir baltas,tik jei nerafinuotas tai svelniai kvepia kokosu.naudoju visai kaip i galva sauna,viena,miksuoju su kitais aliejais,dedu i naturales ir pirktines kaukes

QUOTE(black_devil999 @ 2009 03 22, 13:06)
sveikos paneles.. kaip jus naudojat linu semenu alieju?? nes as per nakti palaikiau.. tai galva neissiplove.. ;/

as naudoju..bet man issiplauna..cia gal nuo plauku priklauso,nes man net be sampuno o tiesiog uztepus pirktine kauke ir ja palaikius ilgiau,aliejus nusiplauna,nereik antro sampunavimo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOMBONKE :): 22 kovo 2009 - 13:52
Gerai supratau,kuo priauginimas gali pakenkt plaukams? tai priesas nr2 blush2.gif juk ant tavo plauku gula kiti plaukai,prie tavuju chemiskais budais prilipinami svetimi, labai veikia plauku saknis,kai dar man tas slinkimas doh.gif tai isvis,reikia atsisatatyti,kad neisslinktu butent tie priauginti hihihi.gif hihihi.gif irnesakyk.gif
zinau,kad kenksminga, bet noras didelis, galilestis,kad snusikirpau plaukus doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 22, 16:07)
Gerai supratau,kuo priauginimas gali pakenkt plaukams? tai priesas nr2 blush2.gif  juk ant tavo plauku gula kiti plaukai,prie tavuju chemiskais budais prilipinami svetimi, labai veikia plauku saknis,kai dar man tas slinkimas doh.gif  tai isvis,reikia atsisatatyti,kad neisslinktu butent tie priauginti hihihi.gif  hihihi.gif  irnesakyk.gif
zinau,kad kenksminga, bet noras didelis, galilestis,kad snusikirpau plaukus doh.gif  blush2.gif

nu tu nesijuok as tik zinau kad toks dalykas yra bet daugiau nieko..apie papildoma svori numanau,o tie chemikalai kuriais lipina ir kenksmingi buna?o kai nuima juos,matos kad kazkas blogai plaukam?tik nesijuok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(black_devil999 @ 2009 03 22, 12:06)

net nezinau kodel, bet ir man linu semenu aliejus labai sunkiai issiplove... Kuomet naudoju alyvuogiu alieju- jokiu problemu, tereikia viena karta galva sampunu perplauti.
Atsakyti
QUOTE(black_devil999 @ 2009 03 22, 12:06)

As ipilu i kiausini kartu su kitokiais aliejais, labai geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 22, 14:51-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 22, 14:51)
as naudoju..bet man issiplauna..cia gal nuo plauku priklauso,nes man net be sampuno o tiesiog uztepus pirktine kauke ir ja palaikius ilgiau,aliejus nusiplauna,nereik antro sampunavimo..

norejau pasiguost....anadien taip dziaugiausi laisvu pusdieniu ir sezamu aliejuko kauke..... o ja isplovinejau tik siltu vandeniu ir pirktine kauke..ir ka manot - neissiplove be sampuno verysad.gif Ta vakara spektaklyje sedejau kiek keistoka sukuosena bigsmile.gif
tai jau tikrai kad nuo plauku priklauso drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 22, 12:27)
as sianakt gulejau issimazojusi medvilnes aliejumi  biggrin.gif ...dedu pliusa sitam  thumbup.gif ..plaukai patys kaip medvilne  biggrin.gif minksti minksti...

kas cia ir is kur? bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 23 kovo 2009 - 10:07
QUOTE(Renatina @ 2009 03 23, 12:07)
norejau pasiguost....anadien taip dziaugiausi laisvu pusdieniu ir sezamu aliejuko kauke..... o ja isplovinejau tik siltu vandeniu ir pirktine kauke..ir ka manot - neissiplove be sampuno verysad.gif  Ta vakara spektaklyje sedejau kiek keistoka sukuosena bigsmile.gif
tai jau tikrai kad nuo plauku priklauso drinks_cheers.gif
Papildyta:

as tai panasius eksperimentus darau tik tada kai turiu laiko jei kas dar karta perplaut ir isdziovint biggrin.gif

aga man ir apie ta medvilne idomu rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos merginos friends.gif
vakar taip pat dariau kauke trynys-citrinos sultys-pasildytas medus,valanda apsivyniojus tik teissedejau, nes medukas pradejo begt hihihi.gif .o dar suniukas uzuodes kazka saldaus puole mane laizyt wub.gif blush2.gif ,bet rezultatu esu patenkinta-plaukai zvilga ir svelnus tokie angel.gif thumbup.gif
Papildyta:
ai beje dar viena atveji prisiminiau doh.gif
pries kokius metus nutariau isbandyt majonezo kauke,isitepiau visa galva cool.gif majonezas riebus buvo,o gal ir ne del jo riebumo,zodziu as ji vos vos isiploviau unsure.gif karsta.gif plaukai ilgai dar buvo tokie riebaluoti,tai nezinau kazkaip bijau vel su juo rizikuoti irnesakyk.gif
Atsakyti
Jau antra karta dariausi tokia kauke - pienas, medus, kokosu aliejus.
Plaukai svelnuciai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 03 23, 10:07)

biggrin.gif nugi is tos pacios sepc.alieju parduotuves,mergytes
...ten alieju rusiu apie 30 yra thumbup.gif kokiu tik norit... net tokiu kur isvis nesu girdejus smile.gif ... tai ir bandau visus po biski biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 23, 13:34)
biggrin.gif nugi is tos pacios sepc.alieju parduotuves,mergytes
...ten alieju rusiu apie 30 yra  thumbup.gif kokiu tik norit... net tokiu kur isvis nesu girdejus  smile.gif ... tai ir bandau visus po biski  biggrin.gif

mmmhmmm....anksciau neuzkliuvo akis uz tokio, pabandysim mirksiukas.gif
4u.gif

Atsakyti