mano tas vidurinis
QUOTE(lauraa @ 2009 03 20, 15:31)
Kokiose spec. parduotuvese?
http://www.aliejus.com/ sitose... cia naturalus salto spaudimo nerafinuoti aliejai parduodami..kainos linu semenu 100 ml. tik 2.50
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 21, 09:40)
http://www.aliejus.com/ sitose... cia naturalus salto spaudimo nerafinuoti aliejai parduodami..kainos linu semenu 100 ml. tik 2.50
mm..kaip faina.reiks nuvaziuot kada... aciu
o barmunės aliejai kartais ne rafinuoti? turiu migdolų, bet ant buteliuko neparašyta, kad jis nerafinuotas
QUOTE(astuškinas @ 2009 03 21, 17:43)
o barmunės aliejai kartais ne rafinuoti? turiu migdolų, bet ant buteliuko neparašyta, kad jis nerafinuotas
as irgi ju klausiau ar nerafinuoti, tai atsake "nezinau" na ant buteliuko parasyta 100%...nors tiek...
QUOTE(pandutė @ 2009 03 21, 21:21)
o as nusipirkau sezamu,alyvuogiu ir kokoso aliejus,oi tepsiuos,sake kirpeja labai gerai sezamu aliejus
man asmeniskai sezamu beveik geriausias
pati nukoviau naturalaus kokosu,nors man jis toks tik gana normalus,jau senokai pabaigiau ji,bet neatsispyriau tam saldziam kvapui ir vel nusipirkau
+2009 03 21, 22:42-->
sezamu ir man patinka - apsunkina plauka ir tada jis graziau krenta o ir primaitintas atrodo
QUOTE(BOMBONKE @ 2009 03 21, 22:42)
pati nukoviau naturalaus kokosu,nors man jis toks tik gana normalus,jau senokai pabaigiau ji,bet neatsispyriau tam saldziam kvapui ir vel nusipirkau
sezamu ir man patinka - apsunkina plauka ir tada jis graziau krenta o ir primaitintas atrodo
n reikia stiprinti pries palukuciu priauginima, o sezamu.. kokia kaina? sudomino,puiku,kad apsunkina plauka,tada bent graziia gula
+2009 03 21, 21:42-->
o pas tave kokosu toks kietas baltas?
kaip tu ji naudoji?o su sezamu aliejum dar dedi ka nors,medu,avoguna ar kiausini?
QUOTE(BOMBONKE @ 2009 03 21, 21:42)
o pas tave kokosu toks kietas baltas?
kaip tu ji naudoji?o su sezamu aliejum dar dedi ka nors,medu,avoguna ar kiausini?
QUOTE(Chanell @ 2009 03 22, 11:34)
n reikia stiprinti pries palukuciu priauginima, o sezamu.. kokia kaina? sudomino,puiku,kad apsunkina plauka,tada bent graziia gula
dabar kainos nepamenu, bet tikrai nebrangus 100ml gal 7-9Lt
sveikos paneles.. kaip jus naudojat linu semenu alieju?? nes as per nakti palaikiau.. tai galva neissiplove.. ;/