Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

mano tas vidurinis
Atsakyti
QUOTE(lauraa @ 2009 03 20, 15:31)
Kokiose spec. parduotuvese?  blush2.gif

http://www.aliejus.com/ sitose... cia naturalus salto spaudimo nerafinuoti aliejai parduodami..kainos thumbup.gif linu semenu 100 ml. tik 2.50 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 21, 09:40)
http://www.aliejus.com/  sitose... cia naturalus salto spaudimo nerafinuoti aliejai parduodami..kainos  thumbup.gif linu semenu 100 ml. tik 2.50  smile.gif

mm..kaip faina.reiks nuvaziuot kada... 4u.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
o barmunės aliejai kartais ne rafinuoti? g.gif turiu migdolų, bet ant buteliuko neparašyta, kad jis nerafinuotas doh.gif
Atsakyti
o as nusipirkau sezamu,alyvuogiu ir kokoso aliejus,oi tepsiuos,sake kirpeja labai gerai sezamu aliejus
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2009 03 21, 17:43)
o barmunės aliejai kartais ne rafinuoti?  g.gif  turiu migdolų, bet ant buteliuko neparašyta, kad jis nerafinuotas doh.gif

as irgi ju klausiau ar nerafinuoti, tai atsake "nezinau" bigsmile.gif na ant buteliuko parasyta 100%...nors tiek...
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 03 21, 21:21)
o as nusipirkau sezamu,alyvuogiu ir kokoso aliejus,oi tepsiuos,sake kirpeja labai gerai sezamu aliejus

man asmeniskai sezamu beveik geriausias bigsmile.gif

pati nukoviau naturalaus kokosu,nors man jis toks tik gana normalus,jau senokai pabaigiau ji,bet neatsispyriau tam saldziam kvapui ir vel nusipirkau smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 21, 22:42-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 21, 22:42)

pati nukoviau naturalaus kokosu,nors man jis toks tik gana normalus,jau senokai pabaigiau ji,bet neatsispyriau tam saldziam kvapui ir vel nusipirkau smile.gif

sezamu ir man patinka - apsunkina plauka ir tada jis graziau krenta smile.gif o ir primaitintas atrodo smile.gif
Atsakyti
n reikia stiprinti pries palukuciu priauginima, o sezamu.. kokia kaina? bigsmile.gif sudomino,puiku,kad apsunkina plauka,tada bent graziia gula wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 21, 21:42-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 21, 21:42)

o pas tave kokosu toks kietas baltas?
kaip tu ji naudoji?o su sezamu aliejum dar dedi ka nors,medu,avoguna ar kiausini?
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 22, 11:34)
n reikia stiprinti pries palukuciu priauginima, o sezamu.. kokia kaina? bigsmile.gif  sudomino,puiku,kad apsunkina plauka,tada bent graziia gula wub.gif

dabar kainos nepamenu, bet tikrai nebrangus smile.gif 100ml gal 7-9Lt
Atsakyti
sveikos paneles.. kaip jus naudojat linu semenu alieju?? nes as per nakti palaikiau.. tai galva neissiplove.. ;/
Atsakyti